![]() |
-->: SİVASSPOR:2 - İST.BB:1
başarılı bir oyun sergilediğineen dolayı tüm taraftarı yönetimi ve futbolcuları kutluyorum her ne kadar oyuncularımıza baskı ve darbe vursalarda yiğidonun adını herkes duyacaktır bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın yiğido anadolunun yüksele takımı olmaya devam edecektir bütün superlig takımları bunu böyle bilmelidir artık bunun çaresi yok
|
SİVASSPOR:2 - İST.BB:1
[B]Geçen hafta ki olayın ardından bu maçın kazanılması çok büyük bir anlam ifade ediyor. Takımımızı ve teknik ekibi tebrik ediyorum.[/B]
|
--->: SİVASSPOR:2 - İST.BB:1
son dakıka golude olsa yenmek ve 3 puanı almak cok guzel
bızım ıcın onemlı olan netıce |
son dakikalarda yediğimiz goller sıkıntı yaratabilir.atıyoruz ama yemeyelim.ts maçında 85 de yemiştik.bu maçta sonlara doğru.
belediye maçında iyi oynadı sivasspor.şanssızlık vardı biraz.yoksa erken garantilerdik 3 puanı. |
[B]maci radyodan dinledim
90+2 gol gelisin yikildim adeta, yinemi yine mi diye diye son dk. gollerinden kurtulamadik onca goller kacirdik ve son dk. gol yedik olamaz derken ikinci gol geldi sanki dünyalar benim oldu, hak ettigimiz 3 puan bizimdi sahada mac boyunca cok iyi oynayan takim vardi, sadece gol yönünden sansizdik, son dk. gollerinden kurtulmamiz lazim. takim macin sonlarina dogru kendisini salıveriyor sonuna kadar konsentrasyonlu oynamalilar insallah haftayada deplasmanda iyi futbol sergilerler[/B] |
teşekkürler yiğidolar bize üç puanı armağan ettiğiniz için.
|
dün gece herşey çok güzeldi son dakikada şok olduk ama attığımız golü uzun süre unutamam
|
kendi sahamızda kazanmak çok güzel iyi ve ğüzel ğünlere
|
SİVASSPOR BU MAÇI KAZANMAKLA KALMIYOR AYNI ZAMANDA TARAFTARDA KAZANIYOR. BU GÜZEL FUTBOL İZLENMEZMİ. YÜRÜ BE SİVAS KİM TUTAR.
|
takım moral bozukluğunu üstünden atarsa daha güzrl olur.
hadi hayırlısı |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:41. |