![]() |
--->: -->: --->: SS.com 3. İftar Buluşması
[QUOTE=TracyMcGrady58;254428]Gelim mi, gelmim mi ? :D Insallah ilgi gösterilir bu bulusmaya, gönül gelmek isterdi emme, siz orda ben burda olmuyo niyeyse :D[/QUOTE]
[B]Gel Murat'ım gel, başımızın üstünde yerin var :D[/B] |
--->: SS.com 3. İftar Buluşması
gunay sığacakmıyızki oraya :D...
|
[QUOTE=puar;254444]gunay sığacakmıyızki oraya :D...[/QUOTE]
[B]Sığmayacak kadar çok olsak daha ne isterim abi :D Katılım çok olsunda ben ayakta kalayım razıyım :)[/B] |
[QUOTE=GuNaY;254448][B]Sığmayacak kadar çok olsak daha ne isterim abi :D
Katılım çok olsunda ben ayakta kalayım razıyım :)[/B][/QUOTE] :rolleyes: valla gelen arkadaslar beni gururlandırdı sivaslı isterse herşeyi yapar buda buna bir kanıt güzel olacak arada bizim ankaraya gitme işi yatsada :rolleyes: |
-->: --->: SS.com 3. İftar Buluşması
[QUOTE=GuNaY;254448][B]Sığmayacak kadar çok olsak daha ne isterim abi :D
Katılım çok olsunda ben ayakta kalayım razıyım :)[/B][/QUOTE] istanbulda köfteci olmak var.....:D |
--->: -->: --->: SS.com 3. İftar Buluşması
[QUOTE=yigiter187;254451]istanbulda köfteci olmak var.....:D[/QUOTE]
he birde sivaslı da olmak var dimi :) |
-->: --->: -->: --->: SS.com 3. İftar Buluşması
[QUOTE=puar;254454]he birde sivaslı da olmak var dimi :)[/QUOTE]
zati sivaslıyıh aabi........:D iş köfteci olmakta.... |
--->: -->: --->: -->: --->: SS.com 3. İftar Buluşm
[QUOTE=yigiter187;254455]zati sivaslıyıh aabi........:D
iş köfteci olmakta....[/QUOTE] hee anadım sen olursan işler değişir :) sivastuning ve ss.com yeter :D;) |
abi ya benim tanıdığım kimse yok gelmeyide çok istiyorum şöyle hasbihal edebileceğim bi ortam olabilirmi yardımcı olurmusunuz abi
|
[QUOTE=doğanay58;254478]abi ya benim tanıdığım kimse yok gelmeyide çok istiyorum şöyle hasbihal edebileceğim bi ortam olabilirmi yardımcı olurmusunuz abi[/QUOTE]
[B]Gardas ilk zamanlarda kimse kimseyi tanımıyordu, bu tür buluşmalar, organizasyonlar sayesinde tanıştık ve kaynaştık. Geldiğine asla pişman olmayacağın bir İftar olacak ;)[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:28. |