![]() |
Cevap: ANKARAGÜÇLÜLER
simdiye kadar istanbul külüpleri demediklerini birakmadi...
trabzon macinda olaylar cikdi.. adanada oynadigimiz kayseri macinda kayserililerden fazla adanalilar kayseriyi tuttu... ama bize bu ilgiyi bi bursada gördük birde ankaragücünde ankaragücü taraftarlarina cok tesekkür ediyoruz ...:) |
[B]kalbimin yarısı SİVASSPOR için çarpıyor,diğer yarısı ise ANKARAGÜCÜ için!!!
ankaragücü tribünlerinden gelen birisi olarak klübü bu halde görmek beni çok üzüyor.içimiz buruk bir şekilde 100 yılımıza giriyoruz.anadolunun 100 yıllık çınarı çok daha iyi yerlerde olmayı hakediyor :( ankaragücü taraftarına da ayrıca tsk ediyorum.sivassporu her zaman sözde değil özde destekliyorlar.bursankara teksas&gecekondu sivasspor taraftarları sizlerle gurur duyuyor...[/B] |
Sergio'yu kıralamıştı hani ankaragücü, neden vaz geçildi acaba.
Ankara'da çok iş yapar bizim sergio. Sivas'ta hoca bir türlü şans vermediğine bakmayın. |
[QUOTE=SS'li;491926]Sergio'yu kıralamıştı hani ankaragücü, neden vaz geçildi acaba.
Ankara'da çok iş yapar bizim sergio. Sivas'ta hoca bir türlü şans vermediğine bakmayın.[/QUOTE] kardesım bızde oyle bılıyoduk ama kadromuzda oyle bı futbolcu yok malesef |
[QUOTE=sivasli215;491916][B]kalbimin yarısı SİVASSPOR için çarpıyor,diğer yarısı ise ANKARAGÜCÜ için!!!
ankaragücü tribünlerinden gelen birisi olarak klübü bu halde görmek beni çok üzüyor.içimiz buruk bir şekilde 100 yılımıza giriyoruz.anadolunun 100 yıllık çınarı çok daha iyi yerlerde olmayı hakediyor :( ankaragücü taraftarına da ayrıca tsk ediyorum.sivassporu her zaman sözde değil özde destekliyorlar.bursankara teksas&gecekondu sivasspor taraftarları sizlerle gurur duyuyor...[/B][/QUOTE] saolasın kardasım Allah yar ve yardımcınız olsun |
100 yıllık bir kulüp sünüz bulunduğunuz yeri hak etmiyorsunuz ?
|
Bu sene Allahın izniyle dusmeyecegız onumuzdekı seneye bomba gıbı gırecegız.!!
|
İYİ GÜNÜNDE KÖTÜ GÜNÜN HEP BERABERİZ CÜNKÜ BİZ ANADOLU GENCLİGİYİZ
DUALARİMİZ SİZİNLE İNSALLAH DÜSMESSİNİZ ALH YAR VE YARDİMCİNİZ OLSUN |
sivassporlular dualarınızı eksik etmeyın
|
[QUOTE=JABA99;496333]sivassporlular dualarınızı eksik etmeyın[/QUOTE]
dualarimiz hep sizinle SivasAnkara bu dostluk hic bozulmasin |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:27. |