![]() |
--->: 7. YILIMIZ KUTLU OLSUN
[B]Nice Yıllara SivasSpor.com İnşallah Hep Böyle Başarılı Olursun;)[/B]
|
Bu yedi yıl ne kadar da çabuk geçti... (tam hatırlamıyorum ama ben galiba siteyi yaklaşık 5 yıldır takip ediyorum)
Ankara'da, yurtta siteyi ilk takip etmeye başladığım zamanlar, arkadaşlarımın gözündeki sıradan 2. lig takımı [COLOR="Red"]Sivas[/COLOR]'ın yerini şimdiki başa oynayan [COLOR="Red"]Sivasspor[/COLOR] aldı. Bu süreçte sitemiz [COLOR="Red"]Sivas[/COLOR] ve [COLOR="Red"]Sivasspor[/COLOR] ile ilgili en taze bilgilere ulaşmamızı sağladı ve [COLOR="Red"]Sivasspor[/COLOR] taraftar varlığının önemini kavramamıza vesile oldu. Kimi zaman beraber üzüldük, kimi zaman sitemizi üzen arkadaşlar oldu -nedenini hala biliyorum-, ama çoğu zaman neşemize neşe katan bir site oldu [COLOR="Red"]Sivasspor.com[/COLOR]... Emeği geçen herkese teşekkürler edip, şu an aramızda olmayan [COLOR="Red"]Elbeyli58[/COLOR]'e de Allah'tan rahmet diliyorum... Daha da gelişmek ve büyümek dileğiyle nice senelere... Allah'a emanet olun... |
İyi ki varsın Sivasspor.com. İnşallah 7. yıl için özel organizasyonları da bekliyoruz. Gerçekten çok büyük emeklerle buralara geldik iyisiyle kötüsüyle 7 yılımızı doldurduk inşallah hep beraber daha nice 77 yıllara herkese saygılar sevgiler
|
Bende bu siteye ilk üye oldugum zamanlar çevremde sivasspordan ne olur diye söyleyenler şimdi siteye üye olup burdan takımı takip ediyorlar
Şu an aramızda olmayan Elbeyli58'e onu tanımaktan büyük mutluluk duydum sarıyer maçı ve daha nice maçlarda beraberdik ALLAH gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun... |
[B]7.Yıl Ama Hiç Böyle 2002-2003-2004 Yılında Üye Olan Yok Anlamadım Emma:D Neyse Nice 7.Senelere Nice 70.Senelere:D[/B]
|
Teşekkürler sivaSSpor.com
Nice 7 yıllara... Banada sivaSSpor.com da 4 yıl olmuş :) |
-->: 7. YILIMIZ KUTLU OLSUN
nice 7 yillara sizin her zaman arkanizdayiz
|
Ne de çabuk geçmiş zaman.Bu sitenin ilk kurulduğu zamanları,Sevgili Rüştü ağabeyin inanılmaz gayretlerini,50-60 kişiyle sıcak diyaloglarımızı,maceralarımı daha dün gibi hatırlıyorum.Bu sitenin ilk müdavimlerinden (ve fakat şahsına özel sebeplerle vefasız durumuna düşmüş)biri olarak sitenin bu hale gelmesinde büyük emekleri bulunan başta Rüştü Elmas olmak üzere Sönmez ağabey,Ayhan Bayrak ağabey ve tüm Sivas ve Sivasspor sevdalılarına selam ve saygılarımı iletiyorum.
|
7. yılımız kutlu olsun. Her takımın taraftarına böyle güzel site nasip olmaz. Başta Rüştü Elmas olmak üzere emeği geçenlere çok teşekkürler.
|
[B]küçük ve basit bir arayüzümüz vardı yaklaşık 6 yıl önce o arayüzde kaydolmuştum. Başarılar arttıkça sivassporumuzun hedefleri büyüdükçe sitemizin görüntüsüde değişti, kullanıcısıda arttı. Ben iddaa ediyorum sitemiz aynı süper ligdeki performansına paralel olarak Futbol taraftarları sitelerinde ilk 5 içerisinde yer almaktadır. Hele hele maç günlerinde on-line sayısı rekor sayıları bulmaktadır. Birde üye olmaya üşenen bir haberleri ve yorumları okuyayım diyenlerde eklense bayağı bir total sayımız var... Aslında benim önerim sayın yetkili arkadaşlara foruma girerken kısıtlama yapsınlar aslında bunu söylerkende ayaklarım gitmiyor ama maksat üye sayımız çoğalsın... O zaman biraz daha cafcaflı al benili görünümüz olur ne dersiniz HOŞ OLMAZMI... :)[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:47. |