![]() |
--->: BİLETLER SATIŞTA
[FONT="Book Antiqua"]o yengec dansı yapanlar hayatlarında - derece top oynamamıslardır
Guney amerıkalılar sıcakta anca sov yaparlar bu hava tam Sıvasımız havası MEHMET YILDIZ 2-3 tane atck ınsallah[/FONT] |
-->: --->: -->: BİLETLER SATIŞTA
[QUOTE=stsy21;306379]ben,yunusgskaya ve tekin_42 holiday de sıcak çay yudumlarken izliyecez bu sefer. canınızı yiyim ben hataylıyım buz beni de ısırır sonra:)[/QUOTE]
:) öyle bi soğuk bi kurtuluş savaşı yıllarında olmuş Atatürk meclisi ankaraya taşımış :) bide geçen Trabzon maçında oldu, yani 80 yılda bi öyle soğuk olur, canını yiyim sende sivası sibirya etme :) keşke stadda olsaydın senin izlediğin hiç bi maçta yenilmiyorduk, kısmet :) |
-->: BİLETLER SATIŞTA
BİLET KALMAMIŞ ARKADAŞLAR GEÇMİŞ OLSUN
|
--->: -->: --->: -->: BİLETLER SATIŞTA
[QUOTE=jakobieen;306971]:)
öyle bi soğuk bi kurtuluş savaşı yıllarında olmuş Atatürk meclisi ankaraya taşımış :) bide geçen Trabzon maçında oldu, yani 80 yılda bi öyle soğuk olur, canını yiyim sende sivası sibirya etme :) keşke stadda olsaydın senin izlediğin hiç bi maçta yenilmiyorduk, kısmet :)[/QUOTE] sivasspor bu hafta bensiz de kazanabileceğini gösterecek merak etme dostum:) |
arkadaslar sımdı yonetımı elestırecek zaman degıl bu mac sıvas spor ıcın ve sıvas tarıhı ıcın cokkk onemlı bı mac suan takımı mız cok onemlı bı yerde ve bu konumunu kaybetmesını kımse ıstemez onun ıcın bızım sadece destek vermemız gerekır.elestırmek bızım ısımız degıl bız sadece destekleyelım morallerın ıyı olması lazım bu macta herkeze cokk teseskkur ederım sıvasımızı yanlız bırakmadıkları ıcın arkadaslar sızden bı rıcam daha olucak eger ıstanbuldan sıvasspor macına araç kaldırırlarsa msj atarsanız sevınırım bende gıtmek ıstıyorum maca bı sıvaslı olarak **** adım adım el ele yiğidom şampiyonluğa ****
|
[QUOTE=Buraq58;306698][FONT="Century Gothic"]Bunlar Ancak Yengeç Dansı Yapmayı Biliyolar Başka Bişey Yok..
Futbolun F sinden Anlamıyolar...[/FONT][/QUOTE] İnşallah senin dediğin gibi olur bu maçta burak bunlar alfabeyi yutmuş;) Güzel bir maç olur inşallah... SVS:3 FB:2 |
-->: BİLETLER SATIŞTA
MAÇA YOĞUN İLGİ
Bu arada, karşılaşmanın 4 gün önce satışa çıkarılan biletlerinin büyük bölümünün satıldığı bildirildi. 20 YTL'den satışa sunulan maraton tribünü biletleri ile 10 YTL'den satılan Gar tarafı kale arkası tribünü biletlerinin tamamının satıldığı, 10 YTL'den satışa sunulan havuz tarafı kale arkası tribünü biletlerinin de tükenmek üzere olduğu belirtildi. |
S.a arkadaslar ben şarkışlada kalıyorum da benım yerıme bilet alacabilecek birisi var mı ben maca gelınce versem bilet parasını.
|
-->: --->: BİLETLER SATIŞTA
[QUOTE=yigidogurbettee;308004]S.a arkadaslar ben şarkışlada kalıyorum da benım yerıme bilet alacabilecek birisi var mı ben maca gelınce versem bilet parasını.[/QUOTE]
bilet kalmadı maalesef........... |
arkadaşlar bilet kaldı mı
haberiniz var mı biz bilet bulamıyoruz da * |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:34. |