![]() |
-->: KARTONLU PROTESTO
[QUOTE=_DeReBeYi_;322558][B]bide zor bi organizasyon diyenlere o karton 20 kurus sen yapacaksan o pankarti 10 tane al yap stadda olmayanlara ver ben kendi adima 10 tane yapip stadda bilet kuyrugunda bekleyenlere dagitacagim bu yorumlari okuyanlar yapsa yine yeter sahsi dusuncem[/B][/QUOTE]
ya o kartonlar çok buyuk zaten 4e bolebiliriz 10 tane alsak 40 kişi yararlanır hadi destek olalım |
arkadaşlar şu anda sipas tv ye bir mesaj gönderdim bu protesto için yönetimle konuşmaları istedim inşallah konuşurlar
|
--->: KARTONLU PROTESTO
[QUOTE=Rallim58;322714][B]Bu hafta sonu eğer tepkimizi medeni şekilde gösteremeyeceksek daha hiçbirşeyin mücadelesini vermeye kalkışmayalım. Çok basit ve maliyeti yok sayılacak bir konuda dahi duyarsız olunursa söyleyecek söz bulamam... Sadece şunu söylemek hakkını görürüm kendimde ;
-SİVASSPOR'A YAZIK OLUYOR- ---YİĞİDO RİZE MAÇINA SİYAH KARTON GETİRMEYİ UNUTMA--- SEN NİYE ALINIYORSUN...? BEN GERÇEK Y İ Ğ İ D O' YA SÖYLÜYORUM[/B][/QUOTE] ne demek istedin burada anlamadım :confused::confused: SEN NİYE ALINIYORSUN...? BEN GERÇEK Y İ Ğ İ D O' YA SÖYLÜYORUM |
[QUOTE=yiğidocan58;322939]ne demek istedin burada anlamadım :confused::co
SEN NİYE ALINIYORSUN...? BEN GERÇEK Y İ Ğ İ D O' YA SÖYLÜYORUM[/QUOTE] [B]Orada farklı bir gönderme var.. Haklısın alıntı senden olduğu için sana atıf gibi olmuş.. Orada farklı yerlere; ilgisizlere, tepkisizlere, alması gerekenlere, gönderme var.. Yanlış anlaşılmasın[/B] |
[B]Bir haftadır dilimizde tüy bitti...
Organize olup Lig Tv'yi bir şekilde protesto etmeliyiz diye... Biz bunu söylerken, kartonlarla beyaz olur siyah olur ama protesto mutlaka olmalı diye düşündük... Siyah kartonu belirlerken, siyah rengi, bir tepkinin bir üzüntünün ifadesi olarak belirlemiştik... Başka tepki de olabilir, mesela gol sonrası amigo önderliğinde NAKLEN YAYIN HAKKIMIZ SÖKE SÖKE ALIRIZ ya da ne ise... Ama mutlaka tepki gösterilmesinin zamanı geldi geçiyor diye düşünüyorum... Bu haftada büyük fırsat olduğuna inanıyorum Onun için; ---Yiğidom pazar günü lig tv'yi protesto için siyah karton getirmeyi unutma---[/B] |
[B]Arkadaslar aslında cok gusel bır dusunce ama bunu gercekten taraftar toplulukları eslıgınde yaparsanız daha gusel olur ama bakın sımdıden sıze yazıyım sıvasta bvole bır oalyın gerceklesmesı mumkun deıl o sekıldede gozukuyor nese ıns. basarılı oluruz haydı yıgıdolar maca sıvassporumuzun hakkettıgı en gusel destegı vermeye 4 eylule akjıyoruz
....![/B] |
[B]taraftar grupları tadı bağırtan unsur...
onlarla konuşulup "d-smart" lehine tezahüratlar yapmalıyız... zaten böyle yaparsak doğan medya grubu hürriyet falan anasayfada başlık yapar bu haberi..bayağı bir ses getirmiş oluruz...[/B] |
rallim58 çok uğraşıyorsun ama yönetimden destek gelmediği sürece siyah karton ile protesto gerçekleştirmek sivasspor taraftarı için imkansız ama lig tv aleyhine sloganlar atarak tepkimizi gosterebiliriz başka yolu yok
|
[B]Arkadaşlar lutfen bakın bu uyarıları dıkkate alın ve protesto ıcınm hazırlıklı olun ...![/B]
|
-->: --->: KARTONLU PROTESTO
[QUOTE=merkez_ismail;323215][B]Arkadaslar aslında cok gusel bır dusunce ama bunu gercekten taraftar toplulukları eslıgınde yaparsanız daha gusel olur ama bakın sımdıden sıze yazıyım sıvasta bvole bır oalyın gerceklesmesı mumkun deıl o sekıldede gozukuyor nese ıns. basarılı oluruz haydı yıgıdolar maca sıvassporumuzun hakkettıgı en gusel destegı vermeye 4 eylule akjıyoruz
....![/B][/QUOTE] ismail kardeş sen bildiğim kadarı ile yeniçeridesin hadi bakalım grubuna lig tv aleyhine d smart lehine sloganlar attır inanıyorumki bütün stad eşlik edecek |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:48. |