![]() |
--->: Kocaeli Maçı Fotoğrafları (İSTDER)
sınavlarım nedenıyle gelemedım organızede yapamadım gelemedık arkadaslarla
kocaelınde destek veren gelen herkese tesekkurler ama su var hala o trıbunu ıstanbuldakı sıvaslılar dolduramamıssa yazık |
[QUOTE=zarali_sansar;406432][B]mustafa önümüzdeki deplasmanda süt dökmuş kedi gibi olcak :)[/B][/QUOTE]
:D:D:DBen o sütü sana döktürücem abi üzülme sen:D:D |
görüntülerde kendimi göremesemde çok güzel kareler eline sağlık.
|
-->: --->: Kocaeli Maçı Fotoğrafları (İSTDER)
[QUOTE=GuNaY;406273][B]Elinde fotoğraf olan arkadaşlar siteye eklesin. Bendekiler bu kadardı.
Yiğiter kardeşim fot. makinesi gerçekten güzel ancak maalesef benim değil, Engin78 kardeşimizin. Fotoğraflarıda kendisi çekti.[/B][/QUOTE] [B]makina kötü olsaydı bile sen güzel fotolar çekerdin günay abi..buna eminim..[/B] |
-->: Kocaeli Maçı Fotoğrafları (İSTDER)
arkadaşlar bende edirnedeyim ist ve yakın deplasmanlar agelmek isterim nasıl irtibatlanabiliriz?
|
--->: -->: Kocaeli Maçı Fotoğrafları (İSTDER)
[B][QUOTE=AYTAÇ-58;406449]arkadaşlar bende edirnedeyim ist ve yakın deplasmanlar agelmek isterim nasıl irtibatlanabiliriz?[/QUOTE]
Sevgili Aytaç bey , Sitede biraz daha online olabilirseniz sitede herşey duyurulmaktadır.Bizde herşeyi siteden öğrenmekteyiz,tabikide biraz online olabilirseniz bilgileri görebilirsiniz. Olmassa Recep abiyle bir irtibata geçin.[/B] |
-->: Kocaeli Maçı Fotoğrafları (İSTDER)
Ben soruma halen cevap alamadim galiba :D Arabada Osman abinin yaninda oturan gözlüklü abi kim ? Sanki daha önce görmüs gibiyim ama ismini cikaramiyom
|
--->: -->: Kocaeli Maçı Fotoğrafları (İSTDER)
[B][QUOTE=TracyMcGrady58;406456]Ben soruma halen cevap alamadim galiba :D Arabada Osman abinin yaninda oturan gözlüklü abi kim ? Sanki daha önce görmüs gibiyim ama ismini cikaramiyom[/QUOTE]
Alimuharrem abiyimi diyorsun ?[/B] |
-->: --->: -->: Kocaeli Maçı Fotoğrafları (İSTDER)
[QUOTE=EyüphanAydın;406470][B]
Alimuharrem abiyimi diyorsun ?[/B][/QUOTE] Soruma cevap verilmis diger sayfalara bakmadan yazmistim. Yinede tesekkürler kardes. Sanki Sivas'ta izine gittigimde görmüs gibiyim :D |
yolunuz açık olsun allah yar ve yerdımcınız olsun
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:21. |