![]() |
-->: --->: Maçı Değerlendirelim
[QUOTE=crzzzy22;440323]ARK LAR SEDAT TUNALI DENİLEN ............... SİVASSPOR HAKKINDA ÇOK AĞIR İTHAMLAARDA BULUNMUŞ BUNUN AĞZ<ININ PAYININ VERİLMESİ TARAFTARIYIM YOK EZİK SİVAS YOK ÇİRKEF SİVAS DAHA NELER NELER BEN TEPKİMİM MAİL YOLUYLA BELİRTTİM SİZDE TEPKİNİZİ KOYUN[/QUOTE]
[B]İşte bu bizim farklılığımızdır dostum! Bize kendi forumlarında,çirkef diyen,ezik diyen,oyuncuma köpek diyen,başkanıma yalaka diyen,Td'me haysiyetsiz diyen insanlara bile hoşgörülüyüz.Gelip sitemizde yazarlar. Yiğido'luğu kavrayacak zekaya sahip olmayanlar,ona "Yiğidoş" der,aklı sıra dalga geçtiğini sanar,halbuki kendini ne kadar küçük düşürdüğünü unutur.Eleştiri ile hakret arasındaki basit ayrımı yapamayacak kadar basit zekalıdır.neyse şükür ki yenmedik,ya yenseydik...;)[/B] |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
kıran kırana bir mactı..
Lakin bizim takım oyuncuları krampondanmıdır ayakta kalamadılar.Biraz 3 puan kafalrında olsaydı bizimkinlerin ordan 3 puanlam ayrılabilirdik. Mehmetin milli mactan kalma yorgunluğu kendini belli etti. Abdurrahmanı hiç beğenmedim çok kotuydu. Hayroda bi keza oyle vasatın altında kaldılar. Bugun blica ibrahim sezer ve thum iyilerdi. Macın hakkı beraberlikti boylede bitti. |
Maçı Değerlendirelim
[QUOTE=Yiğiter;440331][B]İşte bu bizim farklılığımızdır dostum!
Bize kendi forumlarında,çirkef diyen,ezik diyen,oyuncuma köpek diyen,başkanıma yalaka diyen,Td'me haysiyetsiz diyen insanlara bile hoşgörülüyüz.Gelip sitemizde yazarlar. Yiğido'luğu kavrayacak zekaya sahip olmayanlar,ona "Yiğidoş" der,aklı sıra dalga geçtiğini sanar,halbuki kendini ne kadar küçük düşürdüğünü unutur.Eleştiri ile hakret arasındaki basit ayrımı yapamayacak kadar basit zekalıdır.neyse şükür ki yenmedik,ya yenseydik...;)[/B][/QUOTE] [B]Unuttuğum nokta.. Bir de biz Sivaslılara değil Sivasspor'a küfür ediyoruz derler.O nasıl bir şeyse.:) Benim en önemli değerime,en büyük sevdama küfür etmekle,bana küfür etmek arasında ne fark var pardon?[/B] [B]Stadyum programında da Bilica'nın müthiş oyuncu olduğunu söylediler.Devam et Bilica..:)[/B] |
--->: Trabzon-Sivasspor macin Yildizi kim ?
tabiki bilica maçın yıldızı petkoviçde bugun mükemmeldi
|
--->: Maçı Değerlendirelim
onlardan deplasmanda 1 puan sivasta da 3 puan yani bir rakik gitmis oluyor yi savunma kontrollü oyun bence BÜLENT UYGUN ve BLICA idi hocamiz cok güzel düsündü
|
Cevap: Maçı Değerlendirelim
helal olsun,rakip yeneceginden emindi... ama 1 puan guzel basari
|
--->: Trabzon-Sivasspor macin Yildizi kim ?
tabiki bılıca forza bilica :)...........
|
-->: --->: Trabzon-Sivasspor macin Yildizi kim ?
[QUOTE=yigido_ilhan58;440356]tabiki bilica maçın yıldızı petkoviçde bugun mükemmeldi[/QUOTE]
[B]Petkoviç'e Gökhan'ın kafası dışında ahım şahım tuttuğu top gelmedi.::) İyiydi ama mükemmel değildi.[/B] |
-->: Maçı Değerlendirelim
Defans oyuncularımız muhteşem oynadı ancak aynı beceriyi forvette gösteremedik kanaatindeyim ama trabzondan puan almak her zaman yaptığımız iş :)
|
--->: Maçı Değerlendirelim
ilk dakıkalarda hem trabzon sporun gecen seneden kalan hınçları hemde bu sene kı yuksek grafıgı nedenıyle hızlı gelmeye basladılar...baya da bir pres uyguladılar ılerı cıkmakda zorlandık bu yuzden ama zaman ılerledıkce yaptıgımız paslarla oyunun zaman zaman durmasıyla bu bıze donmeye ılerı cıkmaya pozısyon bulmamızı sagladı...her ne kadar 3 lu forvet olarak da gorunsek balili vasat bir goruntu cızdı bence oncekı senelerdekı enerjısınden eser yok..mehmet de saglam defans arasında yalnız kaldı dıyebılırım...ama sezer musa tum gıbı futbolcuların desteklemerıyle ataklarımız yavas yavas arttı...
defans hattımızdakı bılıca cogu macda da oldugu gıbı yıldızımız oldu cevırdıgı gol sonra kendıne olan guvenı ve ceza sahasına gelen topların hepsını hatasız cıkartması vs vs... ıkıncı yarı da da bızım ataklarımız gelısmeye basladi ts takıma zaman zaman tum takım olarak gerı cekıldı onlar geldı bız gıttık derken macın son bolumlerıne dogru bulent hoca orta sahadan topcu cıkartıp defansı kalabalıklastırınca oyun duzenımız 1 puan uzerıne geldı..kımılerıne gore bu dogru kımısıne gore yanlıs ama bence ıyı oldugumu ıkıncı yarıda ataklarımızın gelısdıgı zorladıgımız zamanlarda bu hareket bence yanlısdı...az daha cesur olsak alabılır napalım baska sefere :) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:00. |