![]() |
Cevap: Yannick Kamanan
Ben bundan birşey anlamadım kamanan zaten bizdeydi :confused:
|
Ah Kamanan ah....
Kendini de bizi de tarihin sayfalarına altın harflerle yazdıracak o golü Metin Şentürk atardı sen nasıl atamadın anlamadım, hala kendime gelemedim... Gol esnasında, Servet arkadan şimşek gibi gelirken, olduğu yere çakılı kalan Uğur'un lavukluğuna da tepkiliyim... |
[B]kamananin gitmek istedigi acik ve net ortadadir dun kendi performansinin bilerek altinda oynuyor bunu dikkatlice izlerseniz gorursunuz
bence kamodan bize fayda yok gitmek isteyene gule gule [/B] |
akşam iyi değildi bir varlık gösteremedi
|
Beni delirtti yaa lanet olsunn
|
Kamanan her zaman böyle canı istiyor oynuyor sonra ortalarda gözükmüyor 14 hafta ceza yedi yinede göndermedik parasını aldı şimdi yaptığı ayıptır gönülsüz oynayacaksan hiç oynama arkadaşım
|
Kamanan açık ve net olarak bu takımda oynamak istemediğini gösterdi, keşke bunu maçtan önce açıkça söyleseydi de 45 dakika boyunca takımımızı 10 kişi bırakmasaydı.
|
kamanan kafasından sivası silmiş başarı beklenemez kaçırdiğı golden sonra mimikleri bunu gösteriyor yoksa saçını başını yolardı
|
Keşke Buca 'ya gitseydi, en azından onun yerine oynayacak adam boş kaleye golü atardı. Vurdum duymaz ile başlayan sözün en çok uyduğu futbolcuların başında geliyor.
|
[QUOTE=baycabbar;686276]Ben bundan birşey anlamadım kamanan zaten bizdeydi :confused:[/QUOTE]
sen ilk sayfadaki yazılara göre yorumlamışın o daha sivaa gelmeden önceki gelişmeler |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:52. |