![]() |
Cevap: GAZİANTEP`E GİDİYORUZ.
arkadaşlar ben maça gitmeyi istiyorum ama bu forumdaki otobüs dolmuş bunun dışında başka otobüs kaldıran v.s bilginiz varmı ücretli ücretsiz farketmez beni bilgilendirirseniz sevinirim
|
ben saat 1de otogarda olacagım. otogarla stad arası bayaa var mı???
|
haydi yigdo goster kendini antepte 3 puani al gel
|
helal olsun yigido gençlikkkkkkkkk sizde olmasanızzzzzzzzzzz.............................ne yapar sivasspor.........................
|
(Sivas'ın yükselen değeri) Marka Gaziantep'e 3 otobüs kaldırıyomuş. Teşekkürler ediyoruz Marka'ya
|
yigidozan otogar ile stad arasi 25-30 dk falan surer... Mac bilet fiyatlari 7.5 TL olarak aciklandi. Ayrica yigido gardaslarim son saldirilarda sehit dusen askerlerimizden birisi de Gaziantepliydi. Lutfen sehirde ve stadda sehidimizi analim. Istiklal marsimizdan sonra 27 Genclik taraftar grubuna da ilettim tum stad SEHITLER OLMEZ VATAN BOLUNMEZ mesajini verecegiz tum cakallara!
|
YİĞİDO GENÇLİK HER ZAMAN EN ÖNDE! HAYIRLI YOLCULUKLAR
|
en buyuk sivas başka büyük yok kupada bizim olcak bu macda 6-0 bitecek sivas alacakk;)
|
Giden bütün yigidolara selamlar..bizde orda olmayı cok isterdik ama nasip kısmet İnsallah alnımızın akıyla dönersiniz.dualarımız sizinle..
|
taraftar kaç kişi olacak acaba...bir de antebe maça giden arkadaşlarda ricam. antepspor lehine de tezahürat yapsınlar...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:18. |