SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Erman Kılıç Sivasspor`da (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26001)

subasi29 16.06.2009 23:18

Cevap: Erman Kılıç Sivasspor`da

simdi sivasta hayat bulmuş bir herve tumu basit bir beledıye cukuruna atmak yanlis.ayrica otoriter kimlige burunen centilmen taraftarlar neden baskasinin yerıne gecme istegi duyuyor.gulunc olmayin

ÇAĞLAR GİYİM 16.06.2009 23:31

İNŞALLAH YABANCI KONTENJANINI AÇIYOLAR AMA İYİ
TRANSFERLER YAPMAK ŞARTTTTTTTT

sinan-58 16.06.2009 23:40

[QUOTE=mavera23;528695]yaa bence ibb haTa etmiş bize vermekle ermanı barcelonaya falan verselermiş hatta messi+xavi=erman+para nasıl güzel olurdu demi erman henrye top falan çıkarırdı messiden iyiya arkadaş haa bide gardaş sen hiç herve tumu izledinmi de ? arkasından böle konusabiliyon

Haklısın kardeş bence ermanın yeri sivas değil barcelona. Sen bunu şaka olarak algılayabilirsin belki ama ben bunda ciddiyim. Ha bu arada Tum unuzuda seyrettim. Maçın kaderini tek başına değiştirebilecek kapasite de bi adam değildi. erman=messi=5tum[/QUOTE]

kardeş iyice saçmalamışsın erman=messi:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D erman o kadar iyi olsaydı bu kadar sene kesin bir kulup farederdi iyi futbolcu kabul ama çok abatmışsın bizde abarttık ama çikolatasını abarttık kekini kabarttık

erol_58 17.06.2009 00:25

erman iyi transfer inşallah başarılı olur tum ve kanforiye üzüldüm inşallah ilerde onları aramayız emekleri büyük ikisinede başarılar dilerim.

hepburdayız 17.06.2009 02:02

thumu bu kadar abartmayalım beyler.tamam sezonun ikinci yarısında inanılmaz bi performans gösterdi ama ermanda yabana atılacak bi adam değil.ben erman kılıçı canlı canlı 5 kez izledim ligdende takip ediyorum gerçekten bize çok katkı sağlayacaktır..

şunu unutmayalım bu takıma thumu getirende bülen hocaydı gönderende illa bi bildiği vardır,bu yüzden yerli yersiz yazılar yazmayalım derim..

sevgilerle

club7house 17.06.2009 05:59

Çok güzel yerli transferi, Erman GÖZTEPE patentli bir kardeşimiz o yıllardan tanırım, geçensene ibb'de çok beğendim kendisini , bu transfer haberiyle gönlüm rahat etti. Sylla ve tum verilmiş üstünede bir miktar para alınmış bence buda güzel. Arkadaşlar Tum gol filan atıyorduda ama çok pas hatası yapıyordu fiziği güçlüydü onuda kabul ediyorum biraz ağır kalıyordu , pozisyonlarada geç giriyor. Sylla joker olarak kullanıldı ama oda çok hata yapıyordu. Bence Göztepe'dende tanıdığım Erman bomba transferdir.

tugrulist 17.06.2009 07:25

hasan şaşıda aldık haber7.comda hayırlı olsun

Buraq58 17.06.2009 08:11

[FONT="Century Gothic"]sLya Tumun yerine erman kılıçmı alacak ßu nasıL bişey yha 1 adam için 2 adam werioruz... bnce tum ve sLya giderse biz turcel superlig kupasını
fortis kupasını champions legue kupasını unutaLım bunların hepsi tecrubeli futbolculaR gitmelerini istemiyorum [/FONT]

vahit5834 17.06.2009 09:07

herkes çok güzel yazıyorda bazı şeyleri göremiyor bence yabancılardan
petkoviç
kamanan
kalsın diğerleri gitsin çünkü fizikleriyetmiyor inşallah seneye bundan daha iyi oluruz saygılar

Abdullah DuMaN 17.06.2009 09:18

[B]Tum ve Syllanın gönderilmesine üzüldüm açıkçası ama Hayırlısı olsun[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:04.