![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim İst.B.B - Sivas
ya beyler ne istifası allah aşkına ya mantık bu saat te sonra bülent hoca hiç haketmiyor bunları olabilir kümede olabilir ama dürüslük şart hoca deiş sen ne olur işte denizli spor örnek yetermi biz sıvas sporuz biz anadolu çucuyuz sabır ve azim li olmamız lazım bu takım seneye şampıyonlua oynar merak etmeyin yazın biryerlere unutmayın ,,,,alp , erenler,,
|
[QUOTE=yigido Atilla;567187]efendigardaş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
DERE GEÇERKEN AT DEĞİŞİLMEZ İSTİFA ÇÖZÜM DEĞİL MAÇI CANLI SEYRETTİM ÇOK KÖTÜ OYNUYORUZ İYİ GİTMEYEN BİR ŞEYLER VAR ONUDA TEKNİK KADRO ÇÖZECEK FUTBOLCU VE HOCA İLİŞKİLERİNDE BİR SORUN VAR İLK ÖNCE BUNUN HALLOLMASI LAZIM GERİSİ GELİR.. Sende söylüyorsun takimin kötü oldugunu ! ama önerini yazmamissin, dere gecerken at degitirlmez diyorsun Biz Attan düstük At kendi can haliyle canini kurtarmak icin cirpiniyor Su boyumuzu gecti boguluyoruz !!! Bülent Hoca ne yapacagini kendisi bile bilmiyor, cünkü böyle konumlara hic düsmemis ve tercübeside yok Bülent hoca ile derede bogulalimmi yoksa bize yüzmeyi ögretecek Baska bir hoca ile bogulmadan derenin karsisina yüzelimmi.. Baska tercihimiz varmi[/QUOTE] ŞUNUDA UNUTMAYALIM BİZ MECNUN BAŞKAN İLE DIK DURMASINI BÜLENT HOCA İLE ŞAMPİYONLUK HAYALLERİ KURMAYI SİVASSPOR İLE BÜYÜKLERE KAFA TUTMAYI BEĞENMEDİGİNİZ BU TAKIMLA ŞAMPİYONLUK MÜCADELESİ VERDİK.TAMAM TAKIMDA Bİ ŞEYLER YOLUNDA GİTMİYOR. Bİ YERDE YANLIŞLIK VAR AMA BUNUDA ÇÖZECEK OLANLAR İSTİFASINI İSTEDİGİNİZ MEÇNUN BAŞKAN VE BÜLENT HOCADIR. |
ARKADAŞLAR İSTANBUL TARAFTAR DERNEGİ OLARAK TAKIMI HAVAALANINDA KARŞILADIK MAÇA DA GİTTİK DESTEGİMİZİ YAPTIK FUTBOLCULARLA KISADA OLSA SOHBETLER ETTİK FUTBOLCUSUNDAN MALZEMECİSİNE KADAR İNANIN HERKEŞ ÜZÜNTÜLÜ HEPSİNİN MORALİ SIFIR TAKIMDA TERS GİDEN BİR ŞEYLER VAR EMİNİM BİR GALİBİYET HERŞEYİ DÜZELTECEK BIRAKIN BURADAN KÖSTEK OLMAYI GECEN SENE TAKIMI KARŞILAMAYA 200 KİŞİ GELİRKEN BU SENE 15 KİŞİ VARDIK HANİ NEREDE SİZİN SİVASSPORLULUGUNUZ TABİ BURADAN ATIP TUTMAK KOLAY TAMAM TAKIM KÖTÜ OLABİLİR HOCA BAŞKAN İYİ OLMAYA BİLİR AMA SİZDE HİÇ SİVAS SEVDASIMIDA YOK BURADAN KONUŞMAK KOLAY NE MAÇA GELİRSİNİZ NEDE KARŞILAMAYA DAHA FAZLA KONUŞMAYIN YA DESTEKLEYİN YADA GİDİN BAŞKA TAKIMI TUTUN AAAAA YETER YA
SAYGILARIMLA MURAT SARI |
murat abi dogru söylüyor bilgisayrın başında taraftarlık yapmak kolay maçlara gidip destek vermek gerekir.cumartesi maçta 3 bin kişi bile yoktu belkide kendimden utandım dedim istanbulda bu kadar az sivaslımı var sivasspor 2iligdeyken seyircimiz daha çoktu ben sivassspor ikinci ligdeykende karagümrük maçı olsun belediye maçı olsun gidiyorsum bundan daha fazla seyirci oluyordu burdan eleştiri yapmak kolay tabi orjinal ürün alma maça gidip sivası destekleme ondan her yenilgide yok bülent uygun istifa etsin yok bu futbolcudan topçu olurmu önce sen takıma destek ver ondan sonra eleştir.
|
BEN MAÇI OLİMPİYATTA İZLEDİM TARAFTAR STADDA YERİNİ ALDI BU ARADA ŞİDDETLİ YAĞMUR BAŞLADI BUNA RAĞMEN TÜM STAD TAKIMI DESTEKLEDİK,AMA NE VARKİ TAKIM 65-70 NCİ DAKİKADAN SONRA BERABERLİĞE YATTI VE 90.DAKİKA DA GOLÜ YEDİK VE DAĞILDIK.AMA EN ÜZÜLDÜĞÜM TARAFTARIN STATTAN ÇIKARKEN YAŞADIĞI ÜZÜNTÜYDÜ.KAHROLDUM.
|
İLK DEFA MAÇ DEGERLENDIRCEM Kİ HİÇ MAC DEGERLENDIRMESI YAPMAMIŞTIM EVET BU MOTIVE İLE SİVAS ANTALYA DA 2 YER
|
Y.....O.....R.....U.....M Y....O....K........
|
[QUOTE=özgühertaş;567229]ŞUNUDA UNUTMAYALIM BİZ MECNUN BAŞKAN İLE DIK DURMASINI BÜLENT HOCA İLE ŞAMPİYONLUK HAYALLERİ KURMAYI SİVASSPOR İLE BÜYÜKLERE KAFA TUTMAYI BEĞENMEDİGİNİZ BU TAKIMLA ŞAMPİYONLUK MÜCADELESİ VERDİK.TAMAM TAKIMDA Bİ ŞEYLER YOLUNDA GİTMİYOR. Bİ YERDE YANLIŞLIK VAR AMA BUNUDA ÇÖZECEK OLANLAR İSTİFASINI İSTEDİGİNİZ MEÇNUN BAŞKAN VE BÜLENT HOCADIR.[/QUOTE]
Mecnun baskanin istifasi hakkinda Kimsenin bir sey yazdigi yok !!! Bülent Hoca sivassporun ücretli iscisidir karsiligini kuru bir tesekkür veya sagol allahrazi olsun olarak almiyor para kazandigi icin sivassporun basinda kendisi ne demisti .Baskan haric Sivassporda, Futbol oynayan her kes satiliktir Hocada buna dahil bu cümleler Bülent hocaya aittir canli tv de söylenen cümleler parayi veren düdügü calar demisti FB den bir teklif gelmis olsa idi arkasina bakmadan ceker giderdi Futbolda Dün olmadigini bilmeyen yüzlerce Futbol cahili intihar ederdi !!!! Ismail kartal Basaili oldugu halde gönderildi Sivassporu 2.ci ligden süperlige cikarmak en büyük günahi oldu. Sahislar gelici ve gidicidir kalici sivasspor ve taraftar olacaktir.... |
ŞU ERSEN MARTIYA DAHA NE KADAR TAHAMMÜL EDECEZ ONU GÖRDÜKÇE SİVASSPORDAN ..... OLDUM
|
Gün tam destek günüdür. Hocaya, futbolculara söyleyeceklerimizi içimize atmalıyız. Zor ama ne yapalım. Dikkat edin rakipler hemen tüm maçlarda ahım şahım oynamadılar. Ancak çoğu takımımızın zayıf psikolojisinin üzerine oynadılar.
Bülent Uygun Antalya maçının sonucu ne olursa olsun takıma bir uzman psikolog tutmalıdır. Bu işi yapacak çok kişi bulunur memlekette. Oyuncular birbirini sevmeye, güvenmeye yeniden inandırılmalıdır. Sinirlenerek daha baştan elimizi zayıflatıyoruz. Sakin olmalıyız. Ligin sonuna daha çok var. Sabır diyorum. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:43. |