![]() |
Cevap: Vee Sezer Badur Gitti
[B]Insallah ugur getirir...ama bende uzuldum...[/B]
|
Kabkab61
Ama FB yada GS forumunda avunamıyorsunuz. hep ezik rolü oynuyorsunuz. Siz önce FB'yi yenin gelinde ondan sonra büyüklükten bahsedin. Guiza bile sizin sayenizde gol atıp kendini kurtarıyor. siz olmasanız zavallı sezonu golsüz kapatacak. Bize paslanmış tarhi geçmiş kupalarınızla değil yakın zamanki başarılarınızla hava atın eyvallah diyelim. Aslında hava atmak yerine, dost bir Anadolu takımı gibi gelseniz konuşsanız kimse sizinle atışmak yada tartışmak derdinde değil. ama her sene FB'ye GS'ye fark yiyerek yenilip sonrada diğer Anadolu kulüplerine büyüklük taslamanız sizce doğrumu. Sizde bizim gibi sıradan bir Anadolu takımı oldunuz bunu kabul edin bizde eyvallah diyecez hatta size destek bile veririz ama büyüklerin karşısındaki başarınız diğer anadolu kulüplerinin bile altındayken bize hava atmayın değerli kardeşlerim. Bu arada büyük takım olarak bu sezon sizin üstünüzde bulunan herhangi bir takımı yenme başarısı gösterebilmişmiydiniz ? |
güle güle sezer bize iyi günler yaşattın fb öaçını kazandırdın ama bu sezon sakatlandığın için biraz kötü oynuyosun o yüzden gittin güle güle sezer badur
biz seni sevdik hakkımızı helal ediyoruz ama ben yönetime bir çift laf söyleyecem bu nasıl bir saflıktır yahu engin neden gelmedi yönetim biraz zeki olmalı |
Bence Anadoluda tek büyük takım var: Sivasspor.. Valla kaç yaşına geldim trabzonun değil şampiyon ikinci olduğunu bile hatırlamıyorum.. Benden bile eski trabzonun şampiyonluğu..
Şimdi biz Trabzondan bir futbolcu alsaydık ne derlerdi : "Sivasspor bizim eskilerimizi topluyor" Cikcik öter durur hep Kanaryalar, Şampiyon olacakmış Galatasaray, Kupayı alacakmış Beşiktaşlılar, ......... (lay lay lom) Trabzonlular, (artık burayı kim nasıl ve ne düşünürse öyle yorumlasın) Sezer BADUR kardeşimize yeni takımında başarılar diliyorum, ama inşallah ilk lig maçlarında başarısız olurlar :rolleyes: |
emınım bu sewfer yönretim çok farklı bi sivas çalışması içinde hayrlı olsun gidene kal denmez
|
[B]ts ile oynadıgımız her maç ta mutlaka bir tsli ile kavga etmiş ve belkide ts lilerin Mehmet Yıldız'dan sonra en sevmedikleri adam olan Sezer transferine nasıl bakıyorlar merak ediyorum.
Sezer'i Sivasspor çok çok iyi paraya sattı çünkü Sezer'in kronik sakatlığı var. Son yaşadıgı sakatlıgı atlatamadı ve atlatmasıda cok uzun zaman alacak. Sezer ts de forma şansı bulamayacak... Ama herşeye rağmen Sezer'i çok severdim İnşallah eski formuna yaklaşır. Hayırlı Olsun...[/B] |
Ya bu ne anlayamıyorum yıldızlarımız gidiyor ismini dahi duymadığım futbolcular geliyor.. Sezer nasıl gönderilir anlayamıyorum..... Çok sevdiğim ve çok teknik bir futbolcuydu.. Yönetim kusra bakmasın ama ligden düşmeyi hedefliyor.. Hep gidenin degeri gelenden fazla oldu.... yani yönetimin cebinde çok para var neden adam gibi bir futbolcu alınmıyor hala.... Bunları söylemek istemezdim ama mecbur kaldım...
|
[IMG][CENTER][url]http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_a4_sezer.jpg[/url][/CENTER][/IMG]
[B]İŞTE SEZER BADUR TRABZONDA İLK ANTREMANINDA[/B] |
[B]Arkadaşlar, biraz el insaf diyelim...
Futbolcularla yaşayan onların adeta ruh hallerini okuyan hoca değil mi? Biraz sabredelim... Gönderilenlerin yerine gelenleri görelim... Sonra hep birlikte eleştirleim... Ne kadar sabırsız olduk arkadaş... Transferin son günü son saate kadar sabretmemiz lazım... Hoca da, Başkan da; yapılacak transferleri önceden açıklamayacaklarını belirterek, "imza atılınca hepiniz göreceksiniz" dedi... Bu bir taktik meselesi, biraz sabır lütfen... N O T : Ayrıca konunun dışına çıkılarak yorumlarında ısrar eden üyelerin, cezalandırılarak banlanmasını teklif ederim...[/B] |
sezerin hırsı ve mücadeleci yapısıyla gideceği her takımda başarılı olacağını düşünüyorum yolu açık olsun..
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:40. |