![]() |
Cevap: SEDAT BAYRAK GÖNDERİLSİN..
[QUOTE=Kederli Yiğido;652288]Sedat kovulmazsa taraftarlar müdahale etmeli
Gerekirse dövülmeli Yoksa namusumuz olan formamızı daha çok yere atarlar millete çiğnetirler[/QUOTE] Yavaş ol hemşerim ! Adam dövmek yiğidoya yakışmaz, |
[QUOTE=gangam58;652286]Forması kalsın, ibrete alem o fırlattığı formayı müzemize koyacağız ki bir daha tekrarı olmasın. Hem müzemizde kupamız yok, bari bir formamız olsun...[/QUOTE]
Pvc kaplatıp altına da Sedat'ın yere vurduğu forma yaz tam olsun bari.Töbe töbe. |
Cevap: Sedat Bayrak kendini yaktı
Kendini yakmasın boşa taraftarlar yakacak onu
Pis Trabzonlu, Trabzon'a şirin gözükmek için formamızı hemde Trabzonda ayaklar altına attı Hırs ayakları yaptı sonra Yiğido yer mi bu numaraları gardaş |
sasur sasur yazilar yazmasin antalyadada bizi puani kazandiran sedat oldu gecen senede bizi ipten aldi zoruna gitti hakemin yaptigi sedat gitsin diye şaçmalayin.
|
Ya Futbolda hakem ne karar verirse o karardan dönmez kardeşim futbolcular hep boşa itiraz ediyor futbolcunun sözünü dinlemez hakem ne werirse susacağız!!!Sedatın artislik yapmaması lazımdı atmıcaktı o formayı öyle.
|
[QUOTE=adres58;652135]Gardaş.. Çok haklısın, hakemler konusunda çok haklısın. Bunu Bursa maçında mırıldanıyorduk ama bu maçtada bağıra bağıra söylüyoruz. Senin dediğin gibi amaaaa'sı var bu işin. Kardeşim sen kimsin sahada ceza kesiyorsun küfür ediyorsun forma atıyorsun. Bunun cezası açık hem gözlemci takdiri hem görüntüler hemde kitapda yazan kuralların hepsi işleyecek. Ceza yüksek olacak muhtemelen. Nedeni gayet basit. Biz diyoruzki hakemler bizi buduyor ceza ilede sabitleyecekler... Sedat yürekli topçudur. Sedat cengaverdir savaşçıdır ama, Sedat itiraz eder herşeye hırçındır ağır abi değildir. Bunları ortak paydaya toplayamazsınız. Ya birini seçeceksiniz yada diğerini.. Eğer diğerini seçerseniz doğru 3. liglere 2. liglere top oynamaya gidersiniz. Profesyonel oyunlarda bireysel yetenekler çok önemlidir ama para kazanan bu adamlarda takım oyunu bozulduğu zaman herkesin ekmeği ile oynamış olursunuz. Vesaire vesaire işte...[/QUOTE]
Haklısınız. Konu sportmenlik olunca dikkatli yorumlamak gerekiyor. Sivassporumuzun iyiliği,başarısı ve geleceğini önce düşündüğümden Sedat'ı savunmak,maksatlı hakemlere ve onları yönlendirenlere de karşı durmak zorundayım. Öte yandan hiçbir futbolcu kutsal formasını yere atamaz, saygısızlıktır. Hele Sivassporumuzda bu daha büyük cezayı gerektirmelidir. Bizim formamız,pazubandımız,çorabımız,ayakkabımız,hepsi manevi önemdedir ve bin kez düşünmelidir bir hareket yaparken. Benim burada prensibim şudur. Futbolcumuzla yönetim içerde konuşur,ona cezasını verir ve adam eder, biz taraftarlar ise dışarda topçumuzu ve takımımızı savunmaya ve desteklemeye devam ederiz. Cumartesi günü Eskişehirspor maçımız var. Rakip takım da ligde sıkıntılı,puana ihtiyaçları var. Stadı fulleyip herzamankinden daha coşkulu şekilde oyuncularımızı tribüne çağırıp onurlandırmalıyız. Destek vermeliyiz. 90 dakka susmadan rakibi yenmeliyiz. Bu maçta alacağımız galibiyet elaleme Sivas'ın bitmediğini, geçen maçın bir yol kazası olduğunu gösterir. Hadi destek diyorum. |
Sedat BAYRAK seni bu takımda istemiyoruz.Gururu olan istenmediği yerde durmaz.Senin yerine aslan gibi Diallo var.Sende zaten futbolcu tipi yok.aynı mafya tetikçisine benziyorsun.Defol git.''BEN SPORCUNUN ZEKİ ÇEVİK VE AYNI ZAMANDA AHLAKLISINI SEVERİM' M.Kemal ATAÜRK.
|
Sedatın yaptığı bu terbiyesizlik bu sivasspor ve sivasa karşı yaptığı bu hareket kesinlikle ağır bir faturaya sebebiyet vermiştir. KEndisininde yönetim tarafından ağır bir şekilde cezalandırılması gerekmektedir.
|
Formayı atmasından disiplin kuruluna ne ya öyle iş mi olur bu kulübü ilgilendiren birşey bence yanlış bilgi bu
|
Bu herifin neresini savunuyorsunuz hayrettin formada değil pazubandı attığında neler söylendi sedat denen herif şanlı formayı hemde hakemin ayağına fırlattı yönetim kendine yakışanı yapmalı ve bu adamı takımdan göndermeli
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:33. |