![]() |
Cevap: Keita'ya meydan dayağı!
adamlar oyun oynamayi birakip birbirlerini dövmeye baslamislar, hepsi takimi düsünse bu durumlara düsmezdik
hepsini yollasinlar yürekle oynayan futbolcular gelir belki gereken dissiplin yok ortada kafalarina göre takiliyorlar, af etmezler ins. zaten oynadiklari futbol ortada onlarsiz yeniliyorsak onlar olusunda yeniliyoruz, sahada olup olmadiklari fark etmiyor |
yazıklar olsun sizin gibi türke ayrıca hayrettini birkez daha kınıyorum sivaslı birinin bu olaya müdahil olması çok zoruma gitti
bunların hepsi sebekev olmuş teknik direktör dahil keita gibi bir adam bu sene hiç oynamadı mesut bakalı boşuna göndermiyorlarmışkovuldugu takımlar sivas çiftlik adamkimseyi yenemeyen eskisehiri yenemiyor bülent hocaya bile bu kadar tahammül gösterilmedi hoca dahil bu kasar topçular gönderilmesi lazım |
yazıklar olsun yerli futbolculara
|
takıma guruplaşma var 2 yıldır özelikle..birşeyler çeviriyorlar..
|
mecnun baskan duy sesimizi bu oyuncular bir daha sivasta oynamamali ne pahasina olursa olsun haberler dogruysa derhal ipler koparilmali oyuncumu yok
|
bizim baskan nerelerde, gören duyan varmi..:confused:
|
En son yazımı 10-15 gün önce yazıp sitem etmiştim.Bazılarına kızdığım için bu sitede yazmaya ara vermiştim tabi bizim bazıları gibi ikinci takımmız olmadığı için kızsak da gönlümüz ölene kadar SİVASSPOR ile beraber.Ben demiştim demeyi hayatta sevmem.Bu takımda 5-6 futbolcu hariç gerisi postalanmalı altyapı ve genç yeteneklerle yola devam edilmeli.Durumumuz bundan kötü olmaz.Hiç olmaz sa geleceğimiz kurtulur.Yaş ortalamamız düşer.
|
Görünen o ki ilk yarı sonuna kadar ligi en kayıpsız yerde tamamlayıp,devre arası transferlerıne umut bağlayacağız.bu olayın açığa çıkması futbolculardan çok yönetimi zora sokacak gibi görünüyor.
|
[QUOTE=SEVDAMSIN58;661083]hiç kimse demiyorki sebebi ney birde onu açiklasinlar sonra bakalim[/QUOTE]
o zaman gecerli bi sebebi varsa 4 kisi toplanip bi adam dövülebilirmi demek bi simdi?? |
hic bir deger sivassporun ustunde olamaz bu arkadaslari ikinci devrede sivas yonetimi yollamasini bekliyorum hic kimse vaz gecilmez degildir
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:51. |