![]() |
Cevap: Maçı değerlendirelim
Ben bu HAKEM tam dayaklık sahaya inip buna sövsek yeridir diyince sen sahaya in sana dalacak çok adam war diyen Zeki arkadaşlar tukurduklernızı şimdi yalayın...
|
Ayrıca bu takıma ruhsuz diyenler cevabınızı aldınız sanırımmm
|
Pedriel bugün kotuydu anlamadım umarım kısa zaman daha iyi performans yakalar onda bu kapasite war
|
Maçta göze çarpanlar : Ermanin kendine cekidüzen verme gayreti.
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : 10 kisi kalmamiza ragmen üst sevyede mücadele eden bir takim görüntüsü ve hocanin takimi kazanmaya motive etmesi.takdire sayan bir durum. gerek futbolculari gerekse teknik heyeti bu konuda tebrik ediyorum. Maçın en iyisi kimdi : Diallo ve Kadir insan üstü bir gücle oynadilar Sedatin yarattigi tahribati bu arkadaslari üstün gayreti ortadan kaldirdi. Maçın en kötüsü kimdi : macin ve gecen yil oldugu gibi bu yilinda en kötüsü Sedat. takimi zor durumda burakmak icin bir gayret etme görüntüsü veriyor. Maçta göze çarpanlar : Ugur,Erman,Ziya nin formda olusu.Umarim Erman ve Ugurun bu formu takimda kaliralarsa devam eder 2 yildir aldiklari parayi bu iki mac affettirmiyor cünkü. Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Riza hocaya Basarilar umarim takviyelerde yerinde takviye olur tam savasan bir takim yaratir. bu macda 10 kisilik de olsa savasan bir takim vardi. |
[QUOTE=yigido yakup;674518]yaa mehmet yildiz gibi bir oyuncu sahada olmasaydi bugün yönetime hocaya kadroya sövüyor olurdunuz
isterseniz mehmet yildiz hakkindaki ziya hocanin aciklmalirini okuyun veya dinleyin heralde sizde ziya dogan kadar futbol biliyorsunuzdur.[/QUOTE] yavv bırak ALLAH'ını seversen maçı izledik aldığı bütün topları öldürdü bir tane olumlu pas veremedi sende o kadar biliyorsun işte adam ayakta duramıyor koşarken kendi kendine düşüyor halada savunuyorsunuz ben mehmet yıldızı oldum olası beğenmedim zaten şimdiye bakarak konusmuyorum |
[QUOTE=ozledımeskıyı;674665]Ayrıca bu takıma ruhsuz diyenler cevabınızı aldınız sanırımmm[/QUOTE]
kardeş ewet bu takım ruhsuzdu yeni yeni canlanıyor umarım daha da iyi olur |
[QUOTE=Bulut@ğlu;674668]yavv bırak ALLAH'ını seversen maçı izledik aldığı bütün topları öldürdü bir tane olumlu pas veremedi sende o kadar biliyorsun işte adam ayakta duramıyor koşarken kendi kendine düşüyor halada savunuyorsunuz ben mehmet yıldızı oldum olası beğenmedim zaten şimdiye bakarak konusmuyorum[/QUOTE]
Senin macı izlemedigin belli, onyargilarinla konuşuyorsun. Yiğidi öldür ama hakkını yeme, Mehmet bu sezonki en iyi oyununu oynadı bu maçta |
gözümüze çarpan sedat'ın canlı bomba olduğu ve hakemin maçın altında kaldığı tutarsız kararlar verdiği
|
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Takım kazanmak için çıkmıştı kazanmak için oynadı ve kazandı.
Maçın en iyisi kimdi : Sead Ramoviç ve Mehmet YILDIZ Maçın en kötüsü kimdi : Mehmet Nas ve üzgünüm ki Pedriel Suarez Maçta göze çarpanlar : Psikolojileri düzelirse takımda iyi şeyler olacağı belli. Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Takımı bu gün iki kişi hariç istekli, diri ve uyum içinde gördüm. Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : Sadece Mehmet Nas ı gereksiz yere oyunda tuttu. Genelde iyiydi. Hele ki takımı ateşlemeleri süperdi. İşte böyle hoca lazım bir dakika bile oturmadı hopladı zıpladı saniye saniye maçı yaşadı. Bazı hocalar gibi sakız çiğneyip oturmadı |
DIALLO, Ramoviç, Ziya ve Kadir iyi oynadılar.
DİALLO çok iyiydi. Sedat, Cihan, Pedriel ve Mehmet Yıldız çok kötüydü. Sedat artık bu takımdan gönderilmeli. Böyle akılsız futbolcu takımının başını daha çok yakar ! Ayrıca Mehmet Yıldızı beğenen arkadaşlar nesini begendi açıklasınlarda bilelim ? Hakem inanılmaz taraf tuttu, çok ama çok önemli bir 3 puan aldık ! |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:48. |