SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Sivasspor'da Transfer Çalışmaları (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30863)

AYDIN1985 29.12.2010 11:35

Cevap: Sivasspor'da Transfer Çalışmaları

[QUOTE=mucahit_58;678992]olacak tabata olacak insallah[/QUOTE]

Insallah gardas Insallah, ben tabatanin bize faydali olacagina inaniyorum.

mertarcan 29.12.2010 18:37

Arkadaşlar İbrahim Şahin Orduspora satıldı, 2,5 yıllık sözleşme imzaladı. İnternette bir çok spor sitesinde yazıyor bu haber ancak malesef ne kendi taraftar sitemizde ne de kulübümüzün resmi sitesinde değinilmiyor. Doğrumu acaba? Futbolcu almadan elimizdekileri de satıyorsak ligin sonu nasıl biter bilemiyorum. Neyse...

sivaslıadem 29.12.2010 19:08

bu takım bize yter transfere ihtiyaç yok :D:D

58akif34 29.12.2010 21:23

[url]http://www.fotomac.com.tr/SuperLig/2010/12/29/sivasspor_ronaldinhonun_gencligini_getiriyor[/url]

Davi Alexandre Fabrício

Doğum tarihi: 19.11.1990

Doğduğu il: Fortaleza -

Boyut: 1,77

Uyruk: - Brezilya

Pozisyon: Orta saha - Orta ofans

Ayak: sag ayak

Piyasa değeri: bilinmiyor

Çılgın Türk 29.12.2010 21:34

[QUOTE=58akif34;679123][url]http://www.fotomac.com.tr/SuperLig/2010/12/29/sivasspor_ronaldinhonun_gencligini_getiriyor[/url]

Davi Alexandre Fabrício

Doğum tarihi: 19.11.1990

Doğduğu il: Fortaleza -

Boyut: 1,77

Uyruk: - Brezilya

Pozisyon: Orta saha - Orta ofans

Ayak: sag ayak

Piyasa değeri: bilinmiyor[/QUOTE]

Ben bu haberin orjinalini dün gördüm ama ciddiye almadim.
Sadece bir cümlede Sivasspor`un adi geciyor.
Haberin asli Botafoga ile alakali.
Mithyue ya da Ceara isimlerinden birisini almayi düsünüyorlar.
Mithyue 1. ligde oynuyor Ceara 2 ligde.
Ceara takiminin gecen sene 2. ligden düsmeme büyük etken olmus.
Haberde Ceara`yi Sivasspor`da takip ediyor yaziyor.

[URL="http://globoesporte.globo.com/futebol/noticia/2010/12/botafogo-esta-entre-duas-apostas-para-2011-davi-ceara-ou-mithyue.html"]Haberin orjinali[/URL]

bassguitar 29.12.2010 23:18

Yonetımın artık savunulacak hıcbir yerı kalmamıstır. basarıda alkısladıklarımızı basarısızlıktada elestırme hakkına sahıbız..
Profosyonel takım taraftarı ısek herseyıde bıraz duygusallıktan uzak profosyonel taraftar gıbı degerlendırmelıyız..asıl olan SIVASSPORDUR acık ve net olarak 2 yıldır yonetımın basarısızlıgı gozle gorulur bıcımde ortadadır.neler oluyor neler bıtıyor anlamak cok zor 3 tane kalıtelı transfer takımın herseyını degıstırecekken 2 senedır ortada hıc bırsey yok yapılan transfer calısmaları ortada..bu takımdan hocalar gıttı oyuncular gıttı yonetımınde gıtmesı kadar normal bısey olamaz..basarısızlık acık ve net ortada..hurruyet ve mehmet cakır gıbı topcuları uygun paraya ankaragucu vermek ısterken avrupada oyuncu aramaya ne lazım..bunlar gıbı bıraz para verılırse alınabılecek oyuncu cok..ne uyum sorunu ne dıl sorunu ne bılmem ne.ver parayı al..ben yonetımden hıc memnun deılım ve butun bu basarısızlıgın sebebı yonetımdır geregını yaparlar umarım saygıyla..

Divriği58 30.12.2010 00:23

[B]Sivasspor Kamil Grosicki'nin peşinde

Sivasspor'un Polonyalı orta saha oyuncusu Kamil Grosicki'yi transfer etmek için harekete geçtiği iddia edildi.
Polonya'nın spor.onet internet sitesinde yer alan haberde kırmızı beyazlı takımın 22 yaşındaki milli futbolcunun transferi için Jagiellonia Bialystok Kulübü'yle yaptığı görüşmelerde henüz sonuca ulaşamadığı ifade edildi. Sivasspor'un Grosicki için 250 Bin Euro önerdiği Polonya kulübünün ise 1 Milyon Euro'da direttiği bildirildi. Jagiellonia'nın genç oyuncusuna sezon başında çok iyi bir teklifle gelmesine rağmen Yunan takımı Aris'e satmadığı, öncelikle bu futbolcusunu Polonya'ya kiralamayı düşündüğü kaydedildi.[/B]

eyuphulagu 30.12.2010 01:07

Davi Alexander Fabricio nun oynaığı takım:VİLA NOVA;Brezilya 2. lig takımı..Kulübün WEB sitesi var...Ben siteye girdim ;futbolcuların yer aldığı yeri buldum..Davi'nin de resminin olduğu yeri tıkladım..Karşımıza oyuncunun künyesi geliyor..Altında kulübü yazıyor;karşısında Sivasspor yazıyor...Anlayacağınız bu oyuncu VİLA NOVA kulübünün resmi sitesine göre Sivasspora transfer olmuş..Başka söze gerek yok..İnanmayan VILA NOVA F.C ye girsin baksın..

AYDIN1985 30.12.2010 01:20

[QUOTE=eyuphulagu;679159]Davi Alexander Fabricio nun oynaığı takım:VİLA NOVA;Brezilya 2. lig takımı..Kulübün WEB sitesi var...Ben siteye girdim ;futbolcuların yer aldığı yeri buldum..Davi'nin de resminin olduğu yeri tıkladım..Karşımıza oyuncunun künyesi geliyor..Altında kulübü yazıyor;karşısında Sivasspor yazıyor...Anlayacağınız bu oyuncu VİLA NOVA kulübünün resmi sitesine göre Sivasspora transfer olmuş..Başka söze gerek yok..İnanmayan VILA NOVA F.C ye girsin baksın..[/QUOTE]

eger dogruysa, hayirli ugurlu olsun, Insallah bize faydali olur.

Çılgın Türk 30.12.2010 01:29

[QUOTE=eyuphulagu;679159]Davi Alexander Fabricio nun oynaığı takım:VİLA NOVA;Brezilya 2. lig takımı..Kulübün WEB sitesi var...Ben siteye girdim ;futbolcuların yer aldığı yeri buldum..Davi'nin de resminin olduğu yeri tıkladım..Karşımıza oyuncunun künyesi geliyor..Altında kulübü yazıyor;karşısında Sivasspor yazıyor...Anlayacağınız bu oyuncu VİLA NOVA kulübünün resmi sitesine göre Sivasspora transfer olmuş..Başka söze gerek yok..İnanmayan VILA NOVA F.C ye girsin baksın..[/QUOTE]

Künyesinde yanlislik var...
2008 de Operário-PR Kulübünde
2009 da Sivaspor`da
2010 da Operário-PR Kulübünde
oynamis görünüyor...

Transfermarkt`ta ise daha baska bilgiler var. Sürekli bi takimdan bi takima kiralanmis.

[B]Bence hata surdan kaynaklaniyor: Tahminen bu oyuncu muhtemelen gecen sene kiralandi, lisansi cikartilmadan Sivasspor`da denendi sonra begenilmedi ve gönderildi.
A2 ile falan antrenmana cikmis olabilir... ya da kamp döneminde denenmis ve gönderilmis olabilir aklima baska mantikli sey gelmiyor..[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:16.