![]() |
Cevap: Sivasspor'dan üçü bir arada
[QUOTE=Mamadou Diallo;682112]Bence Galatasaray maçına şu 11 ile çıkacak:
Ramovic Abdurrahman-Navratil-Murat-Ziya Rada Grosicki--Mehmet--Kadir--Erman Mehmet-Ricardo(Y.T) Sedat cezalı yoksa kesin oynar.Ivanovsta yabancı sınırına takılıyor.Belki Murat'ın yerine Hayrettin oynayabilir.[/QUOTE] Pardon arkadaşlar ricardo yok.12 oluyor. |
Sivassporumuz harika Transferler yapti. Yigidolar 2011 Yilinda basarili olacaktir buna inaniyoruz.
|
hepsi'de hayirli ugurlu olsun... on yargili konusmayalim, izleyip gorelim.. burda kimse bu futbolculari canli izlememistir, bekleyip gorecegiz.. 2ci yari guzel bir sivasspor izlemek nasip olur insallah..
|
alın an oyuncuların geldikleri takımlarda hepsi de oynuyordu. boş da kalmış yaşları felan gecmiş oyuncular deil. umarım uyum saglarlarsa sivasspora çok fayladı olucaklardır.cek cum oyuncu çıkmaz diye yazanlar milan baros- sivok- rosicki-peter cech-povorsky- koller -ve pavel nedved nereli cahil arkadaşım.
|
Daha önce ki bir yazımda Sivasspor'un Doğu Avrupa ülkelerinden transfer yapması gerektiğini yazmıştım.Buna en büyük etken olarak ta iklim şartları ve bu ülke oyuncularının takım oyuncu olmaları gibi sebepler sıralamıştım.
bu transferler gösteriyor ki aklın yolu bir. yönetime ve özellikle sayın başkanımız Mecnun Odyakmaz'a bir taraftar olarak teşekkür etmek istiyorum. umarım bu transferler yalnızca bu sezon için değil ilerisi içinde Sivasspor'umuza hayırlı olur; ki ben buna eminim. SENİ DİPLERDE DEĞİL HER ZAMAN ZİRVEDE GÖRMEK DİLEĞİYLE YİĞİDOM! |
transferlerimiz hayırlı olsun. cek futbolcular disiplinli ve takım oyununu iyi oynayan oyuncular oluyor. ozellikle defansa yapılan bu takviyeye cok sevindim. keske dialloda sakatlanmasaydı en cok o canımı sıktı...
|
hepside futbolu bilen insanlar
transfer böyle yapılır |
yönetim daha önce takimin dengesini bozmamak icin pahli transferler yapmiyordu en sonunda iki senedir takimda denge kalmadi hic bir ftbolcuda diyemezki bunlar neden bizden daha cok para aliyorlar.
|
hiçbirini duymadım ama inş hayırlı olur
|
hayırlı olur inşallah özlenen sivasspor geri gelir umarım
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:41. |