SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor'dan üçü bir arada (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30996)

Mamadou Diallo 09.01.2011 18:44

Cevap: Sivasspor'dan üçü bir arada

[QUOTE=Mamadou Diallo;682112]Bence Galatasaray maçına şu 11 ile çıkacak:

Ramovic
Abdurrahman-Navratil-Murat-Ziya
Rada
Grosicki--Mehmet--Kadir--Erman
Mehmet-Ricardo(Y.T)

Sedat cezalı yoksa kesin oynar.Ivanovsta yabancı sınırına takılıyor.Belki Murat'ın yerine Hayrettin oynayabilir.[/QUOTE]

Pardon arkadaşlar ricardo yok.12 oluyor.

Ahmet92 09.01.2011 18:55

Sivassporumuz harika Transferler yapti. Yigidolar 2011 Yilinda basarili olacaktir buna inaniyoruz.

sevda58 09.01.2011 18:56

hepsi'de hayirli ugurlu olsun... on yargili konusmayalim, izleyip gorelim.. burda kimse bu futbolculari canli izlememistir, bekleyip gorecegiz.. 2ci yari guzel bir sivasspor izlemek nasip olur insallah..

handsome5867 09.01.2011 19:17

alın an oyuncuların geldikleri takımlarda hepsi de oynuyordu. boş da kalmış yaşları felan gecmiş oyuncular deil. umarım uyum saglarlarsa sivasspora çok fayladı olucaklardır.cek cum oyuncu çıkmaz diye yazanlar milan baros- sivok- rosicki-peter cech-povorsky- koller -ve pavel nedved nereli cahil arkadaşım.

msck58 09.01.2011 19:24

Daha önce ki bir yazımda Sivasspor'un Doğu Avrupa ülkelerinden transfer yapması gerektiğini yazmıştım.Buna en büyük etken olarak ta iklim şartları ve bu ülke oyuncularının takım oyuncu olmaları gibi sebepler sıralamıştım.

bu transferler gösteriyor ki aklın yolu bir. yönetime ve özellikle sayın başkanımız Mecnun Odyakmaz'a bir taraftar olarak teşekkür etmek istiyorum.

umarım bu transferler yalnızca bu sezon için değil ilerisi içinde Sivasspor'umuza hayırlı olur; ki ben buna eminim.

SENİ DİPLERDE DEĞİL HER ZAMAN ZİRVEDE GÖRMEK DİLEĞİYLE YİĞİDOM!

samet35 09.01.2011 19:25

transferlerimiz hayırlı olsun. cek futbolcular disiplinli ve takım oyununu iyi oynayan oyuncular oluyor. ozellikle defansa yapılan bu takviyeye cok sevindim. keske dialloda sakatlanmasaydı en cok o canımı sıktı...

adalı harun 09.01.2011 19:28

hepside futbolu bilen insanlar
transfer böyle yapılır

erdaleren58 09.01.2011 19:41

yönetim daha önce takimin dengesini bozmamak icin pahli transferler yapmiyordu en sonunda iki senedir takimda denge kalmadi hic bir ftbolcuda diyemezki bunlar neden bizden daha cok para aliyorlar.

bayram 09.01.2011 19:49

hiçbirini duymadım ama inş hayırlı olur

yigidokolik 09.01.2011 19:50

hayırlı olur inşallah özlenen sivasspor geri gelir umarım

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:41.