![]() |
Cevap: Belay An Meselesi
sivasspor transferde dolu dizgin
ilgilendigimiz butun oyunculari rakiplerimize kaptirmada birinciyiz nicolas maurice belay ordusporda helal olsun orduspor yilin bombasini patlattin insallah sizde oynayamaz cunku icime yediremiyorum hazmedemiyorum:mad: |
belayı ordu alırsa yönetim derhal defol git yazıklar olsun lan çıldırıcam şimdi
|
[QUOTE=58 SiVaSıM 58;722773]belayı ordu alırsa yönetim derhal defol git yazıklar olsun lan çıldırıcam şimdi[/QUOTE]
ya koca takım belaylamı olacak sade bi durun sakin sonucu görelim önce belki daha iyisini bulacağız bekleyelim bakalım |
belay transferinde yönetimi suçlayanların yıllık maaşından haberleri varmı sivasın yabancılar için nefret kenti olduğundan haberi varmı belayın zaten gündemden düştüğünden haberleri varmı ?
|
[QUOTE=GokhanTurna;722752]Belay ordusporda büyük ihtimal :mad:
[url]http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/Default.aspx?r=1&hid=93722[/url][/QUOTE] aga isim vermemiski adam belkide baska biridir ? |
[B]
Orduspor Nicolas Belay'la anlaştı Haftalardır önce Fransa, sonra İtalya'da süpriz isimler peşinde koşan Orduspor teknik Direktörü Metin Diyadin, ilk bombayı patlattı... Süper Lig'in çiçeği burnunda takımı Fransa Ligi ekiplerinden Sochaux'nun 26 yaşındaki ortasaha oyuncusu Nicolas Belay'la önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacak. Bonservisi elinde olan Belay için Orduspor bu futbolcu ile iki yıllığına 1,5 milyon Erou ödeyecek. Orta alan ve sol kanatta oynayan Belay, 76 kilo , 1.82 boyunda. Orduspor'un transfer politikası hakkında bilgi veren Diyadin, Süper Lig'de tutunmak için az ama iyi oyunculara ihtiyaç olduğunu söyledi ve şöyle devam etti: "Şu anda Milan ve Fiorentina takımlarından iki üç oyuncu ile de görüşmelerimiz sürüyor. Ama transfer piyasası hareketli olduğu için alacağım oyuncular için titiz ve gizli olmak zorunda kalıyoruz , amaç diri takım kurmak" [/B] kaynak transfermarkt |
Allah Belayin Belasini Versin :D
|
[QUOTE=SivasSpor.Com;721158][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//oyuncular/1.belay.jpg[/IMG]
Sochaux’dan Faty’yi renklerine katan Sivassporumuzun aynı takımın sol kanattaki dinamosu Maurice-Belay’ın transferi an meselesi. Belay'ı İngiltere, İtalya ve Fransa içinden bir çok takım ilgilenirken Sivasspor'un işi bitirdiği ve hafta içi bu transferi duyuracağı öğrenildi. [B]SivasSpor.Com Farkı İle Belay'ı Tanıyalım.[/B] 26 yaşında ki oyuncu bu sezon 37 maçta 3 gol 7 asist üretti. Sol kanattan çizgiye inerek yaptığı etkili ortalar ile tanınan Belay aynı zamanda da yaptığı şık çalımlar ile tanınıyor bazen bu çalım hastalığı yüzünden abartıya kaçsa da taraftarlarımızın bu oyuncuyu çok seveceği garanti. SivasSpor.Com Özel Haberi[/QUOTE] ORDUSPORLA ANLAŞMIŞ,GEÇ KALDIK ANLAŞILAN.:mad: |
[B][COLOR="Navy"]Arkadaşlar ben geldim. Son mesajlara baktım Belay Orduspor ile anlaşabilir demişsiniz. Açıkçası ben pek ihtimal vermiyorum. Ama bizim kulübün bu transfer için çok çaba harcadığını da tahmin etmiyorum. Şimdiye kadar sadece Faty bu konuda bir yorum yapmıştı. Şu anda zaten yabancı hakkımız çok dolu ve mevki olarak önceliklerimiz başka. Belay ile ciddi görüştüğümüzü sanmıyorum.
Ha bu arada Orduspor da güzide bir kulübümüzdür. Ordulu arkadaşlarım var ve severim. Lütfen yanlış yorumlar yapmayın. Her takıma saygı duymalıyız. Belay veya başka iyi oyuncular Ordu'ya giderse tebrik etmeliyiz. Başarılar dilemeliyiz. Unutmayın düşman kazanmak çok kolay ama biz herkesle dost olmalıyız. Sporun amacı da budur. Sivasspor bu memleket için var.[/COLOR][/B] |
[url]http://www.transfermarkt.com.tr/tr/orduspor-nicolas-belayla-anlasti/news/anzeigen_65250.html[/url]
ORDUSPOR BELAYLA ANLASTI |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:13. |