SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   HAKEME YENILDIK (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=3229)

emreOKOCHA 07.11.2005 00:44

ne hakemi ???

[QUOTE=sivasli_dahi]"Hakem yüzünden maç kaybedilmez" diosun ama eğer 89. dakikada o penaltıyı verse kaybetmeyecektik. demekki hakem yüzünden maç kaybedilebiliyomuş... ayrıca şunu yazmışsın : "verdigini düsünün gol olacagini kim söyledi??" bir penaltının gol olmama ihtimali %10 yani bu demektir ki %90 puan alabileceğimiz maçı hakem yüzünden kaybettik.... ve fenerli olduğunu yazmışsın ozaman git fener sitelerine üye ol. Başka takımları tutanların Gerçek YİĞİDO'ların arasında işi olmaz... bu ülkede 3 büyükleri (tabi benim büyük dediğime bakmayın bunlar sözde büyükler) kayırmaca olmasa ligin seyri muhteşem olacak.[/QUOTE]
dogru otobus taşlayanlara yiğido deniyo değil mi?yapmayın bole şeyler !onlar gs gs formasını ustunden atamamış yiğidolar(!)neresi yiğitse!sonrada sivasın adı lekeleniyor sivas tarafı otobusu taşladı deniyo bence gs taraftarı dese daha dogru adamlr kayseriden provakasyon yapmaya stada gelmişler!ben zaten fbli oldgumu acıkladım ve eski msjlarıma bakarsanız görürsünüz ki maçı %yuz ss nin alacagını düşünüyordum lorantın açıklamalarına olan inancımdan!ben maca misafir tribun tarafından sırf provakatorlerin beklli olması icin!müthiş bir provakasyon var!cok iyi takip ettim.kapalının yanında yiğidolar rüştü yü cagırdı biri ki maç boyunca takip ettim çagırmayın pe....gi de bagırıyor!mactan sonra tek suçu ss den 2 gol yemek olan volkan ss tribunlerini alkışlıyor ve aynı kişi el kol hareketi yapıyor !bu ss li olamaz!ki maçtan sonra ss sahada jenerasyon idmanı yaparken fbli taraftarlar fb yi tribune cagırdı sivassporu yücelltiler aralarında çogu ANDERSONU COK BEGENDİ.ONURLANACAĞIMIZ YERE yazdığınız mesaja bakın yok hakem miş ki ben en kotu zamanında bjk yi yeneceğiz diyorum bu msjda kapak olsun!!şunu kabul edin fb 84 milyon dolarlık bi takım ve sivas 13 milyon dolarlık bi takım ve buyuk bi finans farkı var !ama şunu söylim maç yiğidonun hakkkıydı.yada beraberlik!ne aurelionun kolu ne de bişe tecrübe kazandı!fb bunu hep yapıyo!ligdeki coğu maçını yenik başlamasına rağmen yeniyo.herkese sevgiler daha iyi bi sivas için!biraz bilinç provakatörsüz bi lig (ki 2 sene once elezığda aynısı oldu bu sene malatyada gs liler fb macında )ve bu maçtada oldu!şu görüş acımızı bi genişletelim sevgilerle jay jay okocha

emreOKOCHA 07.11.2005 00:46

[QUOTE=sivasli_dahi]"Hakem yüzünden maç kaybedilmez" diosun ama eğer 89. dakikada o penaltıyı verse kaybetmeyecektik. demekki hakem yüzünden maç kaybedilebiliyomuş... ayrıca şunu yazmışsın : "verdigini düsünün gol olacagini kim söyledi??" bir penaltının gol olmama ihtimali %10 yani bu demektir ki %90 puan alabileceğimiz maçı hakem yüzünden kaybettik.... ve fenerli olduğunu yazmışsın ozaman git fener sitelerine üye ol. Başka takımları tutanların Gerçek YİĞİDO'ların arasında işi olmaz... bu ülkede 3 büyükleri (tabi benim büyük dediğime bakmayın bunlar sözde büyükler) kayırmaca olmasa ligin seyri muhteşem olacak.[/QUOTE]
QUOTE=sivasli_dahi]"Hakem yüzünden maç kaybedilmez" diosun ama eğer 89. dakikada o penaltıyı verse kaybetmeyecektik. demekki hakem yüzünden maç kaybedilebiliyomuş... ayrıca şunu yazmışsın : "verdigini düsünün gol olacagini kim söyledi??" bir penaltının gol olmama ihtimali %10 yani bu demektir ki %90 puan alabileceğimiz maçı hakem yüzünden kaybettik.... ve fenerli olduğunu yazmışsın ozaman git fener sitelerine üye ol. Başka takımları tutanların Gerçek YİĞİDO'ların arasında işi olmaz... bu ülkede 3 büyükleri (tabi benim büyük dediğime bakmayın bunlar sözde büyükler) kayırmaca olmasa ligin seyri muhteşem olacak.[/QUOTE]
dogru otobus taşlayanlara yiğido deniyo değil mi?yapmayın bole şeyler !onlar gs formasını ustunden atamamış yiğidolar(!)neresi yiğitse!sonrada sivasın adı lekeleniyor sivas tarafı otobusu taşladı deniyo bence gs taraftarı dese daha dogru adamlr kayseriden provakasyon yapmaya stada gelmişler!ben zaten fbli oldgumu acıkladım ve eski msjlarıma bakarsanız görürsünüz ki maçı %yuz ss nin alacagını düşünüyordum lorantın açıklamalarına olan inancımdan!ben maca misafir tribun tarafından sırf provakatorlerin beklli olması icin!müthiş bir provakasyon var!cok iyi takip ettim.kapalının yanında yiğidolar rüştü yü cagırdı biri ki maç boyunca takip ettim çagırmayın pe....gi de bagırıyor!mactan sonra tek suçu ss den 2 gol yemek olan volkan ss tribunlerini alkışlıyor ve aynı kişi el kol hareketi yapıyor !bu ss li olamaz!ki maçtan sonra ss sahada jenerasyon idmanı yaparken fbli taraftarlar fb yi tribune cagırdı sivassporu yücelltiler aralarında çogu ANDERSONU COK BEGENDİ.ONURLANACAĞIMIZ YERE yazdığınız mesaja bakın yok hakem miş ki ben en kotu zamanında bjk yi yeneceğiz diyorum bu msjda kapak olsun!!şunu kabul edin fb 84 milyon dolarlık bi takım ve sivas 13 milyon dolarlık bi takım ve buyuk bi finans farkı var !ama şunu söylim maç yiğidonun hakkkıydı.yada beraberlik!ne aurelionun kolu ne de bişe tecrübe kazandı!fb bunu hep yapıyo!ligdeki coğu maçını yenik başlamasına rağmen yeniyo.herkese sevgiler daha iyi bi sivas için!biraz bilinç provakatörsüz bi lig (ki 2 sene once elezığda aynısı oldu bu sene malatyada gs liler fb macında )ve bu maçtada oldu!şu görüş acımızı bi genişletelim sevgilerle jay jay okocha

muRTix1 07.11.2005 00:46

biz gönüllerin şampiyonuyuz kardeş görüyoruzki aziz başkan futbolculardan daha iyi hazırlanmış maça tv de bile sivasspor taraftarları görüntülenmiyor fener taraftarları görüntüleniyo kocaman bayrak açtık tv bunu görmemezlikten geldi neden acaba ALKIŞ AZİZ BAŞKAN

deliali 07.11.2005 00:46

[QUOTE=muRTix1]ulan nerdeydin len sen biletimi değiştirdin hadi ordan şaibeciler sizi pis fenerli nolacak[/QUOTE]

BU NEDEMEK YA....

ISTE BÖYLELERI ADAMI KATIL EDER!!!

KESIN YA CIMBOMLU YADA KARTAL .... BEN ONLARI BILE SIVASIN SEVIYESINDE GÖRMÜYORUM

muRTix1 07.11.2005 00:49

bjk yi bilmemde şundan eminim feneri kadıköye gömecez Yaşasın ANti fener Yaşasın sivasspor

emreOKOCHA 07.11.2005 00:52

[QUOTE=Tuncay]Hic bir yorumu kabul etmiyorum.BIZI HAKEM YENDI. Futbolcunun en buyuk ozelligi oyuna konsantre olmakdir.Eger hakem sizin hizinizi haksiz yere kesiyorsa,haksiz duduk caliyorsa o takim yenilir. Ustune ustluk 2 metre onunde olan penaltiyi vermiyorsa.
Oyunun kaderi degisir, takimin ligde kalmasini bile etkiler. Gecen Hollanda televizyonundaki spor programinda Turk hakemlerini tartistilar. Hoijdonk da vardi. Uzun uzun yazmayacagim gecen dedigim gibi dunya bizi seyrediyor.
Hic bir uluslararasi maclarda bizim hakemlere gorev yok.NEDEN cevabi herhafta maclara bakarak gorursunuz.Sivas spor super oynadi.
Kizmiyorum, gereksiz cunku sesimizi duyacak kimse yok.Turk sporuna bir virus bulasmis bunu temizlemek bizlerin isi degil. Canim kurban Sivasspor'a. Bu sene hedefimize ulasacagiz bu kesin,gerisi hikaye.
HER BIR SIVAS'LI BENIM OZ AKRABAMDIR.[/QUOTE]
sen bana maçta bi tane yanlışıl vardı de !eger ki aurelionu pozisyona penaltı diyip hakem hatası diyosan!!ben sana fb macını videosunu sabaha kadar arar bulurum sana insan vucudunun anotomisni cıkarırım!omuz nereye kadar uzanır!kol nerde biter ben sana anlatırım !yok anlamam diosan gs formanı cıkar bi daha anlatıyım !ANLAYANA!!!!

muRTix1 07.11.2005 00:53

[QUOTE=deliali]BU NEDEMEK YA....

ISTE BÖYLELERI ADAMI KATIL EDER!!!

KESIN YA CIMBOMLU YADA KARTAL .... BEN ONLARI BILE SIVASIN SEVIYESINDE GÖRMÜYORUM[/QUOTE]

banamı diyosun kardeş o benim arkadaşım!!aynı yerden bilet almıştık ama o bileti değiştirmiş onu söylemek istiyorum ayrıca şu yaşıma kadar bjk 1. takımımdı yenildiği zaman ağlama düzeyinde..ama şimdi FENER maçını haksız yere yenilince yarım saat ağlayanda benim sevda budur memleket sevgisi budur.bu gün ilk defa bjk nin puan kaybetmesini bekledim sırf sivasa yararı olacak die hiç bişey umrumda değil HER ZAMAN HeR YERDE EN BÜYÜK SİVAS

deliali 07.11.2005 00:54

KEDI UZANAMADIGI CIGERE MUNDAR DERMIS... SIZIN DAVANIZDA BU ZATEN... NERDE FENER NEREN CIMBOM BJK.... ARAMIZDA KLAS FARKI VAR... BIRDE BÜTCE FARKI... SIZ KENDI BASINIZI YEMEGE DEVAM ... YASASIN SIVASSPOR YASASIN FENERBAHCE CUMHURIYETI... HAHAHAHAHA

CULSUZ CIMBOMUN CULSUZ TARAFTARLARI....

deliali 07.11.2005 00:54

KEDI UZANAMADIGI CIGERE MUNDAR DERMIS... SIZIN DAVANIZDA BU ZATEN... NERDE FENER NEREN CIMBOM BJK.... ARAMIZDA KLAS FARKI VAR... BIRDE BÜTCE FARKI... SIZ KENDI BASINIZI YEMEGE DEVAM ... YASASIN SIVASSPOR YASASIN FENERBAHCE CUMHURIYETI... HAHAHAHAHA

CULSUZ CIMBOMUN CULSUZ TARAFTARLARI....

muRTix1 07.11.2005 00:57

çift takım tutma diye bişey yok renginiz neyse oysunuz memleketimin takımı önemlidir benim için bjk ye sempati duysamda ön planda sivastır benim için

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:30.