![]() |
Cevap: Ankaragücü-Sivasspor Maç Tahminleri
[QUOTE=yigido_halil_58;743313]benim icimde kotu bir his var 3 haftadir oldugu gibi bu mactan yenik ayrilirsak uzulurum galiba kaybedecez :=((
benim de gonlum kazaniriz diyor ama bu isler oyle olmuyo futbolcular cikip akkilica oynayip kazanacak[/QUOTE] Gönlünu ferah tut abicim. Ben inaniyorum yarin ilk Zafere kausacagiz. |
[QUOTE=Morten58;743300]
Sivasspor, rakibini en son 2009-2010 sezonunun ilk yarısında Ankara'da 3-2 mağlup etmişti. Geride kalan 12 maçta Sivasspor rakip filelere 27 gol atarken, kalesinde ise 14 gol gördü. [/QUOTE] [B][I]Bu maçı çok iyi hatırlıyorum A.Gücü taraftarı maçı almamıza rağmen hem takımı hemde taraftarı alkışlamıştı.A.Gücü taraftarına selam olsun. Zaten A.Gücü maçlarında önce dostluk kazanıyor sonra biz dilerim bu maçımızda'da aynısı olur.[/I][/B] |
bu sezon yine isimiz zor, bu mactan zar zor 3 yada 1 puan alsak bile sirada,ki maclardan 3 puan almak imkansiz gibi
|
[QUOTE=Salim58;743319][B][I]Bu maçı çok iyi hatırlıyorum A.Gücü taraftarı maçı almamıza rağmen hem takımı hemde taraftarı alkışlamıştı.A.Gücü taraftarına selam olsun.
Zaten A.Gücü maçlarında önce dostluk kazanıyor sonra biz dilerim bu maçımızda'da aynısı olur.[/I][/B][/QUOTE] Bende iyi hatirliyorum o maci Trt-radyodan dinlemistim. Macin son dakikalarina 2-2 girildi. 90 + lar oynanirken Baki Mercimek kendi kalesine gol atti ve mac 2-3 bitti. |
beraberlik başarı olur 3 4 günde hiç bi şeyin değişeceğini sanmıyorum...
|
2-1 alıırız ankaragücünden
|
bizim takim,in 1 adim bile ilerlemes,i cok zor
|
Kadroyu belirledim ben
Kale: Atilla Koca Stoper: Murat Akca Stoper: Mahmut Boz Sol Bek: Ziya Erdal Sag Bek:Muhammed Ali Atam Ön Libero: Kivanc Ön Libero: KAdir Sag Acik: Cerny Sol Acik : Grosicki Forrvet'e yakin Erman Santfor: Rasmussen Ama son sözü yani KAdroyu Riza Hocamiz belirleyecek insallah yarin hedefledigimiz puana ulasiriz dostca güzel bir mac bekliyorum ben. |
[QUOTE=Morten58;743330]Kadroyu belirledim ben
Kale: Atilla Koca Stoper: Murat Akca Stoper: Mahmut Boz Sol Bek: Ziya Erdal Sag Bek:Muhammed Ali Atam Ön Libero: Kivanc Ön Libero: KAdir Sag Acik: Cerny Sol Acik : Grosicki Forrvet'e yakin Erman Santfor: Rasmussen Ama son sözü yani KAdroyu Riza Hocamiz belirleyecek insallah yarin hedefledigimiz puana ulasiriz dostca güzel bir mac bekliyorum ben.[/QUOTE] murat akca duzeldimiki |
hangi kadro olursa olsun isimiz cok zor
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:44. |