![]() |
Cevap: TRANSFER 2012
[QUOTE=babapiton;786542]Hoca servet değil dedi ama bu şartlara uyuyor araştırıyorum suan...[/QUOTE]
biri sağ bek diğeri orta saha eski öğrencisi |
[QUOTE=asabibaba;786543]biri sağ bek diğeri orta saha eski öğrencisi[/QUOTE]
Buldum Koray Arslan 28 yaşında %100 o Sözleşmeside Sona Erdi... |
İkinci isim e uyumlu olan Hürriyet Gücer var Rıza hoca keşvetmiş ama 2014 e kadar sözleşmesi var...
|
[QUOTE=babapiton;786548]İkinci isim e uyumlu olan Hürriyet Gücer var Rıza hoca keşvetmiş ama 2014 e kadar sözleşmesi var...[/QUOTE]
sanmam onun olduğunu |
[QUOTE=babapiton;786545]Buldum Koray Arslan 28 yaşında %100 o Sözleşmeside Sona Erdi...[/QUOTE]
Koray Arslan'ı Eskişehirde izledim iyi bir sağbek değil.Bereket ,Antalyasporla anlaşmış. |
[B]Koray Arslan(28)
Uğur Boral(30) Çok büyük bir ihtimalle alınan oyuncuların bunlar olduğunu tahmin ediyorum.Eskişehirsporun formunu sürekli takip ediyorum Koray Arslanın iyi olmadığını söylüyorlar.Ömer Aysan Barışı alsak daha iyi olur.[/B] |
[B]Koray Arslan Antalya ile anlaşmış.Bizim için iyi bir haber.[/B]
|
Yav Koray Arslan kim ki, transfer edelim. Bence Muhammed Ali Atam gelecek vaad eden bir futbolcu. Onun üzerinde durulsun, yeni bir sağbek yetiştirelim Türk futboluna.
. |
[QUOTE=izmirliyigido;786616]Yav Koray Arslan kim ki, transfer edelim. Bence Muhammed Ali Atam gelecek vaad eden bir futbolcu. Onun üzerinde durulsun, yeni bir sağbek yetiştirelim Türk futboluna..[/QUOTE]
size katiliyorum hic sans verilmedi hoca iyi degildi ondan sans verilmedi dedi ama bi kac kez sans verilse belki daha cok calisma hirsi olurdu gencler dunya sampiyonasinda 3. olan milli takim kadrosunda vardi Muhammed Ali |
Eneramo ve Mendonça ayrıldı
Bu arada, Sivasspor’da Nijeryalı golcü oyuncu Michael Eneramo ve Brezilyalı gole dönük oyuncu Sandro Mendonça’nın sözleşmesinin sona erdiği, bu 2 futbolcunun takımdan ayrıldığı belirtildi. Kırmızı-beyazlı ekibin ayrıca Çek ön libero Tomas Rada, Nijeryalı savunma oyuncusu Mamadou Diallo ve kaleci Stefan Senecky ile genç oyuncular Muhammed Ali Atam ve Burçağ Başel ile yollarını ayıracağı, genç forvet Cihan Özkara’yı da kiralık olarak başka bir kulübe vereceği öğrenildi. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:49. |