![]() |
Cevap: Kasımpaşa 3-0 Sivasspor
bu kadar rezil bir futbol nasıl olur? işin kötüsü kulübede de kimse yok. 2. yarıya da en ufak bir umut ışığı yok maalesef.
|
Cevap: Kasımpaşa - Sivasspor
[QUOTE=H_Turan;899884]Ben Antalya ve Konya Maçı gibi Farktan kokuyorum :([/QUOTE]
Ben Demiştim O değilde Yazık Oraya giden seyircilere fark yemek kötü yenilde fark yeme :mad: |
BIZIM oynamamiz gereken oyunu kasimpasa oynuyor böylemi avrupaya talip oluyoruz elin adamlari takviyelerle güclendi benim adim hidir elimdende gelen budur bizim takimin elinden gelende budur iste yönetim utansin:mad:
|
Bakmayın Ligde bizden kötüsü yok aşağıdakiler bile iyi oynuyor
|
[B] bu takıma forvet almayip bu hale getırenler gurur duyuyorlardır umarım!!! atıftan forvet falan olmaz adam surekli kenarlara, ortaya gelıyor stoberler en kolay maclarını oynuyorlar bize karsi herzaman [/B]
|
Yedek kulübesinde oyunu degistirecek kimsede yok dandik kulübe???????????????
|
***carlos hocadan muthiş atak kupayı bıraktı liğe önem verdi demişti,haftayada derki liği bıraktık ptt liğine önem vereceğiz diyecek.
1-navratil ümit dem daha başarılı olurdu 2-nihat onurdan sonra en cesur oynayan kaleci 3-apo yu sağ bek oynatıp cicinho burhan nın yerini doldurabilirdi. 4-aydın yine aynı aydın değişen bir şey yok her topu öldür ---özetle olarak perşembenin gelişi çarşambada belliydi. |
İkinci yari bir mucize olsada 4-3 kazansak diyorum tabiki çıkmayan canda umut vardır, ama Ziya, Cicinho, Da kosta, Aydın ve kaleci Mahmut çok kötüler
|
Adamlari kesecek kimse yok forvert olmazsa adamlarin defansi bile gool atmaga geliyor yenilen goller yönetime hedeye :confused:
|
Cevap: Kasımpaşa 4-0 Sivasspor
Biz bu takimi cok mu abarttik acaba ?
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:15. |