![]() |
Cevap: Kayserispor - Sivasspor
[QUOTE=Sivasspormysoul;975354]Kıymetli Yiğido,
Allah size çok uzun ömürler versin inşallah. Akşam akşam güldürdünüz beni. Sanki yağmur damlasının yere düştüğünü izler gibi mi izleyecektik düşen takımları. Yalniz ben sigarayı değil de lambayı yakıp izlemeyi tercih ederdim herhalde. Saygılarımla.[/QUOTE] Şu anki mevcut puan tablosuna adres 58 in hesaplarını onun üzerine bizim hesaplarınızı koyunuz akşam akşam gülmenize gerek kalmayacak bir tabloyu çok net görürsünüz..Sizin Türkiyede 3 büyütülmüşlerdn sonra en kaliteli kadro bizdedir kelamıza yapmış olduğunuz 42-44 puanlara biz güldüğümüzü hatırlamıyoruz...Kaldıki sizin realiteden çok uzak duygusal yorum yaptığınızı beyan etmiştik...Bizim yorumlarımız reaite içerisindedir...Neden bu kadar güldüğünüzü inanınız anlayamadım ... |
[QUOTE=migroArmis;975355]Şu anki mevcut puan tablosuna adres 58 in hesaplarını onun üzerine bizim hesaplarınızı koyunuz akşam akşam gülmenize gerek kalmayacak bir tabloyu çok net görürsünüz..Sizin Türkiyede 3 büyütülmüşlerdn sonra en kaliteli kadro bizdedir kelamıza yapmış olduğunuz 42-44 puanlara biz güldüğümüzü hatırlamıyoruz...Kaldıki sizin realiteden çok uzak duygusal yorum yaptığınızı beyan etmiştik...Bizim yorumlarımız reaite içerisindedir...Neden bu kadar güldüğünüzü inanınız anlayamadım ...[/QUOTE]
Kıymetli Yiğido, Sanırım yanlış anlaşıldım. [B]Benim gülmem deki neden sizin yazdıklarınızı (sigarayı içip düşenleri izlemek) onayladığımı anlatmak içindi. [/B][B][COLOR="DarkSlateBlue"]Ancak, siz yazdıklarınızı onayladığımı düşünmüşsünüz, tam tersine onaylamak içindi. [/COLOR][/B]Ancak ben sigara yakmayı değil biraz da latife olsun diye lambayı yakmayı tercih ederdim dedim. Ben 42-44 puanları inanarak söyledim. Sivasspor söz konusu olunca ben her maçını teorik olarak 3 puan düşünürüm. Siz realist olabilirsiniz ama ben biraz romantik olmayı tercih ederim ederim. Yoksa ben de Sivassporun Real Madridle şimdilik rekabet edemeyeceğini biliyorum. Geçmiş artık geçmişte kalmıştır. Herşeyin hayırlısı. Saygılarımla. |
[QUOTE=Sivasspormysoul;975357]Kıymetli Yiğido,
Sanırım yanlış anlaşıldım. [B]Benim gülmem deki neden sizin yazdıklarınızı (sigarayı içip düşenleri izlemek) onayladığımı anlatmak içindi. [/B][B][COLOR="DarkSlateBlue"]Ancak, siz yazdıklarınızı onayladığımı düşünmüşsünüz, tam tersine onaylamak içindi. [/COLOR][/B]Ancak ben sigara yakmayı değil biraz da latife olsun diye lambayı yakmayı tercih ederdim dedim. Ben 42-44 puanları inanarak söyledim. Sivasspor söz konusu olunca ben her maçını teorik olarak 3 puan düşünürüm. Siz realist olabilirsiniz ama ben biraz romantik olmayı tercih ederim ederim. Yoksa ben de Sivassporun Real Madridle şimdilik rekabet edemeyeceğini biliyorum. Geçmiş artık geçmişte kalmıştır. Herşeyin hayırlısı. Saygılarımla.[/QUOTE] [B][COLOR="Red"]Düzeltme ve özür: [/COLOR][/B] [B]Kendimden alıntı: [/B]Kıymetli MigroArmise: [B]Ancak, siz yazdıklarınızı onayladığımı düşünmüşsünüz, tam tersine onaylamak içindi. [/B] Bu cümle biraz tuhaf olmuş acele ile yazıldığından. Doğrusu, ' Ancak, siz yazdıklarınızı onayla[B][COLOR="Red"]MA[/COLOR][/B]dığımı düşünmüşsünüz, tam tersine onaylamak içindi.' biçiminde olacaktı. Düzeltir, özür dilerim. |
Arkadaşlar herkes sağ bek mevkiine Burhan,Kone ve İbrahim Öztürk yazmış. Amma velakin fakaatttttt :) bunların üçüde olmaz. Burhan hücumcu arkasını boş bırakır İ.Öztürk ve Kone çoookkk ağır çookkkkk. Oraya en uygun adam J.BOYE olacaktır. İ.Öztürk ve Oumari stopere en uygun isimler olacak kanaatindeyim..Daha da olmazsa BEN SAĞ BEK OYNARIM GARDAŞ :)
|
Bizim takimin bu iki maca cikmadan once Turkiyenin en iyi psikologlarindan destek almasi lazim. Oncelikle bu iki macin butun sezona bedel iki mac oldugunu, eger bu iki maci kazanip ligde kalirlarsa herseyin unutulup sanki sampiyon olmus gibi kahraman olacaklarini, bireysel oynayan oyuncular icin ozellikle kisi bazinda kahraman olmak yerine takimca kahraman olmanin daha anlamli olacagini anlamari lazim. Gercekten herseyi unutturabilirler bize. Ben inaniyorumki zor olan bu iki maci kazanmak degil usttekilerin bizim igtiyacimiz olan puanlari kaybetmeleri. Cunku iki takimin ustune cikmaya calisacagiz. Hersey istedigimiz gibi simdiye kadar gitmesede simdiden sonra gidecek insAllah. Kayseriyi yendigimiz takdirde son macina sampiyonlugu kaybetmis olarak gelecek bi fener asilmayacaktir ve bizim icin kayseri macindan cok daha kolay olacaktir. Simdi futbolculara sormak lazim TAMAMMI DEVAMMI.
|
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=46842&token=60433[/IMG]
|
[QUOTE=adres58;975370][IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=46842&token=60433[/IMG][/QUOTE]
otobüs desteğinden sonra dolabilir mi? |
[QUOTE=midfielder7;975371]otobüs desteğinden sonra dolabilir mi?[/QUOTE]
Dolar diye tahmin ediyorum. Daha 2 gün var ve daha gidecekler tam belli olmadan kimse bilet alamadı... gidenler belli olunca o zaman biletlere yüklenme olur... |
[QUOTE=adres58;975370][IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=46842&token=60433[/IMG][/QUOTE]
Yanlış saymışım :D 500 bilet satılmıştı o saatlerde, Şu an 527 oldu... |
Her işi son ana bırakmak bizlerin vazgeçilmez huyu inş statda Sivasspor'u destekleyecek yürekli sevdalı yeterince taraftar olacaktır final macı kolay değil tamam yada devam macımız
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:25. |