SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Elazigspor : SIVASSPOR Maci TAHMIN ve YORUMLARI (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=503)

V1CT0RY 03.04.2005 17:17

sonuna kadar inandık ve kazandık.size sölemiştim inanmamız yeterli.iyi oynamasakta 9 kişi ile iman gucu ile yendik.tebrikler...

CAGLAYAN 03.04.2005 17:39

[quote=vahit_58]FUTBOLCULARIMIZ BU GÜN ÇOK HIRSLI ÇOK İSTEKLİ OLMALARINDANMI RAHAT KAZANABİLECEKLERİ BU MAÇTA KENDİLERİNİ VE DE BİZLERİ ÇOK ZORA SOKTULAR. AMA YİNEDE HEPSİNİ KUTLUYORUM.

İYİKİ SİZLER VARSINIZ YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRDÜNÜZ
ALLAH TA SİZİN YÜZÜNÜZÜ GÜLDÜRSÜN

YAVUZ ABİ MÜKEMMELDİN...
SEN ARTIK 1 NUMARASIN RÜŞTÜDE 2[/quote]

sivaslim58 03.04.2005 17:58

Valla ben yeneceğimize inanmıyordum SİVASIM beni mahçup ettiğin için çok mutluyum.Teşekkürler emeği geçenlere.

casus84 03.04.2005 18:29

[quote=elbeyli58][quote=elbeyli58][quote=ultraSivas_58][quote=BROTHERS58][quote=gunay][quote=elbeyli58][color=red][size=6]Sivasspor: 3[/size][/color]
[size=1]elazıg : 1 [/size]

[color=red][size=6]Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir[/size][/color][/quote] GARDASIM SENİN DEPLASMAN TAHMİNİNE HEP GUVENDİM İNS BENİ YANILTMASSIN :lol: :lol:[/quote]

ELBEYLİ VE GÜNAY GARDASIM AGZINIZA SAGLIK :!: UMUT EKMEĞİMİZ OLMUŞ SİVASIM KIR ŞU KÖR TALİHİ TÜRKİYE BİZİ GÜZEL ŞEYLERLE KONUŞACAK :!:
SİVASIM:3
ELAZIĞ:2

ALLAHA ŞÜKÜR SİVAS'LIYIZ :!: :!:[/quote]siz dediğime gelin 2-1 yenilecez[/quote]
Sivasspor maci alacaktir
ya alacak yada alacak
Biz inantik sende inanin gardas

[size=6][color=red]Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir[/color][/size][/quote]
gardas maci aldik ........
hemide 9 kisinen

Hahahaha harika :D

V1CT0RY 03.04.2005 19:30

[color=darkred][i][b]1-0 DEDİK ÖLE OLDU[/b][/i][/color]

serhankaburcuk 03.04.2005 20:42

[size=4][b][i]Elazığspor ve SİVASSPOR Maçının öncesi ve sonrası...

Taraftarlar sabahın erken saatlerinde Köşk otel altında bulunana Başkent simit dünyasının önünde buluştular.Saat sabahın 07:00 sini göstermesine ragmen Sivasspor taraftarları maça ilgi göstermişlerdi.Boynuna kırmızı beyaz atkıyı baglayan yüreği şampiyonluk hasretiyle yanan Sivasspor taraftarı ve özelliklede 1967 genç taraftarlar derneğinin üyeleri otobüslere binerek Malatya yolculuguna başladı.Daha sabahın erken saatleri olmasına rağmen taraftarın coşkusu görülmeye değerdi.Yaklaşık 5 otobüs yola çıkan yiğidolar şampiyonluk şarkılarıyla yollarına devam ettiler.Yaklaşık 3.5 saat süren yolculuktan sonra Malatya İnönü stadına vardılar.Malatyaya varıldığında Malatyaspor taraftarları sivasspor ve taraftarlarını bağırlarına basarak tribünde sivassporu desteklediler.Elazığdan yaklaşık 2000 seyirci takımını desteklemek için Malatyadaydı.Ve hakem Selçuk Dereli nin ilk düdüğüyle maç başladı.İlk dakikalarda Sivasspor fırtınası vardı.Dk.15 i gösterirken köşe vuruşundan gelen topa M.Yıldız klas bir kafa vurşyla Elazığ filelerini SARSTI ve tribündeki coşku daha da arttı .Golden yaklaşık olarak 5.dk. sonra hakem Selçuk Derelinin Can a göstermiş olduğu kırmızı kart Yiğidoları çılgına çevirmişti.2. yarıda Sivassporun gördüğü 2.Kırmızı kart sivassporu dahada zora soktu.ama Sivasspor 9 yürekli futbolcusuyla atamıyorsan gol yeme mantığıyla 90 dk. yı galibiyetle kapadı.maça damgasını vuran olay Maçtan sonra elazığsporlu yöneticilerin ,yöneticilerimize,futbolcularımıza ve bazı basın mensubu üyelerimize saldırıları hafızalara kazındı.Ve sonuçta 3 puan alarak Sivasa yine lider olarak döndüK.Burdan Malatyaspor taraftarlarına ve Malatya halkına teşekkürlerimizi gönderiyoruz.Selçuk derelinin taraflı tutmunu da kınıyoruZ.[/i][/b][/size]

BROTHERS58 03.04.2005 21:53

[quote=casus84][quote=elbeyli58][quote=elbeyli58][quote=ultraSivas_58][quote=BROTHERS58][quote=gunay][quote=elbeyli58][color=red][size=6]Sivasspor: 3[/size][/color]

[color=red][size=6]Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir[/size][/color][/quote] GARDASIM SENİN DEPLASMAN TAHMİNİNE HEP GUVENDİM İNS BENİ YANILTMASSIN :lol: :lol:[/quote]

ELBEYLİ VE GÜNAY GARDASIM AGZINIZA SAGLIK :!: UMUT EKMEĞİMİZ OLMUŞ SİVASIM KIR ŞU KÖR TALİHİ TÜRKİYE BİZİ GÜZEL ŞEYLERLE KONUŞACAK :!:

ALLAHA ŞÜKÜR SİVAS'LIYIZ :!: :!:[/quote]siz dediğime gelin 2-1 yenilecez[/quote]
Sivasspor maci alacaktir
ya alacak yada alacak

hemide 9 kisinen

Hahahaha harika :D[/quote]

VALLA NE DİYELİM SAHAYA YÜREĞİNİ KOYANLARA HELAL OLSUN!ELBEYLİ VE GÜNAY GARDASIM BEN TAHMİNDE YANILDIM YENECEZ DEDİM AMA 3-2 OLUR DEMİŞTİM NEYSE 1:0 OLSUN BİZİM OLSUN SİVASIM ŞAMPİYON OLSUN.YAVUZ HARİKASIN GECEN HAFTA BEN ELEŞTİRİLERE 26 HAFTA KALEDE O VARDI DEMİŞTİM BENİ YANILTMADI HELAL BE YAVUZUM

ElbeyLi58 04.04.2005 12:20

[quote=elbeyli58]Elazigspor : SIVASSPOR Maci TAHMIN
katilan arkadaslarin tahminerin Yüzdesi

Yüzde - 70 Sivasspora demis
Yüzde - 6 Berabere demis
Yüzde - 24 Elaziga demis

[size=7][color=red]Bügün tüm Sivaslilar Sivassporu alkisliyacak[/color][/size]
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
:D :D :D :D :D :D :D :D :D
[color=red][size=6]Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir[/size][/color][/quote]

ultra_sivas gardas biz inandik sende inan

[size=6][color=red]Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir[/color][/size]

ElbeyLi58 04.04.2005 13:10

[quote=BROTHERS58][quote=casus84][quote=elbeyli58][quote=elbeyli58][quote=ultraSivas_58][quote=BROTHERS58][quote=gunay][quote=elbeyli58][color=red][size=6]Sivasspor: 3[/size][/color]

Sivasspor maci alacaktir
ya alacak yada alacak

hemide 9 kisinen

Hahahaha harika :D[/quote]

VALLA NE DİYELİM SAHAYA YÜREĞİNİ KOYANLARA HELAL OLSUN!ELBEYLİ VE GÜNAY GARDASIM BEN TAHMİNDE YANILDIM YENECEZ DEDİM AMA 3-2 OLUR DEMİŞTİM NEYSE 1:0 OLSUN BİZİM OLSUN SİVASIM ŞAMPİYON OLSUN.YAVUZ HARİKASIN GECEN HAFTA BEN ELEŞTİRİLERE 26 HAFTA KALEDE O VARDI DEMİŞTİM BENİ YANILTMADI HELAL BE YAVUZUM[/quote]
evet gardas dedin gibi bizim tahminler isterse bos ciksin
önemli olan Sivasspoumuzun 3 puan almizidir
Sivasspor yezinde .....................

[size=6][color=red]Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir[/color][/size]

DJMuRaT 04.04.2005 18:11

[quote=casus84][quote=elbeyli58][quote=elbeyli58][quote=ultraSivas_58][quote=BROTHERS58][quote=gunay][quote=elbeyli58][color=red][size=6]Sivasspor: 3[/size][/color]

Sivasspor maci alacaktir
ya alacak yada alacak

hemide 9 kisinen

Hahahaha harika :D[/quote] casus sen maça gelmedin ama neyse bu olayı büyütmek istemiodun Sivas taraftarı yine ordaydı bursada olduğu gibi ,kocaelinde olduğu gibi...Bu Galibiyet, KöTü GüNDe Ve İyİ GüNdE HeR ZAMAn takımımızın yanında olan TüM YiğİDoLaRa ArMaĞaN OLSUNN

VaTaN 58
MeKaN 58

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:33.