SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   SİVASSPOR/ BEŞİKTAŞ MACI TAHMİN VE YORUMLARI... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=768)

GuNaY 10.05.2005 21:49

[size=6][color=blue][b]gardaslar mactan geliyorum... tezehurattan görebildiklerimi aktarayım...
ilk yarı ufuk ve cetinle basladık... ufuk macın hemen basında ara pasında golümüzü attı.. ben(gunay :lol: ) emin58, SONMEZ, wrongway ve coreldraw_arda ile macı beraber seyrettyik...( sonmez abi bazı dakikalarda cekirdekcilere özendi :oops: :oops: ) ikinci yarı sivasım cok daha iyi oynadı... attıklarının yanında kacırdıklarıda baya oldu... heleki son dakikalarda pes pese kacırdı... rıza hocama ve tüm sivaslılara tesekkur ederim... [/b][/color][/size]

[size=6][color=black][b]dipnot:[/b][/color][/size] [size=6][color=blue][b]eger i.toraman olmasaydı daha cok atardık.. takımın en iyisi ve kaptanı oydu 8) 8) 8) yani heriki tarftada sivaslılar en iyi oldu.... :lol: :lol: [/b][/color][/size]

ggktgg 10.05.2005 21:52

mac sonucu Sıvasspor 2- beşiktaş 1
goller 5.dakıkada ufuk 50.dakıka ahmet hassan ve 84.dakıka bahadırdan geldı...ama ınternette okudugum kadarı ıle bır dostluk havasında gecmıs mac tabı bırde stadda olan arkadaslarımızdan dınlemek lazım..helal olsun be.....
8)

ggktgg 10.05.2005 21:54

ya tekrar baktım 2.gol u bahadır attı yazıyor :roll: yanlısım varsa duzeltın lutfen..

leventk58 10.05.2005 21:57

HELAL OLSUN YİGİDO RIZA SANA,ADAM GİBİ ADAMSIN,ALNINDAN ÖPMELİ TÜM SİVAS SENİN.YİGODOLAR GELİYOR 4.BÜYÜK OLARAK KORKUN DİGER TAKIMLAR.İŞTE YİGİDO İŞTE SONUÇ.
YİGODOLAR:2
BEŞİKTAŞ:1

FatihSoner58 10.05.2005 22:00

ISTE SIVASIM BEE

BJK I BILE DEVIRDI. BU SAMPIYONLUK SIZE HELAL OLSUN

senarist 10.05.2005 22:21

helal beeeeeeee daha ne diyelimmmmm

veli58 11.05.2005 00:48

IYI OLAN KAZAN SIN DIYORUM
MAC BITTER DOSLUK BITMEZ

YİGODOLAR:2
BEŞİKTAŞ:1

alico58_58 11.05.2005 07:38

SİVASSPORUM :2
BEŞİKTAŞ: 1 BENCE BÖLE OLACAK GÖRECEKSİNİZ :lol: :lol: :lol:

ofozturk 11.05.2005 07:58

[quote=alico58_58]SİVASSPORUM :2
BEŞİKTAŞ: 1 BENCE BÖLE OLACAK GÖRECEKSİNİZ :lol: :lol: :lol:[/quote]

maç sonucunu tahminin olarak yapıyorsun...dün neden yapğmadın tahminini... :lol: :lol:

SONMEZ 11.05.2005 08:27

[quote=gunay][size=6][color=blue][b]gardaslar mactan geliyorum... tezehurattan görebildiklerimi aktarayım...
ilk yarı ufuk ve cetinle basladık... ufuk macın hemen basında ara pasında golümüzü attı.. ben(gunay :lol: ) emin58, SONMEZ, wrongway ve coreldraw_arda ile macı beraber seyrettyik...( sonmez abi bazı dakikalarda cekirdekcilere özendi :oops: :oops: ) ikinci yarı sivasım cok daha iyi oynadı... attıklarının yanında kacırdıklarıda baya oldu... heleki son dakikalarda pes pese kacırdı... rıza hocama ve tüm sivaslılara tesekkur ederim... [/b][/color][/size]

[size=6][color=black][b]dipnot:[/b][/color][/size] [size=6][color=blue][b]eger i.toraman olmasaydı daha cok atardık.. takımın en iyisi ve kaptanı oydu 8) 8) 8) yani heriki tarftada sivaslılar en iyi oldu.... :lol: :lol: [/b][/color][/size][/quote]

[size=6][color=red][b]YAAA.... ARKADAŞLAR DEVRE ARASINDA 2-3 ÇITLATTIK...[/b][/color][/size]

[color=blue][b][size=6]GÜNAY DA HEMEN DEDİGODU EDİYOR[/size].[/b][/color]

[color=red][b][size=6]ASIL AMACI BENİ SOSYETEYE REZİL ETMEK EMMEEEEEEEEEE...[/size][/b][/color]

[color=blue][b][size=6]ÇAKTIRMADAN YANDAKİ ADAMIN POŞETİNDEN DE KENDİSİ AŞIRIYORDU. (SAKIN İNKAR ETME KAMERADA KAYDI VAR ONA GÖRE[/size][/b][/color]

[color=indigo][b][size=6]HATTA BİRARA ŞÖÖLE DÜŞÜNDÜM[/size]...:[/b][/color]

[size=6][color=red][b]KAPKAÇÇILAR BİZİM GÜNAY'IN YANINDA HALT ETMİŞ.....[/b][/color][/size]

[size=7][color=blue][b]EVET..... GÜZEL BİR AKŞAMDI...... [/b][/color][/size]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:46.