![]() |
[size=6][color=blue][b]gardaslar mactan geliyorum... tezehurattan görebildiklerimi aktarayım...
ilk yarı ufuk ve cetinle basladık... ufuk macın hemen basında ara pasında golümüzü attı.. ben(gunay :lol: ) emin58, SONMEZ, wrongway ve coreldraw_arda ile macı beraber seyrettyik...( sonmez abi bazı dakikalarda cekirdekcilere özendi :oops: :oops: ) ikinci yarı sivasım cok daha iyi oynadı... attıklarının yanında kacırdıklarıda baya oldu... heleki son dakikalarda pes pese kacırdı... rıza hocama ve tüm sivaslılara tesekkur ederim... [/b][/color][/size] [size=6][color=black][b]dipnot:[/b][/color][/size] [size=6][color=blue][b]eger i.toraman olmasaydı daha cok atardık.. takımın en iyisi ve kaptanı oydu 8) 8) 8) yani heriki tarftada sivaslılar en iyi oldu.... :lol: :lol: [/b][/color][/size] |
mac sonucu Sıvasspor 2- beşiktaş 1
goller 5.dakıkada ufuk 50.dakıka ahmet hassan ve 84.dakıka bahadırdan geldı...ama ınternette okudugum kadarı ıle bır dostluk havasında gecmıs mac tabı bırde stadda olan arkadaslarımızdan dınlemek lazım..helal olsun be..... 8) |
ya tekrar baktım 2.gol u bahadır attı yazıyor :roll: yanlısım varsa duzeltın lutfen..
|
HELAL OLSUN YİGİDO RIZA SANA,ADAM GİBİ ADAMSIN,ALNINDAN ÖPMELİ TÜM SİVAS SENİN.YİGODOLAR GELİYOR 4.BÜYÜK OLARAK KORKUN DİGER TAKIMLAR.İŞTE YİGİDO İŞTE SONUÇ.
YİGODOLAR:2 BEŞİKTAŞ:1 |
ISTE SIVASIM BEE
BJK I BILE DEVIRDI. BU SAMPIYONLUK SIZE HELAL OLSUN |
helal beeeeeeee daha ne diyelimmmmm
|
IYI OLAN KAZAN SIN DIYORUM
MAC BITTER DOSLUK BITMEZ YİGODOLAR:2 BEŞİKTAŞ:1 |
SİVASSPORUM :2
BEŞİKTAŞ: 1 BENCE BÖLE OLACAK GÖRECEKSİNİZ :lol: :lol: :lol: |
[quote=alico58_58]SİVASSPORUM :2
BEŞİKTAŞ: 1 BENCE BÖLE OLACAK GÖRECEKSİNİZ :lol: :lol: :lol:[/quote] maç sonucunu tahminin olarak yapıyorsun...dün neden yapğmadın tahminini... :lol: :lol: |
[quote=gunay][size=6][color=blue][b]gardaslar mactan geliyorum... tezehurattan görebildiklerimi aktarayım...
ilk yarı ufuk ve cetinle basladık... ufuk macın hemen basında ara pasında golümüzü attı.. ben(gunay :lol: ) emin58, SONMEZ, wrongway ve coreldraw_arda ile macı beraber seyrettyik...( sonmez abi bazı dakikalarda cekirdekcilere özendi :oops: :oops: ) ikinci yarı sivasım cok daha iyi oynadı... attıklarının yanında kacırdıklarıda baya oldu... heleki son dakikalarda pes pese kacırdı... rıza hocama ve tüm sivaslılara tesekkur ederim... [/b][/color][/size] [size=6][color=black][b]dipnot:[/b][/color][/size] [size=6][color=blue][b]eger i.toraman olmasaydı daha cok atardık.. takımın en iyisi ve kaptanı oydu 8) 8) 8) yani heriki tarftada sivaslılar en iyi oldu.... :lol: :lol: [/b][/color][/size][/quote] [size=6][color=red][b]YAAA.... ARKADAŞLAR DEVRE ARASINDA 2-3 ÇITLATTIK...[/b][/color][/size] [color=blue][b][size=6]GÜNAY DA HEMEN DEDİGODU EDİYOR[/size].[/b][/color] [color=red][b][size=6]ASIL AMACI BENİ SOSYETEYE REZİL ETMEK EMMEEEEEEEEEE...[/size][/b][/color] [color=blue][b][size=6]ÇAKTIRMADAN YANDAKİ ADAMIN POŞETİNDEN DE KENDİSİ AŞIRIYORDU. (SAKIN İNKAR ETME KAMERADA KAYDI VAR ONA GÖRE[/size][/b][/color] [color=indigo][b][size=6]HATTA BİRARA ŞÖÖLE DÜŞÜNDÜM[/size]...:[/b][/color] [size=6][color=red][b]KAPKAÇÇILAR BİZİM GÜNAY'IN YANINDA HALT ETMİŞ.....[/b][/color][/size] [size=7][color=blue][b]EVET..... GÜZEL BİR AKŞAMDI...... [/b][/color][/size] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:46. |