![]() |
--->: Sivas'a Şiir
yazmışken bir tane daha ekleyeyim :
Gül ile bülbülü taşa vurmuşlar Geçip karşısına seyre durmuşlar Saatleri hep sehere kurmuşlar Mengücekler kıyama dursun diye Üç taraftan dağ var bir taraftan yol Sen ey Ulu Tanrım, ey İhsanı Bol Sanki camiyi sarmış ulu bir kol Mührün, sonsuzluğa vurulsun diye Asırlar geçmiş üstünden taşın Akın gözyaşlarım, gözümden taşın Kalk kaynaroğlu Divriği’ye taşın Avun o iklimi bulursun diye henüz bitmemiş bir şiir olduğu için tarih ve başlığı yok. paylaşmak istedim. |
sivaslıdan destanlar
CAN SİVASIM
-------------------------------------------------------------------------------- SEN BİZİM SİVASI BILIRSIN GULUM HER GUNU BAYRAMDIR HER GUNU DUGUN YETER ARTIK ÇIK GEL SİVASTA GORUN SİVAS SANA KUSTU GARDAŞ HABERIN OLSUN DAGLARI KARLIDIR YOLLARI ÇAMUR AŞIKLARIN VEYSELLERIN DIYARI KIZIL OLUR IRMAGININ SULARI SİVAS SANA KUSTU GARDAŞ HABERIN OLSUN GARDAŞLAR DAGININ TOZU TOPRAGI DELİKANLI OLUR SİVAS UŞAGI TEMEL TEPE ASKERLERİN OCAĞI SİVAS SANA KUSTU GARDAŞ HABERIN OLSUN SİVAS YİĞİTLERİN HARMAN YERİDİR İLİM İRFAN TARİH KÜLTÜR ŞEHRİDİR TARİHTE SİVASIMIN YERİ BELLİDİR SİVAS SANA KUSTU GARDAŞ HABERIN OLSUN HACI SAİT BENIM BABA OCAGIM YUKARI TEKKEDIR EN SON DURAGIM BEN CAN SIVASIMDAN NASIL KOPAYIM SİVAS SANA KUSTU GARDAŞ HABERIN OLSUN OKUDUGUNUZ İÇİN TEŞEKKUR EDERIZ YAZAN:SİVASLI FEVZİ KAYA |
-->: SİVASSPOR MARŞI
Sivasspora yazdığınız bu şiiriniz Harika olmuş gardaş.emeğine sağlık paylaşımın için çok teşekkürler
|
--->: SİVASSPOR MARŞI
çok harıka olmuş daha daha guzellerini yazında tum takım ne olduğumuzu gorsun sivaslı yusuf
|
Yılmaz savaş neferleri
Asker bülentin erleri Tarih yazar isimleri Gün senndir Sivasspor. yorumlar için teşekkürler. |
[B]GÜZEL OLMUŞ ELLERİNE SAĞLIK KARDEŞ...[/B]
|
valla çok güzel bi düşünce bende şiir yok ama her zaman sivasımızın arkasındayız sivasa yazılan bu güzel şiirleri bizimle paylaştığınız için sizede teşekkür ederim
|
[B][COLOR="Indigo"]Daha önce konuyu açarken de verdiğim Yavuz Bülent Bakiler'in Sivas Hasreti isimli şiirinin son iki kıtasını ekliyorum.
Tozunla, toprağınla, yoksul kağnılarınla Yılın altı ayında yağıp duran karınla Ve soğuk sularınla, serin rüzgarlarınla Gözümde tütüyorsun can şehir. [/COLOR][/B] |
[B][COLOR="indigo"]Tozunla, toprağınla, yoksul kağnılarınla
Yılın altı ayında yağıp duran karınla Ve soğuk sularınla, serin rüzgarlarınla Gözümde tütüyorsun can şehir. Bir gün bir derviş gibi çıkıp gelirsem eğer Görürsem bir daha gönül gözüyle seni Anla bir rüzgar gibi yüreğimden geçeni Ve sonra anam gibi sar beni, SULTAN ŞEHİR. YAVUZ BÜLENT BAKİLER -- Harman (T.E.V. Yayınları ) Şiir : Sivas Hasreti -- sayfa 72[/COLOR][/B] |
-->: Sivas'a Şiir
Sivasımın yetiştirdiği değerli yazarımız Yavuz bülent bakiler yazmış olduğu güzel şiirlerinde yetiştiği şehre sultan şehiri demesi bizlere gurur verir
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:53. |