![]() |
--->: DERNEĞİMİZE ÜYE KAYITLARIMIZ DEVAM EDİYOR
[QUOTE=mehmet_sonmez;190996]bende en kısa zamanda üye olucam. inşalhah
ANADOLUNUN YILDIZI SİVASSPOR[/QUOTE] [B]Tabiki gardas bekleriz derneğimize ;)[/B] |
Gunay gardas calismalar nasil gidiyor.
Internet üzerinden kayitlarada baslanacaktir insallah yakin zamanda |
[B][COLOR="Blue"]Internet üzerinden kayitlarada baslanacaktir insallah yakin zamanda[/COLOR][/B]
Gelismelerden bizi haberdar ederseniz memnun oluruz |
[QUOTE=Fatih Bayrak;193629][B][COLOR="Blue"]Internet üzerinden kayitlarada baslanacaktir insallah yakin zamanda[/COLOR][/B]
Gelismelerden bizi haberdar ederseniz memnun oluruz[/QUOTE] [B]Evet abi, onun altyapısını oluşturmaya çalışıyoruz, en kısa zamanda internet üzerinden de üyelik yapılabilecek :)[/B] |
[QUOTE=Fatih Bayrak;193629][B][COLOR="Blue"]Internet üzerinden kayitlarada baslanacaktir insallah yakin zamanda[/COLOR][/B]
Gelismelerden bizi haberdar ederseniz memnun oluruz[/QUOTE] [B]üye olmak isteyene her yöntem olacak :) Fatih abi sen Almanya`dan fax cek üye ol :D gerci sen 5858 bekliyorsun :rolleyes: herkes üye olacak sen kalacaksin vazgec bu 5858den bence :) 158i hedefle bari :D[/B] |
[QUOTE=SivasLady;193681][B]üye olmak isteyene her yöntem olacak :)
Fatih abi sen Almanya`dan fax cek üye ol :D gerci sen 5858 bekliyorsun :rolleyes: herkes üye olacak sen kalacaksin vazgec bu 5858den bence :) 158i hedefle bari :D[/B][/QUOTE] 58 benim gönlümdeki sayi saten. Ben İstanbul Sivasspor Taraftar Derneğine üye olma zevkini insallah istanbula gelince canli olarak yasamak istedigimden fax la olmuyorum:) |
FB MAÇI İÇİN OTOBÜS KALKICAK MI BEN GEBZE DE OTURUYORUM DA BİLGİLENDİRİR'SENİZ SEVİNİRİM.
TOPRAKTAN GELDİK TOPRAĞA GİDECEĞİZ SİVASLI DOĞDUK SİVASLI ÖLECEĞİZ |
[QUOTE=zaralım 58;194296]FB MAÇI İÇİN OTOBÜS KALKICAK MI BEN GEBZE DE OTURUYORUM DA BİLGİLENDİRİR'SENİZ SEVİNİRİM.
TOPRAKTAN GELDİK TOPRAĞA GİDECEĞİZ SİVASLI DOĞDUK SİVASLI ÖLECEĞİZ[/QUOTE] [B]Bizler Dernekte buluşup oradan gideceğiz, gebze biraz ters düşüyor :)[/B] |
-->: DERNEĞİMİZE ÜYE KAYITLARIMIZ DEVAM EDİYOR
selamlar
fax numarasi nedir. Internet len uye yapilirmi. |
-->: --->: ÜYE KAYITLARIMIZ DEVAM EDİYOR
[QUOTE=Bilmiyorum5;185441]GUNAY BIRAZ BILGI VERIRMISIN NE LER GEREKIYO UYE OLMAK ICIN NEREYE MURACAT EDIYORUZ NE LER YAPIYORUZ UYE OLUNDUKTAN SONRA NELER YAPILIYOR YANI NEDEN UYE OLALIM KISACASI BU KONU HAKKINDA KAPSAMLI BIR BILGI YOLLARSAN DAHA COK TALEP OLUR[/QUOTE]
hatamız vede eksiğimiz işte bu kardeşim organize olamıyoruz bir türlü acı değilmi |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:11. |