SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   TRANSFER PAZARI ve ÖNERILERINIZ ? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=964)

sinan-58 10.05.2007 18:31

-->: lazarov

lazarov un yerine cangele daha iyi olur

ASTALA VISTA 10.05.2007 18:33

--->: lazarov

[QUOTE=bilgekagan58;215329]degerli arkadasim sizin tavsiyenizle alinacak futbolcu olacaksa hic alinmasin lazarov iyi bir futbolcu olmus olsa takimini yukariya tasirdi bece hic alinmasa daha iyi küme düsmüs takimlardanfutbolcu alinmasina karsiyim saygilarimla[/QUOTE]

[B][COLOR="Black"]KARDES SENIN FUTBOL FELSENFEN OKADAR DEMEK
MUSA KUSTA ISTANBULSPORDAN GELDI BU TAKIMDA KUME DUSMUSTU MUSA NASIL BIR OYUNCU OLDUGUNU GORDUN
KUME DUSEN TAKIMLARDAN OYUNCU ALINMAZ DIYE BIR KAIDEDE YOK
SIVASIN SEZON ONCESI ALDIGI FUTBOLCULARI DUYUNCA MILLET BU TAKIM KUME DUSER DIYE SOYLENIP DURDU SONUC ORTADA
KUME DUSEN TAKIMLARIN FUTBOLCULARI IYI OLMAZ DUSUNCESINDEN UZAKLASSAN IYI OLUR

NEGATIF DUSUNENLERIN SONU DAIMA KARANLIK OLUR
SAYGILAR[/COLOR][/B]

yigido Atilla 10.05.2007 19:52

Cok iyi bir Futbolcu cok faydali olur .......

ceza_tolga_rep 10.05.2007 20:01

ben yürekten katılıyorum.bence cangele ve lazarov için derhal yönetim devreye girmeli ve 2 sinden birini almalıdır.

EYÜPLÜ58 10.05.2007 21:20

-->: TRANSFER PAZARI ve ÖNERILERINIZ ?

[QUOTE=yigido_furkan;215319]bnce petkovicin yerine martinezi alsak cok iyi olur iyi 1 2 tane kanat oyuncusu ve oyun kurucu lazım forvetlerimiz iyi ama bnce yerli genç iyi bir yedek forvette alsak cok iyi olur servetin yerinede YABANCI iyi bir savunma almamız lazım yerli olarak sakaryadan murat duman' musa aydın' suat usta olabilir.2007 most impressive screensavers

myscreensavers.info[/QUOTE]

kardes güzel diosnda sölediğin martinezi başta trabzon-fenerbahçe gibi takımlar istiyor nası alabiliriz bütçemiz yetermi???eğer murat duman yararlı olsaydı nie gönderdiler???sivassporumuzun bütçesi yeterlimi sizce??*

EYÜPLÜ58 10.05.2007 21:28

beyler ayrıca cangele kiralık olarak oynuyor takımına geri dönecek galiba takımı boca juniors en azından 2-3 milyon dolar isterler bu bizim bütçemizi aşar lütfen daha gerçekçi futbolcular önerelim!!k.erciyesten-sergei die çok iyi bi futbolcu orta sahaya ilaç gibi gelir

Bestepeli-58 10.05.2007 22:04

--->: TRANSFER PAZARI ve ÖNERILERINIZ ?

önce bir lider lazım ortasahaya şu an kiralık olan erturun seneye cook iş yapacak bence forvetiiz cook iyi mehmedi mutlaka tutmalıyız alex yordanov tecrübesiyle bu takımda iş yapar birde can aratı alabilirsek teansfere ihtiyac yom

Ss--58--Ss 10.05.2007 22:26

insallah takıma yarayacak bır oyuncu alınmalı.oncelıkle forvete ve orta sahaya ve servetın yerını dolduracak guclu bır futbolcu almalıyız;) ;) ;)

sinan-58 11.05.2007 17:41

gürhan ın alternatifi kim olacak

geçen sene fenerbahçe spor kulubunden 1 yıllık kiralık aldığımız gurhan gursoy un sözleşmesi bu sene sonunda sona eriyor eğer bu oyuncu tekrar kiralanmazsa veya bonservisi alınmazsa yerine kim alınmalı

tanju_58 11.05.2007 17:53

--->: gürhan ın alternatifi kim olacak

bence alternatif aramaya hiç gerenk yok.çünkü Gürhan'ın bizde kalacağına inanıyorum.FBnin Gürhanı düşüneceğini sanmıyorum.Gitse bile futboldan uzak kalır en iyisi kalması.

yigido Atilla 11.05.2007 18:32

-->: gürhan ın alternatifi kim olacak

Gürhanin yeri dolmayacak bir futbolcu su an degil,yerinde oynayacak futbolcu kolay bulunur..

PRoFeSSioNaL 11.05.2007 18:55

inşallah hayırlısı gelir beeeee

58_cebeci_58 11.05.2007 19:05

benim oraya gelmesini cok istedigim bir oyuncu var.ezequel lavezzi.adam arjantinde oynuyo.adıda cok duyulmamış.bence daha cok parlamadan devreye sivaslı nurhay nakısı sokup işi bitrmeliyi.

58_cebeci_58 11.05.2007 19:05

adam alexden kaliteli diyebilirim

ceza_tolga_rep 11.05.2007 19:25

-->: --->: gürhan ın alternatifi kim olacak

[QUOTE=58_cebeci_58;215498]adam alexden kaliteli diyebilirim[/QUOTE]

uhaa o kadarda deil artık.
bence gürhan bu senede kalır bizde ve alabilirsek bonservisini almalıyız.gerçekden kaliteli bi oyuncu.hele ki çıplak izlediğim trabzon maçındaki o direkden dönen top çok harikaydı.inşallah bizde kalır.

edebiyatisyen 11.05.2007 20:23

yusuf şimşek olabilir.............

besiktas58 11.05.2007 20:53

galatasaraydan aydin yilmaz oda zaten kiralik gelecek

ama bence birisi daha var
besiktas dan aydin karabulut
veya nizamettin caliskan

besiktas58 11.05.2007 21:05

arkadaslar size benim fikrimi iletiyorum

gidenler
cvetkov , ertugrul ,gürol , gökhan bozkaya ( KIRALIK) , fran sergio ,

gelmeliler
musa aydin sakarya
sergie die erciyes fran sergio sakatlaniyo 2 de bir onun yerine
ilhan özbay erciyes
kürsat erciyes
mustafa sarp erciyes
ali zitouni antalya
ilyas kahraman antalya
aydin karabulut besiktas paf sergen gibi oyuncu
ve can arat

kürsat ve can arati servet ve hakinin yerine hakki gitmeli
musa aydin musa kusun yerine
ilhan özbay ertugrulun
ali zitouni gökhanin
gürolun yerine ise ilyas yani 10 nr icin

sivas_kangallı 11.05.2007 21:10

inş kalır sivassporumuza çok faydalı bir oyuncu..

DOCKA 17.05.2007 09:41

Sivas transfer için düğmeye bastı

Sivas transfer için düğmeye bastı (kaynak: internetspor.com)
17 Mayıs 2007 08:32

Bu sezon oynadığı futbol ve aldığı başarılı sonuçlarla taraflı-tarafsız herkesin beğenisini toplayan Sivasspor’da yeni sezon için transfer çalışmaları başladı.

Yeni sezonda kaliteli bir takım oluşturmak isteyen Yiğidolar, transfer için düğmeye bastı. Zambia Milli Takımı’ndan stoper [COLOR="Red"]Kennedy Niketani[/COLOR] ve [COLOR="red"]Partizan’dan Piere Boya[/COLOR] için girişimler sürüyor.

[B]Afrika’da dikkat çekti [/B]
Bu sezon taraflı-tarafsız herkesin beğenisini kazanan Sivasspor’da yeni sezon için transfer çalışmaları başladı. Önümüzdeki yıl kaliteli bir takım oluşturup, UEFA Kupası’na katılma hedefiyle mücadele edecek olan Kırmızı-Beyazlı takımda teknik direktör Bülent Uygun’un isteği üzerine 2006 Afrika Kupası’nda adından sıkça söz ettiren Zambia Milli Takımı’nın 22 yaşındaki stoperi Kennedy Niketani gündeme alındı. Genç oyuncuyla, görüşmelerin başladığı öğrenildi.

Çarşamba geliyorlar
Ayrıca daha önce ilgilenilen ancak fiyatı yüksek bulunan Pirre Boya için de, Partizan’ın indirime gittiği bildirildi. Sivasspor, bu gelişme üzerine 24 yaşındaki forvet oyuncusunu yeniden gündeme aldı. İki oyuncunun, önümüzdeki çarşamba günü Sivas’a gelerek, yönetimle masaya oturacağı bildirildi. İç transferde ise Fransergio ile 3 yıllık sözleşme imzalandığı, Hakkı ile de görüşmelerin sürdüğü kaydedildi. Bu arada, Yasir için Trabzon’un teklifte bulunduğu, Mehmet Yıldız için ise Beşiktaş’ın devreye girdiği dile getirildi.

DOCKA 17.05.2007 09:47

--->: Sivas transfer için düğmeye bastı

aynı habere fanatik gazetesinin web sitesindede rastladım arkadaşlar takımımız için en iyisi olur inşallah

serhatcan 17.05.2007 10:24

Bence YASİR kesinlikle tutulmalı. onun yanına ortasahaya bir 10 numara,birde ön libero lazım. Lazarov kesinlikle alınmalı,Serdarr ise kesin kesin gitmeli. o ne yaa tank gibi ağır defansa yardım etmez ileri geri çalışmaz sorumsuz. Can arat geri gelmeli. Hakkıyla iyi bi ikili oluşturuyorlar. Gazi antepten faruk veyaa kayseriden fatih alınmalı sol tarafa. Keşke gençlerbirliğinden MEHMET ÇAKIR ı alabilsek. türkiyenin şu anda en iyi futbolcusu.Petkoviç e haksızlık etmeyelim. çok iyi kalleci bence kalmalı.Mehmet yıldız gidecekse onun yerine hem güçlü hemde mehmetten biraz daha teknik bir futbolcu alınmalı.

yigido_furkan 17.05.2007 10:53

[QUOTE=EYÜPLÜ58;215358]kardes güzel diosnda sölediğin martinezi başta trabzon-fenerbahçe gibi takımlar istiyor nası alabiliriz bütçemiz yetermi???eğer murat duman yararlı olsaydı nie gönderdiler???sivassporumuzun bütçesi yeterlimi sizce??*[/QUOTE]

kardes 1.cisi murat dumanı Sİvasspor göndermedi sözlesmesi bitti murat dumanda sakaryalı sanırım kabul etti .ve gecen sene sanırım sen pek sivassporu takip etmedin murat duman cok yararlı oldu ve bankoda oynuyordu kalecide illa martinez olacak degil sakarya nasıl bulduysa Sivassporda iyi bir kaleci bulabilir
2007 most impressive screensavers

myscreensavers.info

58_cebeci_58 17.05.2007 12:56

YAW BEN BURDA KAÇ GÜNDÜR BAGIRIYORUM.LAVEZZİ DİYE.BENCE BU OYUNCU İZLENMELİ.ADAM MÜKEMMEL.ARJANTİNDE HARİKA İŞLER YAPIYOR.BELKİ ZORLUK ÇIKABİLİR AMA ORADA FUTBOL FEDERASYONUNDA ÖNEMLİ Bİ İSİM VAR.SİVASLI NURHAY NAKIŞ.O HEMŞERİMİZİ DEVREYE SOKARAK BU ADAMI ALMALIYIZ.KİRALIKTA OLSA ALINMALI.
BİZ ÖNCE KENDİ ELİMİZDEKİ OYUNCULARI DEGEİNİ BİLMELİYİZ.WOOTER GİBİ Bİ OYUNCU NASIL GİTTİ BU TAKIMDAN HALA ANLAYAMIYORUM.HADİ ONU GECTİK CEMCAN İÇİN TÜRKİYENİN EN KALİTELİ ORTASAHA OYUNCULARINDAN BİRİ OLAN MOHAMED ALİYİ NASIL GÖNDERDİK HALA ŞAŞIYORUM.

LAVEZZİ ALINMALI.SENEYE AVRUPA GARANTİ.

58_cebeci_58 17.05.2007 12:59

[QUOTE=cesur sivas;214687]italya liginde oynuyan luca toni bizim sivasspor a gelse iyi olur
bence fiorentina da oynuyor
ankara dan wedersonu alsak iyi olur
gercekten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]

:D :D :D :D :D :D :D :D :D
ABİ NAPTIN YA.LUCA TONİ.O ADAMI NASIL ALALIM YA.SEN BİZE DAHA UCUZ BİŞEY SÖYLESEN DAHA İYİ OLUR.

58_cebeci_58 17.05.2007 13:06

SENEYE GÜRHANI BİR SENE DAHA KİRALAYALIM.YADA DAHA İYİYSİ OLCANI KİRALAYALIM.OLCAN SİVASSPORDA GÖRMEK İSTEDİGİM 2. OYUNCU.LAVEZZİDEN SONRA.

ABİ BİRİSİ ŞU LAVEZZİYİ Bİ İZLESİN YAA.BANA KATILACAGINIZDAN EMİNİM.İNINKİ NURHAY ABİ OLMASA BEN BU TRANSFERİ AKLIMDAN BİLE GEÇİRMEZDİM.AMA OLABİLİR BİR TRANSFER.İNŞALLAH BÜLENT OCA BENİM SESİME KULAK VERİR VE BU OYUNCU ALINIR.

ARKADAŞLAR SİZDE BANA DESTEK ÇIKIN LÜTFEN ŞU AYUNCU ALINSIN.
LAVEZZİ ALINMALI.

Van Busten 17.05.2007 21:10

İnşallah kalır çünkü fenerbahçe genç oyunculara kaç defa yer vermiş ki

Van Busten 17.05.2007 21:11

Bence sivasın da kendine göre bi altyapısı vardır onları da gözardı etmemek lazım

Ultra sivasli 20.05.2007 13:50

MECNUN GARDASIM HER SEYIN EN IYISINI BILIR GÜVENIM SONSUZ SENEYEDE TAS GIBI OLACAGIZ

abdullah58 20.05.2007 15:14

mademki u sayfayi yeniden actik
bence -yusuf simsek-bize cok faydali olur
kayseri erciyes 2 lige düserse-ilhan var cok faydali olur
tabi bülent hocam daha iyi bilirya
beypinarli58

teknik 21.05.2007 10:53

takıma oyun kurucu(olcan gibi),sağ kanat orta saha(Kerim zengin gibi),sol çizgi adamı(carussa ), stoper ve güçlü sağbek ama en önemlisi topla hızlı dirençli önlibero mesela ragıp gibi....

Sivasli_cocito 22.05.2007 12:17

Bizzat gorustugum ve sivasspor'a gelmek icin can atan siyahi oyuncular- bonservisleri elinde:

- Maiga Bureima: Waregem (orta saha)
- Lezou Doba: defans in( ortasinda oynuyo): simdi israil'de oynuyor (hapoel petah tikva)
- Mamadou Coulibaly : 4 aydir bosta, ama antrenmanlara devam ediyor (defans)
- VE YINE YENIDEN Patrick Zoundi: Yunanistan'da oynuyor (forvet)

Bunlar'in da bonservisleri elinde ve yaslari genc...
- Goran Maznov: uc sene once diyarbakirda oynamistir (forvet)
- Sergej Kovalenko (forvet)

- Gervinho : Beveren (trabzon ilgileniyormuss)
[url]http://transfermarkt.de/de/spieler/33481/gervinho/profil.html[/url]
**Bulent hocam bu oyuncuyu isterse ucuza kapatiriz :-))

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:39.