![]() |
[size=6][color=red]FLAŞ FLAŞ FLAŞ [/color][color=darkblue]Sivasspor Ventola, Thuram ve Totti ile Anlaştı.
[b]Ventola:[/b] "Hayatım boyunca Kırımızı Beyaz Renkler için attı kalbim Yabancı kontenjanı hakkı olunca Sivas'ta oynamayı çok istedim en sonunda oldu" dedi. [b]Thuram:[/b] "Uzun zamandır görüştüğümüz Sivassporla 5 senelik anlaşma imzaladım. Artık kalbim Sivas için atıcak" dedi [b]Totti: [/b]"Bundan sonra gollerimi Sivas için atacağım için çok memnunum. Transferimde bana kolaylık sağlayan Roma'ya ve 30milyon Avro'luk bonservisimi göz kırpmadan ödeyen yönetimime teşekkürler. Bekleyin gardaşlarım geliyorum" dedi. İşte Transferlerin Kanıtı. [img]http://www.virtualnettour.com/sivas/yeni_transfer1.JPG[/img] Kaynak: [img]http://www.rieti2000.com/tuttosportrieti/novita/prodotti_r1_c1.gif[/img] Umarım bugünleride görürüz.:D[/size][/color] |
:lol:
|
ÇOK ŞUKUR BİZDE SIVASLIYIK
|
[quote=Kibrisli][size=6][color=red]FLAŞ FLAŞ FLAŞ [/color][color=darkblue]Sivasspor Ventola, Thuram ve Totti ile Anlaştı.
[b]Ventola:[/b] "Hayatım boyunca Kırımızı Beyaz Renkler için attı kalbim Yabancı kontenjanı hakkı olunca Sivas'ta oynamayı çok istedim en sonunda oldu" dedi. [b]Thuram:[/b] "Uzun zamandır görüştüğümüz Sivassporla 5 senelik anlaşma imzaladım. Artık kalbim Sivas için atıcak" dedi [b]Totti: [/b]"Bundan sonra gollerimi Sivas için atacağım için çok memnunum. Transferimde bana kolaylık sağlayan Roma'ya ve 30milyon Avro'luk bonservisimi göz kırpmadan ödeyen yönetimime teşekkürler. Bekleyin gardaşlarım geliyorum" dedi. İşte Transferlerin Kanıtı. [img]http://www.virtualnettour.com/sivas/yeni_transfer1.JPG[/img] Kaynak: [img]http://www.rieti2000.com/tuttosportrieti/novita/prodotti_r1_c1.gif[/img] Umarım bugünleride görürüz.:D[/size][/color][/quote] [size=6][b][i]Helal olsun süper yalan yawww...Ben inandım bile... Resimlere baksana..:lol: :lol: :lol: [/i][/b][/size] |
[quote=antibizans][quote=BROTHERS58]HERKESTEN HABERSİZ ANTİBİZANS METİN ABİYLE KOMBİNE ALIP ŞÜKRÜ SARACOGLUNDA F.B Yİ DESDEKLEDİK HEMDE BÜTÜN SEZON! :lol: :lol: :lol:
METİN ABİ :lol: :lol: :lol: SADECE[/quote] görünce çok güldüm ya ama sadece güldüm ..... allah bana o günleri göstermesin şakası bile kötü....... herkes çok şükür biliyor bizi.... :D :D :D[/quote] [size=6][b][i]Bu kesin yalandır..Bende inanmam...Rüyamda görsem inanmam...[/i][/b][/size] |
[quote=serhankaburcuk][quote=antibizans][quote=BROTHERS58]HERKESTEN HABERSİZ ANTİBİZANS METİN ABİYLE KOMBİNE ALIP ŞÜKRÜ SARACOGLUNDA F.B Yİ DESDEKLEDİK HEMDE BÜTÜN SEZON! :lol: :lol: :lol:
METİN ABİ :lol: :lol: :lol: SADECE[/quote] görünce çok güldüm ya ama sadece güldüm ..... allah bana o günleri göstermesin şakası bile kötü....... herkes çok şükür biliyor bizi.... :D :D :D[/quote] [size=6][b][i]Bu kesin yalandır..Bende inanmam...Rüyamda görsem inanmam...[/i][/b][/size][/quote] [size=6][color=blue][b]yalanın daniskası hemde :lol: :lol: helal olsun bulent gardas bundan iyi olmazdı :lol: :lol: :lol: [/b][/color][/size] |
puar bey güzel bi topick açmıssızın hoşuma gitti bizim siwalılar her işte başarılı oldukları gibi yalan konusunda da başarılılar :D ...neyse bi tanede ben yalan söylüyüm içimde kalmasın
4 EYLÜL STADI YIKILIP YERİNE YENİ BİR STAD YAPILCAK STADIN ADIDA 2 TEMMUZ MADIMAK STADI OLACAKMIŞ...........ABDULLATİF ŞENER SÖYLEDİ....ELEMANLAR İMZA TOPLAMIŞLAR ......................................................................................... ..................HEP ANTİ.................TAM ANTİ...................... .................ANTİFENERBAHCELİLER.net....................... AZİZE EWLEN BENİMLE |
evet en sonunda 2005-2006 sezonuda bitti 34.haftada sivasspor kadiköyde fenerbahceye yagmur gibi gol yagdi 6-0 kalecimiz petkovic hayatimda bukadar kolay mac görmedim dedi
fenerbahce 0-6 SIVASSPOR galatasaray0-3 trabzonspor besiktas 1-0 v.manisaspor besiktas son macta v.manisasporu yenip lige kalmayi basardi. 1-SIVASSPOR 2.trabzonspor 3... 4... 15.besiktas 16.diyarbakir 17.galatasaray 18.fenerbahce aziz yildirim. bu sene 2.ligde ilk uce girip tekrar 1.lige cikacagiz en buyuk hedefimiz intertoto kupasina katilamk dedi. :lol: :lol: :lol: |
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: mergesenli
|
SON DAKIKA HABERI:
SIVASSPORUN BASKANI MECNUN ODYAKMAZ ISTIFA ETTI :lol: :lol: :lol: |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:13. |