![]() |
Cevap: Mamadou Alimmou Diallo
Takımda as oynatacam tek oyuncu olur yanınada muratı koyduk mu tamam çok iyi anlaşıyorlar.türkiyenin en teknik stoperi, bana kalırsa müthiş teknik çıktı mı top kaptırmıyor neyse bu hafta 11de oynayacak kesin.ama yanına adam lazım ya bilica ya murat bilica demişken aykuta varya sövecem yani bizden aldılar adamı oynatmıyor tutmuş bekiri oynatıyor olacak iş değil geri gelsin özledik ya 3-Fabio Alves Da Silva Bilicaaaaaaa.
|
konya macinda gösterdigi basarili performanstan dolayi tebrik ediyorum.
|
Bülent Uygun gecen yil kiralik vermisti.Diallo iki yil öncede ayniydi,aradaki fark Riza hoca faktörü.
|
önce diyarbakıra kiralık gitti tam iyileşti yerini buldu derken sakatlandı, gelecek sezon yanında iyi bir stoperle iş yapar...
|
:D forum savaşları yaşanıyor..
|
Diallo kamptami yoksa gitti mi ? trasnfermakt sivasspor yazili degil
|
[QUOTE=mustafa_kavak58;728438]Diallo kamptami yoksa gitti mi ? trasnfermakt sivasspor yazili degil[/QUOTE]
Kampta geçen bir fotoğrafta gördüm ama hangi başlıktaydı hatırlamıyorum Diallo kesin olarak bizim oyuncumuz ve Diallo ile devam edilecek Rıza hoca söyledi |
Diallonun takımımıza geldiğinden bu yana sivas ve sivasspor hakkında hiç bir olumsuz röportajını görmedim sadece işini yapıyo senin Allahına kurban diallo:) keşke bütün futbolcular senin kadar mütevazi olabilse.
|
bu adam yanilmiyorsam sivassporun su anki en uzun forma giyen yabanci oyuncumuz helal olsun sana sivasli diallo
|
[SIZE="5"]Mamadou Diallo ameliyat oldu[/SIZE]
Mersin İdmanyurdu ile oynanan hazırlık maçının ilk yarısında sakatlanan Sivassporlu futbolcu Mamadou Diallo, 24 Ağustos 2011 Çarşamba günü Acıbadem Fulya Hastanesi'nde ameliyat oldu. Diallo'nun, maç sırasında girdiği bir pozisyon sırasında gelen darbeye bağlı olarak sol dizinde ön çapraz bağ, dış yan bağ ve dış menisküs yırtığı oluştu. Acıbadem Fulya Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı Prof. Dr. Ömer Taşer ve ekibi tarafından gerçekleşen operasyonda dış menisküsün yırtık bölümü alındı. Ayrıca ön çapraz bağ, dizden alınan doku ile dış yan bağ da, dizin yanından ikinci bir kesi ile tamir edildi. Bu tip yaralanmaların sporcular için riskli olduğunu belirten Prof. Dr. Taşer, Mamadou Diallo'nun operasyon sonrası yeşil sahalara sorunsuz olarak dönebilmesi için bir süre daha tıbbi olarak destek alması gerektiğini söyledi. Başarılı bir operasyon geçiren 27 yaşındaki Gine'li oyuncunun 5 ay içerisinde takımıyla çalışmalara başlaması bekleniyor. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:37. |