![]() |
-->: Izmirdeki Yigidolar Icin Iftar Vakti: 7Ekim P
[B]Yaklaşık 25 kişiye ulaştık arkadaşlar. İlginiz için teşekkürler. İZmirde bu organizasyonu duymayan kalmasın .
Hep beraber bu güzel iftar yemeğinde buluşalım...[/B] |
--->: Izmirdeki Yigidolar Icin Iftar Vakti: 7Ekim
Saolasın gardaşım iiki böle bi organizasyon düzenledin Allahın izniyle gelmeye çalısacagım.tüm sivaslı gardaşlarımı selamlıyorum ve izmirdeki hemserilerimizi iftarda görmek siterim.
|
[B]Ahanda geliyoruuum :D şükür kandırdım mesai arkadaşımı:D 18:30 da ordayım ona göre bah gelmezseniz varyaaa:D inşallah orda görüşürüz:) [/B]
|
[QUOTE=ertugrulss;257883][B]Ahanda geliyoruuum :D şükür kandırdım mesai arkadaşımı:D 18:30 da ordayım ona göre bah gelmezseniz varyaaa:D inşallah orda görüşürüz:) [/B][/QUOTE]
[B] Bravooo helal olsun abime. nöbetini değişti bizler için ve iftara geliyor. Tamam abi sen bizim onur konuğumuz oldun artık:D Görüşmek üzere;)[/B] |
İzmir'de ki yemeğe katılacakların listesi
1- Yalçın KINIK (izmirliyigido)- 1 kişi 2- Mustafa Alsancak(myway)-2 kişi 3- Ss--58--Ss - 1 kişi 4- Etem-Murat- 1 kişi 5- PUSAT-58-35 - 1 kişi 6- OPAN - 2 kişi 7- Kibrisli - 1 kişi 8- HaDeSus - 1 kişi 9- coosivaslicoo - 1 kişi 10- ertugrulss - 1 kişi 11- MekansızKral58 - 3 kişi 12- izmirliyiğido (Cihan) - 1 kişi 13- yigido_sampiyon - 2 kişi 14- serinos - 4 kişi 15- Mustafa Moroğlu - 1 kişi 16- Adem Yücepurs - 1 kişi 17- Mahmut Kara - 1 kişi 18- Gelmek Isteyen arkadaşlar devam ettirsin. Bu SS.Com un izmirde ilk organizasyonu. İlk defa bu organizasyonla tanışıp beraber iftar yapıyoruz... [B]İrtibat için:[/B] Yalçın KINIK (izmirliyigido) - 0532 360 71 00 Mustafa ALSANCAK (myway) - 0546 656 25 06 |
[B]Estağfurullah onur konuğu olacak kadar bişey yapmadım Allah razı olsun sağol önemli olan hemşerilerimle tanılmak güzel bir duygu iple çekiyorum :D [/B][QUOTE=myway;258158][B]
Bravooo helal olsun abime. nöbetini değişti bizler için ve iftara geliyor. Tamam abi sen bizim onur konuğumuz oldun artık:D Görüşmek üzere;)[/B][/QUOTE] |
SEVGİLİ KARDEŞLERİM;İZMİR'DE YAŞAYAN YALNIZ BİR YİĞİDO OLARAK BU ORGANİZASYONU DÜZENLEDİĞİNİZ İÇİN SİZE MİNNETTARIM.SİZLERLE TANIŞMAYI DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM.İFTARDA BULUŞMAK ÜZERE..... BAHADIR ERDEM
|
yarın akşam hep birlikteyiz annem ne kadar konyalı olsada oda bizimle ailecek bi sivas hatırası olacak yarını iple çekiyorum beyaz sarayı bilmeyen varsa ben şirinyerde toplanma gibi bişi yapabiliriz yarın akşam göruşmek uzere
|
-->: --->: Izmirdeki Yigidolar Icin Iftar Vakti: 7
[QUOTE=serinos;258375]yarın akşam hep birlikteyiz annem ne kadar konyalı olsada oda bizimle ailecek bi sivas hatırası olacak yarını iple çekiyorum beyaz sarayı bilmeyen varsa ben şirinyerde toplanma gibi bişi yapabiliriz yarın akşam göruşmek uzere[/QUOTE]
[B]beyaz saray i kim bilmez washington da bush un evi iste:D yarin gorusmek uzere...6.30 da orda olalim en gec...[/B] |
-->: --->: Izmirdeki Yigidolar Icin Iftar Vakti: 7
[QUOTE=bahadır erdem;258364]SEVGİLİ KARDEŞLERİM;İZMİR'DE YAŞAYAN YALNIZ BİR YİĞİDO OLARAK BU ORGANİZASYONU DÜZENLEDİĞİNİZ İÇİN SİZE MİNNETTARIM.SİZLERLE TANIŞMAYI DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM.İFTARDA BULUŞMAK ÜZERE..... BAHADIR ERDEM[/QUOTE]
[B]Biz de ilginize tesekkur ederiz yarin gorusmek uzere...[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:09. |