![]() |
--->: ZİRVE KIRMIZI BEYAZ
ZİRVENİN RENGİ KIRMIZI BEYAZ
ZİRVENİN SAHİBİ SİVASSPOR ŞAMPİYON SİVASSPOR |
Türk bayraginin renkleri olan kirmizi beyaz zirveye cok yakisiyor. Hep zirvede kalirsin insallah SIVAS.
|
SİVASSPORU YENECEK YAKIM DAHA ÇIKMADI
|
-->: --->: ZİRVE KIRMIZI BEYAZ
[QUOTE=sivas_kangallı;302183]ZİRVENİN RENGİ KIRMIZI BEYAZ
ZİRVENİN SAHİBİ SİVASSPOR ŞAMPİYON SİVASSPOR[/QUOTE]AYNEN BU GÜZEL DİLEKLERİNE KATILIYORUM |
Liderlik Koltuğu nedir ki? Bu yiğidolar yüreğimde taht kurmuşlar.Duruşlarıyla,beyefendilikleriyle,örnek sporculuklarıyla tam da Atatürk'ün istediği sporcu karakterinde düzgün bir spor camiası"SİVASSPOR" Başta yönetim,teknik heyet olmak üzere tüm futbolcularımızın gözlerinden tek tek öpüyorum.
Ömer G. Solmaz İzmir'li Şarkışla'lı |
Cevap: ZİRVE KIRMIZI BEYAZ
[QUOTE=SivasSpor.Com;283111][CENTER][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/diger/lider.jpg[/IMG][/CENTER]
Sivasspor, 15.haftada Denizlispor`u mağlup ederek 5 hafta aradan sonra yeniden liderlik koltuğuna oturdu. [B]5 HAFTA SONRA YENİDEN LİDER...[/B] Bu sezon ortaya koyduğu performansla müthiş bir çıkış yapan Sivasspor, ligin 10. haftasında Konyaspor'a mağlup olarak Galatasaray'a bıraktığı liderlik koltuğunu, 5 hafta aradan sonra Galatasaray'ın Fenerbahçe'ye mağlup olmasıyla yeniden ele geçirdi. Karşılaşma sonrasında Sivasspor taraftarlarının sevinci görülmeye değerdi. Sivasspor, 15.haftada Denizlispor`u mağlup ederek 5 hafta aradan sonra yeniden liderlik koltuğuna oturdu. Kısıtlı bütçesine rağmen oynadığı futbolla taktir toplayanSivasspor diğer takımların taraftarları ve spor kamuoyu tarafından da taktir edilmeye başlandı. Başkan Mecnun Otyakmaz'ın sağlam duruşu,genç hocası Bülent Uygun'un dinamik oyun anlayışı,takımın istikararlı çıkışı ve sporun dostluk olduğunun bilincinde ki ateşli taraftarı ile Sivaspor Süper Lige yeni bir hava,tatlı bir seda getirdi. Artık rakip takımın taraftarlarından bu sene Sivasspor'un şampiyon olmasından mutluluk duyacaklarını belirtmeye başladılar.Andolunun dört bir köşesinden [B]Sana Liderlik Çook Yakışıyor[/B] haykırışları yükselmeye başladı.[/QUOTE]Bu hafta allahın izniyle liderlik koltuğuna oturup şampiyon olana kadar o koltukta oturacağız. ŞAMPİYON SİVASSPOR |
[B]liderlik yine etrafımızda kol geziyor,kokusunu alıyorum,sınıf sınıf![/B]
|
şu an itibariyle lideriz şampiyonluk çok yakın artık teşekkürler bursa spor teşekkürler tom
|
gözümüz aydın olsun..lazlardan liderliği devraldık.asıl yerimizdeyiz.
|
zuhahaa hayırlı olsun trabzon a sevgiler.. :D:D
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:10. |