![]() |
KARTONLU PROTESTO
[QUOTE=sinan-58;323217]rallim58 çok uğraşıyorsun ama yönetimden destek gelmediği sürece siyah karton ile protesto gerçekleştirmek sivasspor taraftarı için imkansız ama lig tv aleyhine sloganlar atarak tepkimizi gosterebiliriz başka yolu yok[/QUOTE]
[B]Sivasspor bugünlere kolay gelmedi, hatırlayanınız vardır Trabzon amatör 3. lige yükselme karşılaşmalarında şampiyon olmasına rağmen biz 2. sıradan 3. lige terfi ettik. O günden bugünlere geldik. Herkesin katkısı düşüncesi ve de yardımı Sivassporumuzu daha yukarılara nasıl taşırız. Ben tezahüratlarımla taraftar olarak, futbolcu oyunuyla puan yada puanları alarak, yönetim kulübün maddi manevi menfaatlerini korumada idare olarak elinden geleni yaparsa ancak başarı elde etmiş oluruz. Taraftar tezahüratlarıyla, Futbolcu oyunu ile, Yönetim de hakkı ile idaresini yapamazsa başarıdan da asla söz edemeyiz.. Herşeyi yönetim yapacak organize edecek diye bir kural da yok... Bakın bir kaç grup var onlar bile birleşerek anlaşıp protesto yapsa o bile bir tepki olarak ses getirecektir inancındayım ama herkes bananecilik yaparsa işte o zaman eyvah derim... -----BEN TEK BAŞIMA DA OLSA SİVASSPORUN YAYIN HAKKINI YİYEN LİG TV'Yİ PROTESTO İÇİN SİYAH KARTONUMLA STADDAYIM----- [/B] |
--->: KARTONLU PROTESTO
Bence de D-smart lehine
Pis-LigTV aleyhine tezahüratlar yapılmalı. |
KARTONLU PROTESTO
[QUOTE=merkez_ismail;323215][B]Arkadaslar aslında cok gusel bır dusunce ama bunu gercekten taraftar toplulukları eslıgınde yaparsanız daha gusel olur ama bakın sımdıden sıze yazıyım sıvasta bvole bır oalyın gerceklesmesı mumkun deıl o sekıldede gozukuyor nese ıns. basarılı oluruz haydı yıgıdolar maca sıvassporumuzun hakkettıgı en gusel destegı vermeye 4 eylule akjıyoruz
....![/B][/QUOTE] [B]Düşüncelerin güzelliği önemlide olsa en önemlisi; Düşüncelerin icraatındaki Organizedir. Organizelere destek kaynağı insandır. Yiğido olarak gerek elinde siyah kartonunla gerek tezahüratlarınla katkı sağlamıyorsan orada taraftardan bahsedilemez... Ona seyirci derler... Ona çekirdekçi derler... İsmailim, çok güzel düşünceye bizler varız dersek daha güzel olur. Buradan benim kişisel menfaatim sözkonusu olamaz... Hatta gerekirse bir şekilde stadda karşılaşmaları ücretsiz dahi izleme şansım olmasına rağmen, ücretli olarak her hafta yerimi alıyorum. Bu bir sevda... Bu bir başka bir aşk... Sivasspor için kim ne kadar uğraş veriyorsa teşekkürler...[/B] |
ŞÖYLE DEV BİR PANKART....
MACLARIMIZ D-SMARTTAN İZLEMEK İSTİYORUZ DİYE ;) |
çok güzel uygulama inşallah tepkimizi anlar anlamamaya çalışanlar
|
--->: -->: KARTONLU PROTESTO
"4 EYLÜLDE LİG TV İSTEMİYORUZ" ya da
"HAKKIMIZDI CANLI YAYIN - LİG TV'DEN SİVAS'A OYUN" vs. vs. örneklerini aklına gelen yorumlarıyla destek versin ama HAKARET içermeyen yazılı kartonlarla AMA HERKES GETİRECEK, ÇÜNKÜ BİR ANDA HERKES AÇACAK STADI SADECE PANKART SARACAK Böyle varvasyonlarla değişik bir tepki koyarak sesimizi duyurma imkanı buluruz. Karton olduğu için rulo yaparak taşınacağından problemde olmaz. Destek yorumlarınızı fikirlerinizi bekliyorum Bence de cok iyi fikir aslan yigido!!! hemen bu isi ciddiye alip icraata koyun gonullerimiz sizinle diyebiliyoruz ancak hollandadan selamlar[/QUOTE] |
-->: KARTONLU PROTESTO
[QUOTE=yigiter187;323216][B]taraftar grupları tadı bağırtan unsur...
onlarla konuşulup "d-smart" lehine tezahüratlar yapmalıyız... zaten böyle yaparsak doğan medya grubu hürriyet falan anasayfada başlık yapar bu haberi..bayağı bir ses getirmiş oluruz...[/B][/QUOTE] [B]Protesto ederken kimseyi karşına almadan hakkını arayacaksın... Bizim amacımız maçların Lig Tv'den alınması değil ki amaç kendi maçlarımızı yayınlatmak...[/B] |
[QUOTE=serdar-58;323404]"4 EYLÜLDE LİG TV İSTEMİYORUZ" ya da
"HAKKIMIZDI CANLI YAYIN - LİG TV'DEN SİVAS'A OYUN" vs. vs. örneklerini aklına gelen yorumlarıyla destek versin ama HAKARET içermeyen yazılı kartonlarla AMA HERKES GETİRECEK, ÇÜNKÜ BİR ANDA HERKES AÇACAK STADI SADECE PANKART SARACAK Böyle varvasyonlarla değişik bir tepki koyarak sesimizi duyurma imkanı buluruz. Karton olduğu için rulo yaparak taşınacağından problemde olmaz. Destek yorumlarınızı fikirlerinizi bekliyorum [B][B]Bence de cok iyi fikir aslan yigido!!! hemen bu isi ciddiye alip icraata koyun gonullerimiz sizinle diyebiliyoruz ancak hollandadan selamlar[/B] [B]Holanda'dan gelen desteğinize teşekkür ederim. Bizim amacımız hakkımızın alınmasına karşı yapacağımız, tepkidedir. Tepkinin şekli de siyah karton dedik, taşınması kolay, maliyeti ucuz, problem olmaz diye... Karıncaya sormuşlar... Karınca kardeş, bu yürümeyle HECAZA (Hac'ca) gidilir mi ? Karınca cevap verir... --- EEE GEDEMEZSEM DE UĞRUNDA ÖLÜRÜM YA...![/B] |
[QUOTE=Rallim58;322734][B]Benim düşüncem, Stadı dolduran tüm yiğidonun elinde siyah karton olacak ve belli aralıklarla (amigo komutu olabilir) herkes kartonu düzgün kaldırdığında taraftar tribünü siyaha bürünecek.
Yada gol sonrası 4 EYLÜLDE LİG TV İSTE-Mİ-YO-RUZ veya CANLI YAYIN HAKKIMIZ SÖKE SÖKE ALIRIZ vs. vs. ama herkesin hem kartonla hemde sözlü tezahüratla katkısı olamalı ki ses getirsin. Bu haftanın hakkımızı aramak adına tarihi fırsat olduğunu söylüyorum.. Ayrıca bu hafta bunu tartışacaksak bu sayfa destek görmeli diyorum ama hiç mi hiç ilgisi olmayan sayfaları gündeme getirilmesi ise hiç hoş gözükmüyor, çünkü bu hafta; LİG TV'Yİ TEPKİ HAFTASI Ben üzerime düşeni ferdi olarakta olsa yapacağım, ama gerisi sorumluluk duygusunu taşıyan yiğidoların başına --YİĞİDİM, YİĞİDOM LİG TV'YE TEPKİ İÇİN SİYAH KARTONUNU UNUTMA--[/B][/QUOTE]YAZILDIĞI TARİH 19.02.2008 [B]5 GÜN ÖNCE YAZDIĞIM YAZIMIN ALTINA İMZAMI YİNELİYORUM... RİZE MAÇINA DA KARTONUMLA GELİYORUM[/B] |
-->: KARTONLU PROTESTO
[QUOTE=FurkaN;323410][B]Protesto ederken kimseyi karşına almadan hakkını arayacaksın... Bizim amacımız maçların Lig Tv'den alınması değil ki amaç kendi maçlarımızı yayınlatmak...[/B][/QUOTE]
[B]ligtv bu protestoyu ekrana getirmez..protestomuz da bize kalır..ama "d-smart" lehine bağırırsak be hürriyet,milliyet gibi gazeteleerin birinci sayfalarına taşıyackları bir haber olur... yoksa maçımız verilsin de kim verirse versin..sorun değil..[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:48. |