SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   SERGİO PACHECO DE OLİVEİRA (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=17157)

myyiğido58 25.08.2008 13:21

--->: SERGİO PACHECO DE OLİVEİRA

İYİ FUTBOLCU AMA TAKIMDA HİÇ GÖRMÜYORUZ

BEAT58 25.08.2008 13:47

ÇOK HARİKA OYUNCU SİVASSPORUMUZUN ALEXİ

OLCAY_58_AKKUS 25.08.2008 14:06

valla muhammet sakatken bu adam oynamıyorsa bizim hoca muhammet geldikten sonra onu asla oynatmaz.Oda çeker gider woter gibi...

balmandol 25.08.2008 14:18

SEGIO NERDE..?

Sevgili arkadaşlar bana bilen varsa bi haber etsin Allah aşkına SERGIO PACHEKO OLIVIERA NERDE..?
Bildiğim kadarıyla Sergio Sivasspor'un geçen yılki en pahalı transferi ve özellikle Bülent UYGUN tarafından izlenerek övgüyle alındı.Ben TV'de bizzat kendinden dinledim Oğuz abi (Çetin) stilinde çok istediğim ve başkanımın aldığı bi futbolcu,ondan çok şey bekliyorum.Oynadığında nasıl bi futbolcu olduğunu herkes görecek dedi sayın UYGUN..Ben geçen yıl ve bu yılıda sayarsak göremedim arkadaş.!!!! Bi kaç maç yedekten geldi girdi..10-15 dk hepsi bu..Sayın hocam sormazlarmı size madem bu kadar çok güveniyordunuz niye bi kaç maç tahammül etmiyorsunuz..Bi görelim neyin nesi.? Bu futbolcunun sonuda oynatıldığında neler yapacağını gösteren ve gördüğümüz IVAN CHETKOV olmasından korkarım.Kumaşı iyi,teknik,kaliteli ve iyi bi oyuncuydu CHETKOV bana göre kayıp..SEZER'in yerine girmeliydi bence Kayseri maçında SERGIO çünki oyun kuran,pas çıkaran kimse yoktu..Sizin düşünceleriniz nedir arkadaşlar..Yanılıyormuyum..?

engin2609 25.08.2008 14:24

--->: SEGIO NERDE..?

bencede sergio oynasında gorelim bakalım güzel mi oynuyor kötü mü die hiç bir maçta tam oynayarak gormedim

Divriği58- 25.08.2008 14:29

--->: SEGIO NERDE..?

kesinlikle katılıyorum mohammed alinin yoklugunda kayseri macında ortasahada oyunkuran ileriye iyi pas yapacak adam yoktu sergio ne zaman oynayacak

hercaii_58 25.08.2008 15:13

-->: SEGIO NERDE..?

bende katılıyorum sergio neden oynatılmıyo ama sergio da bi tek kusur var oda fizik olarak cok gücsüz gördüm onu hala bu arada ugur yıldırıma yanıyorum ama sivasspor yıldız futbolculara sahip cıkan ve onları kabullenen bi yapıya dahip deil insallah bundan sonra cvetkov gibi ugur gibi futbolculara sahip cıkabiliriz

58_cebeci_58 26.08.2008 15:01

sergio oynasın kampanyasıda başlatmak lazım bence.yoksa bu adamda kaçacak.

58_cebeci_58 26.08.2008 15:02

zaten gol atamıyoz bide elimizdeki adamların degerini bilmiyoz.u sene işimiz sor yaw.

OLCAY_58_AKKUS 28.08.2008 15:47

Bülent Hocaya davet?

Sevgili hocam...
Geçen yıl bize alex in koşanı diyerek aldığın sergio'yu ben kendi adıma Kocaeli maçında ilk 11 de görmek istiyorum ve burdan da sizden rica ediyorum.Hepimiz gördük geçen hafta Çelimsiz Antepli Tabata Feneri yaktı.Ben inanıyorum ve biliyorum Sergio Tabata dan daha iyi adam ama bir türlü oynatmıyorsunuz.Bu konu hakkında benim gibi düşünen çok Sivas taraftarı olduğunu da biliyorum.Bu konuyu açmamdaki sebep benim gibi düşünen arkadaşlar burdan hep birlikte hocaya bu isteğimizi duyuralım.İçimizden bazıları eminim hocanın işine karışmayalım diye yazacaklar buraya.Ben de o zman sorarım hocaya bu oyuncu Muhammet sakatken dahi oynamıyorsa neden Sivas bu adamı aldı.ben kendi adıma sergionun ibrahimden daha iyi adam olduğunu ve ilk 11 de oynamasını talep ediyorum.Bunuda bu şekilde duyurmak istedim.
Herkese saygılar.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:54.