![]() |
Cevap: Yeni Yapılacak Olan Stadımızın İsmi Ne Olma
MUHSİN YAZICIOĞLU ARENA iyi olurdu vallaha.
|
Tabiki 4 eylül olarak kalmali...........
|
buyuk reisin adi verilmelidir. onun sivasa biraktigi aziz hatirasina bbp ye sahip cikalim
|
bencede rahmetli başkanımızın adı verilmeli en büyük sivaslı Muhsin Başkanım onun Sivas sevdası var Sivas onun platonik aşkıdır O'nun adı verilmeli;)
|
[QUOTE=GokhanTurna;465337][COLOR="red"]Sivassporumuza[/COLOR] yeni stad yapılacağı netlik kazandı. Şuan hangi proje uygulanacak ona karar verilme aşamasında. Peki ya yeni yapılcak stadımızın ismi ne olmalı bu konu hakkında görüş ve fikirlerinizi bekliyoruz...
[COLOR="red"]-[/COLOR] 4 Eylül Stadı Olarak Kalmalı [COLOR="red"]-[/COLOR] Sivasla İlgili Bi İsim Olmalı [COLOR="red"]-[/COLOR] Başka Türlü Bi İsim Olmalı [COLOR="red"]-[/COLOR] Bi Fikrim Yok[/QUOTE] KARDES BURAYA MUHSIN YAZICIOGLU ISMINIDE EKLESEYDIN YA BELKI BEN ONU ISARETLIYECEKTIM |
Bence Merhum başbugumuz Muhsin yazıcıoglu'nun ismi verilmeli
|
[QUOTE=abdullah58;497601]KARDES BURAYA MUHSIN YAZICIOGLU ISMINIDE EKLESEYDIN YA
BELKI BEN ONU ISARETLIYECEKTIM[/QUOTE] bu konu kaç ay önce açıldı yeni olsaydı eklerdik herhalde:confused: |
muhsin yazıcıoğlu stadyumu baya ii olur :confused:
|
muhsin yazıcıoğlu by arena olabilir
|
cok arkadas 4 eylül kalsin diyorlar. benim sorum 4 eylül´ün tarihi anlami ney? anlamini bilirsem belki bana mantikli gelir. yoksa bence yeni bir isim sart.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:22. |