![]() |
Cevap: IRKÇILIĞA VE KÜFRE HAYIR; TFF GÖREVE !
Ben e-mailimi gönderdim.
Mail gödermeyen kalmasın. en büyük sivasspor yaşasın yiğidolar |
[B]FEDERASYOOON UYUMAAA GÖREVEE......[/B]
|
Camiaya bak hele! Liseleri fransız; hocaları alman; Türklükle tek alakaları, Türk insanından sebeplenmeleri. Gelmişler akılları sıra insanlık taslayıp İsrail'in Gazze cinayetlerinin hesabını Balili'den çıkaracaklar! Beter olun!
|
SPOR SAYGI VE SEVGİ BARIŞIN DİĞER ADI
BEN HER NE KADAR YABANCI TRANSFERE KARŞI BİR TARAFTAR OLMAMA RAĞMEN BALİLİ'YE YAPILMIŞ OLAN G.SARAYLI TARAFTARLAR ÇOK İĞRENÇ SÖZLERİ KARŞISINDA ASLA SUSMAYALIZ BALİLİ'YE TARAFTAR OLARAK SAHİP ÇIKALIM ARKADAŞLAR .G.SARAY ZATEN CEVABINI ALDI BALİLİ'NİN ATMIŞ OLDUĞU GOLLE. BALİLİYE SONSUZ TEŞEKKÜRLER HADİ YİĞİDO BU TARAFTAR SENİNLE |
bence bunlara en iyi cevabı sivasa geldiklerinde karanfil vererek göstermek lazım.
|
[B]Kahrolsun İsraıl Yaşasın Balılı..
Bunlar Taraftarmı NeyKii Bız uA Kınıyoruz.. Bulent uyguna yapılan cırkın tezahuurrat[/B] |
Bakalım neyapacak federasyon?Akşamki rezilliğin hesabını sorabilecekmi?Federasyon acil göreve...
|
BEn yolladım bile GS ye bir sözüm var Lan Sikip pe Hani adam gibi sahada kimin büyük olduğunu herkes görecekti evet gördü adam gibis sahadade bizi yenemediniz artık öpün bükemediğiniz eli [B]sikip pe[/B] sana diorum
|
adiliğin luzumu yok
bu adam kac aydır turk olmak ıcın ugrasıyor... ben gonderdım maılımı |
BIZ ONLARI KENDI EVINDE REZIL ETTIK YA O HERŞEYE DEGER SIKIBE IYI SAHADA IYI TAKIM KIM OLUR GORMÜŞTÜR HER HALDE BUNDAN SONRA DEREYİ GÖRMEDEN PAÇAYI SIVAMAZ İNŞALLAH.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:31. |