SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   1967 Genç Taraftarlar Derneği (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=82)
-   -   1967 GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=242)

serhankaburcuk 15.09.2005 13:49

[b]Onur kardeşimiz her deplasmanda büyük cefakarlık örneği göstererek maçlara gidiyor...Haliyle stadda kendini çok yıpratıyor çünkü bu sevgi anlatılmaz yaşanır...Onurda bu sevgiyi yaşayanların en başında geliyor ve yoruluyor...Bu onun çok yorgun olduğu bir deplaman maçı sonrası çekildi....İnsanlar yatağında mışıl mışıl uyurken kardeşim deplasman otobüsünde böyle yolculuk ediyordu...Kendisini ve diğer kardeşlerimi özverilerinden dolayı kutluyorum...[/b]

Fighter 15.09.2005 19:34

[QUOTE=ultraSivas_58][B]BU ULTRA DENEN ACİZLERE GELİNCE BUNLARDAN BİRİNİ YAKALADIM KONUŞTUM...DUVARLARA YAZDIKLARI KADAR DELİKANLI DEĞİLLER...BİR DE SİZİNLE DERTLERİ VARMIŞ BU ACİZLERİN... BENDE DEDİM Kİ DERNEKLERİ ORDA GİDERSİN BİR SORUNUN VARSA KONUŞURSUN DEDİM AMA ONA DA YANAŞMIYORLAR...[/B][/QUOTE]

[b]bizLe dertLeri neyse biz çözeriz.. Ben Sivas'a yazıLan spreyLerin bir de rekLam yapıLmasını sizLere biLgi oLarak sunmak istedim.. artık onLarLa da konusup durdurmaLarını istersiniz umarım.. tekrar söyLüyorum her ne oLursa oLsun GFB yazı isini durdurmustur.. BazıLarının da durdurmasını istiyoruz..

by Fighter[/b]

1967_DERNEK_10UR 15.09.2005 20:58

[QUOTE=GFB_Fighter][b]bizLe dertLeri neyse biz çözeriz.. Ben Sivas'a yazıLan spreyLerin bir de rekLam yapıLmasını sizLere biLgi oLarak sunmak istedim.. artık onLarLa da konusup durdurmaLarını istersiniz umarım.. tekrar söyLüyorum her ne oLursa oLsun GFB yazı isini durdurmustur.. BazıLarının da durdurmasını istiyoruz..

by Fighter[/b][/QUOTE]
[b]GARDAŞ BEN UYARDIM HAAA DİNLEMEZLER TEKRAR YAZMAYA BAŞLARLARSA O ZAMAN SİVAS'TA DELİK BEĞENSİNLER..[/b]

GeCeVeMaVi58pRf 15.09.2005 21:12

BU YAZILAR NE İŞE YARIYOR BEN ONU MERAK EDIYORUM YA SADECE TERBIYESIZLIK BENCE AYIPTIR YA

1967_CLUB_ÖZGÜR 15.09.2005 21:15

[color=red][b]BU YAZI İŞİ BİTECEK YA SESE YA SİSİ BASKA YOLU YOK.....ALOOOOOOOOOOO BURASI SİVAS KIMSINIZ LAN SİZ!..........[/b][/color]

1967_DERNEK_10UR 15.09.2005 22:19

[QUOTE=ayhan_58]VALLA BİR YERDEN TANIYCAM AMA BU BİZİM ORTA DOĞU VE BALKANLARIN EN İYİ MODARATÖRÜ ONUR BÜYÜKDERE YE BENZİYOR :)[/QUOTE]
[b]ARKADAŞLAR SAOLUN SİZİN SAYENİZDE..[/b]

GuNaY 16.09.2005 13:51

[QUOTE=serhankaburcuk][b]Onur kardeşimiz her deplasmanda büyük cefakarlık örneği göstererek maçlara gidiyor...Haliyle stadda kendini çok yıpratıyor çünkü bu sevgi anlatılmaz yaşanır...Onurda bu sevgiyi yaşayanların en başında geliyor ve yoruluyor...Bu onun çok yorgun olduğu bir deplaman maçı sonrası çekildi....İnsanlar yatağında mışıl mışıl uyurken kardeşim deplasman otobüsünde böyle yolculuk ediyordu...Kendisini ve diğer kardeşlerimi özverilerinden dolayı kutluyorum...[/b][/QUOTE]
YORGUN AMA GURURLU YİĞİDO ONURRRRRRR :)

erhan5834 16.09.2005 13:54

[b]VAY MOD ONUR SEN BU HALLERDE YAKALANACAK ADAMMIYDIN BE AMA SENDE HAKLISIN BU BİZİM DEPLASMANLARA GİDERKEN NE KADAR BİTKİN DÜŞTÜĞÜMÜZÜN KANITIDIR AMA KEŞKE AĞZINI KAPASAYDIN BEE :) NEYSE BENDEN DEMESİ KARİZMA YERLE BİR ONURR....[/b]

1967_DERNEK_10UR 18.09.2005 12:45

[QUOTE=ultraSivas_58]Herkesin bildiği gibi sivassporumuz sağlam adımlarla süper birinci lige doğru gidiyor inşallah çıkacaz.tek amacımız bu pastada bizimde payımız olsun bizim ne kadar bu işte ciddi olduğumuz ve herkes biliyor dernek olarak her delasmana organize yapıyoruz amacımız sivasımızda ki tribün kültürünü taraftarlarımıza göstermek yani sadece takım olarak süper lig ve taraftar olarak organize olmalıyız işte amacımız nasıl taraftar olunur takım naıl desteklenir biz bir çatı altında toplanarak sivasspor taraftarının büyüklüğünü gösterecez inşallah bu yolda biz bu işi başaracaz...

ADRES:SELÇUK İŞHANI 4.KAT
TEL NO:(0346)221 1967[/QUOTE]
.,......,....:...

Fighter 04.10.2005 20:27

[b]s.a
önceLikLe şunu söyLemek istiyorum.. Kusura baKmayın DenizLi maçında sadece 1 arkadaşımız statta yer aLabiLdi.. GFB den arkadasLarımızın bazıLarının çaLışıyor oLmaLarı ve bazıLarının da dershaneLeri oLmaLarı sebebiyLe katıLım gösteremedik.. Ancak bundan sonra eLimizden geLdiğince 1967 Genç TaraftarLar Derneği'ne ve Sivasspor'a sözLe deiL faaLiyetLe destek oLacagımızı biLmenizi isteriz.. İnşaLLah bundan sonra hep birLikte Sivasspor'a desteğimizi vereceğiz..

SaygıLar

Sivas GençFenerBahçeliler

by Fighter[/b]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:10.