SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   TSL/Sivasspor-Beşiktaş Maçı Tahmin ve Yorumları (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24338)

omer58 17.03.2009 09:53

Cevap: TSL/Sivasspor-Beşiktaş Maçı Tahmin ve Yorum

[QUOTE=FatihCan;492671][B] --------------petkoviç........................

Abdurrahman....... Sedat....... Bilica........ Murat ................

Muhammet ali............... Sezer............... Musa..........

Kamanan Mehmet Yıdız[/B][/QUOTE]

hayırdır aga maç baslamadan bi oyuncumuz kırmızı kart mı gördü:)

omer58 17.03.2009 09:56

herkes kamanan dio ama ben tum la baslamasının daha ii olacağı kanısındayım çünki kamanan ın takım savunmasına pek faydası yok ,birde tum un ankaragücü maçındaki performansı güzeldi,gine maça tumla başlayacak bundan hiç şüphem yok, birde bu maçta muhammed veya murat erdoğandan birini kesip oyuna sezer i dahil edecek

effenberg 17.03.2009 10:15

Bu macin önemini anlamak icin tabaleye bakam yeter.

Sivasspor..49
Besiktas....48
Trabzonspor..46

Bence Tranzonspor Antep de bu PUAN kayip edecektir sayet bizde bjk yendigimiz takdire ne bicim bir averaj yakalamis oluruz.

Del Piero 17.03.2009 11:35

[QUOTE=sensetik;492685][B]BAKIN HELE ŞU ARTİSTLERE [/B]

[COLOR="Red"]Uygun'un sözlerini unutmadılar[/COLOR]
Fenerbahçe-Sivasspor maçı öncesinde Bülent Uygun, “7 gol yeriz, 9 gol yeriz, ancak 8 yemeyiz” diyerek Beşiktaş’ın Liverpool hezimetine göndermede bulunmuş ve tepkileri üzerinde toplamıştı.
Bu haftaki Sivasspor-Beşiktaş karşılaşması yaklaşırken, Kara Kartal’ın tecrübeli oyuncusu İbrahim Üzülmez bir açıklamada bulundu. Takım arkadaşları adına konuştuğunu belirten deneyimli futbolcu, “Bu sözler bir gaf değildi. Resmen bizimle dalga geçmeye çalıştı” dedi.

[COLOR="Red"]‘Gerekeni yapacağız’[/COLOR]
“Biz o seviyeye inip, laf yarışına girmeyeceğiz” ifadesini kullanan Üzülmez şöyle devam etti: Sporcuyuz, futbolcuyuz ve işimiz futbol oynamak. Çıkıp, oynayacağız ve gerekeni yapacağız. Bunu da herkes görecek. Şampiyonluk konusuna gelince... Konuşmak için erken, kalan maçların hepsini kazanmak istiyoruz. Şampiyonluk heyecanı, takımdaki herkesin gözünden okunuyor. En başta da hocamızın... Bu işi başaracak kapasiteye sahibiz” diye konuştu.

[COLOR="Red"]Bülent Uygun ne söylemişti?[/COLOR]“Avrupa’da hangi kupaya katılırsak, ona göre transferler yapacağız. Bu UEFA da olabilir, Şampiyonlar Ligi de... Burada hemen eleştiri yapmak isteyen arkadaşlar olacaktır. Bizim ülkemizde herkes futbolu çok iyi biliyor ya. Onlara da bir laf söyleyeyim; evet 5 yeriz, 7 yeriz ama 6 yemeyiz. 7 yeriz, 9 yeriz ama 8 yemeyiz...

[COLOR="DarkSlateBlue"][B][I]Yav Allah aşkına gerekeni bi yapında görek hele gardaş...
siz yapsanız yapsanız altınıza yaparsınız 4 eylülde başka ne olur ki !!!
geçen sezonun son maçından dolayı (şikeci manisa ile yaptıkları averaj maçı) zaten bir borcumuz var size...haaaa ilk yarıdaki maçıda unutmadık...

ona göre tiprahim büzülmez.......[/I][/B][/COLOR][/QUOTE]

+++++++++++++++++++++++++++++++ imza

Del Piero 17.03.2009 11:35

[QUOTE=crzzzy22;492693]hayırdır aga maç baslamadan bi oyuncumuz kırmızı kart mı gördü:)[/QUOTE]

sylla yı unutmuşum :D:D:D ,,,,,,,,,,,,,,,,

Akartuna58 17.03.2009 12:02

BÜLENT UYGUN 6 yeri 7 yeriz ama 8 yemeyiz demekle cok iyi etmis ...

carsini bize dedigi küfürün yaninda cok az bile...

TARAFTARLARA SESLENIYORUM YINE GÜLLERLEMI KARSILAYACAKSINIZ ???
HADDINI BILDIRIN SUNLARIN !!

MeXeS58 17.03.2009 12:14

kazanırsak en kotu ıhtımalle sampıyonlar lıgını garantı altına alacagızz

yorumyapıyombenya 17.03.2009 12:38

İnönüde bjk yi hep mahvettik ancak nedendir bilinmez kendi sahamızda bunu yapamadık ama bu maçta 4 eylülün cümlerine gömeceğiz 8taşı.

ÖFŞ2041 17.03.2009 14:22

Beşiktaş formda , Sivasspor ise çok iyi değil şu sıralar.Beraberlik de iyi sonuçtur diyorum , tahminim [B]2-2[/B]

mfegri 17.03.2009 15:28

arkadaşlar bkj li taraftarlar bülent hocamız lehine bir pankart hazırlıyolarmış tam olarak öğrenemedim içeriğini ama bilgilendirmek istedim yorum olarak açmayı bilmiyorum sizi bilgilendirmek istedim

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:00.