SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=48)
-   -   ŞL'de Olimpiyat Stadına Hayır (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=25410)

bgürsoy 30.05.2009 10:00

Cevap: ŞL'de Olimpiyat Stadına Hayır

[QUOTE=58svs58;523409]aslında hayır mantıkta evet olimpiyat stadında sivasspor para kazanacak maç sivasta olursa esnaf kazanacak, esnafta beş kuruş takıma fayda sağlamadığı için hala dükkanlarında istanbul takımlarının posterleri asılı durduğu için istanbula EVET[/QUOTE]

Turkcell Süper Liginde misafir ettiğimiz Anadolu takımlarının yerine gelecek Avrupa takımları gelecek.. ve elbette Sivasımızın ihtiyaçları bu kez örtbas edilemeyip giderilmeye çalışılacak.. yeni tesisler,yeni oteller,alternatif yollar, turizm reklamı yapılacak..zamanında sayın STSO başkanı Osman Yıldırım'ın söylediği gibi Sivasspor 300 Milyon Euroluk bir tanıtım daha yapacak..Türkiye'de Sivasımızın haritadaki yerini ezberlettikten sonra Avrupa'da da gelen milletlere yollarımızı öğretecek..bu imkanları nasıl elimizin tersiyle itip,istanbula yada (kınıyorum) kayseriye veririz ki...Lütfen mantıklı konuşalım...

sicuro1907 30.05.2009 10:33

maçı izlemek açısından ist.da olmasını tercih ederdim ama o stadı dolduramıyoruz açık ve net sivasın atmosferi başka kesinlikle sivasta oynanmalıdır olimpiyata ulaşım sorunu falanda eklenince stada gelenlerin bağırmaya takati kalmıyo nerdeyse

mehmed12 30.05.2009 10:40

inşallah gidersek şampiyonlar ligine kesinlikle maçlar sivasta oynanmalı..

olimpiyatın rüzgarı fazla, türibinle sahaya uzak seyirci baskısı olmaz... sivas stadı daha güzel daha elverişli..artı maçların sivasta oynanması sivası tanıtır dünyay...esnaf para kazanır..

benim için de sivasa maça gelme bahanesi olur..sivası gezmiş olurum:):)

GLoBe-Y-Gençlik 03.06.2009 16:33

[B]Mutlaka Sivas'ta oynanmalı 637 73,90%
İstanbul - Olimpiyat Stadında oynanmalı 116 13,46%
Kayseri - Kadir Has Stadında oynanmalı 109 12,65%
Katılımcı sayısı: 862. Siz Bu Ankette Oyunuzu Kullanmışsınız [/B]

[B]Kendı toprağımızda oynansın derım tek kelımeyle..[/B]

PACHTEN_YIGIDO 03.06.2009 18:47

sivasin staddaki duruma göre devler ligi kapasite siniri 25 bin

rallicifurkan 03.06.2009 21:25

stadımız elverişli değil şampiyonlar ligini oynamaya

oNuR 03.06.2009 21:30

Stadımızda yenileme çalışmaları genclerbirliği macı sonrasından beri devam ediyor ve ön elemeye yetiştirilmeye calısılıyor.Ve muhtemelende yetişecek..

ERMAN 03.06.2009 21:31

eger olımpıyatda oynarlarsa dahada gelmesınler lıgıde orda oynasınlar stad yetısmeyecek dıe bıseyı kımse onu bahane etmesın.

samsa58 03.06.2009 21:44

bizim stadımızın neyi var beee bu taraftar herseye layık bunun ıcınde 4 eylul stadında cıplak gozle chelsea yıde barca yıda m. unıted ıda izlemek hakkı ve yakısır yıgıdolara. kendı takımımızın macınıda kendı stadımızda ızleyemeyeceksek yuh artııık

GuVeN 03.06.2009 22:11

yonetım yetıstırmek ıcın elınden gelenın en ıyısını yapacaktır arkadaslar.cok endıselenmeyın derım ben.. ınsallah once sampıyonlar lıgıne katılma hakkını kazanacaz..sonrada kendı evımızde devlere kafa tutan takımımızı alkıslayacaz..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:56.