![]() |
[QUOTE=berat83]bence de aynısı gardas... cok güzel bir ortam var allah bozmasın...[/QUOTE]
evet ortam çok güzel... |
[CENTER][COLOR=BLUE]BU SİTEYİ SEVİYORUM ÇÜNKÜ;CHATTE MUHABBET ÇOK KOYU :)[/CENTER][/COLOR]
|
[QUOTE=Onur Büyükdere][CENTER][COLOR=BLUE]BU SİTEYİ SEVİYORUM ÇÜNKÜ;CHATTE MUHABBET ÇOK KOYU :)[/CENTER][/COLOR][/QUOTE]
[B]EVET ONUR'UM SİTEDE KAYNAŞMANIN YOLU FORM VE CHATTEN GEÇİYOR... [/B] |
[QUOTE=Gunay][B]EVET ONUR'UM SİTEDE KAYNAŞMANIN YOLU FORM VE CHATTEN GEÇİYOR... [/B][/QUOTE]
[CENTER][COLOR=BLUE]ÇOK HAKLISIN GÜNAYCIM FORUMLAR VE CHAT SAYFASI GERÇEKTEN KAYNAŞMAK İÇİN BİREBİR...FORUMLARA BİRAZ DAHA İLGİ ..[/CENTER][/COLOR] |
[b]valla bu siteyi seviyorum çünkü çok degerli insanlarlka tanısmama vesile oldu am biraz daha sevebilirim bi şartla ama sölemicem :)[/b]
|
[QUOTE=Onur Büyükdere][CENTER][COLOR=BLUE]ÇOK HAKLISIN GÜNAYCIM FORUMLAR VE CHAT SAYFASI GERÇEKTEN KAYNAŞMAK İÇİN BİREBİR...FORUMLARA BİRAZ DAHA İLGİ ..[/CENTER][/COLOR][/QUOTE]
[b]evet bencede formlara biraz daha ilgi gösterilirse çok memnun olacagım tamam chatide bırakmayalım...[/b] |
[FONT="Comic Sans MS"][/FONT]
Bu siteyi Artık Hiç sevmiyorum Kişilere saygıları yok Bu siteyi Artık Hiç sevmiyorum |
Daha bu 3.mesajin,bekle biraz..
[QUOTE=CeLaLDiZDaR][FONT="Comic Sans MS"][/FONT]
Bu siteyi Artık Hiç sevmiyorum Kişilere saygıları yok Bu siteyi Artık Hiç sevmiyorum[/QUOTE] Gardas bir kisiye kirildinsa sitenin sucu nedir.Her sey iyi olmaz, cirkinler olmasaydi guzelligin ne onemi olurdu. Mutlaka ayri dusuncede insanlar olacak. Konuyu bilmiyorum ama erken karar verme binlerce guzel insan var burda. Hem kisi icin degil sivasimiz icin burdayiz.Hepsi kardesimiz,hatasiz kul olmaz hosgormek lazim. HER BIR SIVAS'LI BENIM OZ AKRABAMDIR |
BU SİTEYİ ARTIK SEVEMİYORUM ÇÜNKÜ İNSANLARA YAPILAN SAYGISIZLIK VAR.DOĞRU SÖYLEYENİ DOKUZ KÖYDEN KOVARLAR EN ÖNEMLİSİ HEMSERİLERİNE SAYGIZILIKLIK YAPIYORLAR.
|
BU SİTEYİ SEVİYORUM:ÇÜNKÜ BENDE BU SİTEDEYİM:)
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:16. |