![]() |
Cevap: TSL-18.Hafta/ Trabzonspor-Sivasspor
[QUOTE=jaguar19;599810]
Girin ts forumuna kayseri başlığına bakın bakalım kimin şampiyon olması isteniyor.Şahsen bursayı taraftarından dolayı pek sevmem bi arkadaş da her takımı sevmek zorunda değilsin demiş çok haklı.Ama kayserinin şampiyon olmasını, bu ligin içine eden, bi ton katakulle iş çeviren istanbul takımlarının şampiyon olmasına 1000 kere tercih ederim. QUOTE] [FONT="Century Gothic"][B]oncelikle, yazdiklarimi matiksiz bulabilirsiniz, bu senin gorusun ve beni pek te ilgilenirmez ne bulup bulmadiginizi. ikinciside bu yukari yazmis oldugunuza kendin de inaniyormusun?? galiba vaktini burda degerlendirdigin icin oralarda ne olup olmadigini takip edemiyorsun. sonra da buralara zahmet edip gelerek, bana bazi seyleri aciklama mecburuyeti hissediyorsun. ben kendi bildigimiden gecmem, bosuna bunlari anlatma bana. benim gozumde o camia neyse ne, bu dusuncemden sen mi vazgecireceksin beni? sanmiyorum.. [/B][/FONT] |
[quote=jaguar19;599810]
Girin ts forumuna kayseri başlığına bakın bakalım kimin şampiyon olması isteniyor.Şahsen bursayı taraftarından dolayı pek sevmem bi arkadaş da her takımı sevmek zorunda değilsin demiş çok haklı.Ama kayserinin şampiyon olmasını, bu ligin içine eden, bi ton katakulle iş çeviren istanbul takımlarının şampiyon olmasına 1000 kere tercih ederim. QUOTE] Siz nasıl Bursayı taraftarından dolayı sevmıyorsanız,bende t.s yı taraftarından dolayı sevmıiyorum,şimdi sen bunda akıl ve mantık yok dersın,bu nasıl işse sen yazınca Akıllı mantıklı oluyor bız yazınca akıl mantık yok.:):):) |
forvetlerı macta oynayacaksa,hazırsa ona çok dikkat etmek gerekiyor, soru işaretlerıyle dolu yenı transferlerın belırleyebılecegı bır sonuc cıkacak bu karsılasmadan. umarım kazanan bızım takım olur.bu galıbıyet takıma çok ıyı gelecektır.
|
[QUOTE=yiğidokazım58;599773]Bizden yok mu hiç onların forumlarında sanki :D:D[/QUOTE]
Tabi ki her forumda her takım tarafatrı vardır.Ama böyle en has Sivaslı ayağına yatıp,siteyi karıştıran,üyeleri birbirne düşürüp fesat sokanalar başka yerde yok!:)Ya da en azından ben görmedim;) Bir de bunların meşhur lafları vardır."İstanbıul takımı olacağına Anadolu'dan bir takım olsun!"..Yalanın kuyruklu olanı..:) Çıkışa geçen bir Anadolu takımın kaybettiği her maç onlara muazzam bir haz verir! |
[QUOTE=sevda58;599833][QUOTE=jaguar19;599810]
Girin ts forumuna kayseri başlığına bakın bakalım kimin şampiyon olması isteniyor.Şahsen bursayı taraftarından dolayı pek sevmem bi arkadaş da her takımı sevmek zorunda değilsin demiş çok haklı.Ama kayserinin şampiyon olmasını, bu ligin içine eden, bi ton katakulle iş çeviren istanbul takımlarının şampiyon olmasına 1000 kere tercih ederim. QUOTE] [FONT="Century Gothic"][B]oncelikle, yazdiklarimi matiksiz bulabilirsiniz, bu senin gorusun ve beni pek te ilgilenirmez ne bulup bulmadiginizi. ikinciside bu yukari yazmis oldugunuza kendin de inaniyormusun?? galiba vaktini burda degerlendirdigin icin oralarda ne olup olmadigini takip edemiyorsun. sonra da buralara zahmet edip gelerek, bana bazi seyleri aciklama mecburuyeti hissediyorsun. ben kendi bildigimiden gecmem, bosuna bunlari anlatma bana. benim gozumde o camia neyse ne, bu dusuncemden sen mi vazgecireceksin beni? sanmiyorum.. [/B][/FONT][/QUOTE] Gerçekten de hergün burda yatıp kalkıyorum diye yazıyim de mesajın havada kalmasın bari.Yazılan msjların içi o kadar doluki okuya okuya doyamıyorum burdan çıkamıyorum.Burdaki 3000....4000 msjımı da ts foruma kaydırdım. Neyse siz yine kendinizi kandırırsınız diye doğruyu yaziyim msj ı dün gördüm bugün üye oldum.Foruma bundan önce de bi kere girdim. Gelelim ne düşündüğüne ben sana mantıksız düşünüyorsun derken bu düşünceden kurtul mu dedim? bize abilik taslıyorsunuz diyorsun ben bu takımlıyım tanıdığım bir sürü ts li var böyle bişey yok diyorum.Ne düşünürsen düşün ben kendimi savunuyorum. |
[QUOTE=gönlüm5873;599822]Sizene sevmeyebilir bende sevmiyorum zorlamı t.s sevdalısı olacagız.Sizde mantık fazlaymıs bütün mahalleye yeter.ne olsa sızden baska herkes mantıksız,bence acayip olan senin yorumun,akıl ve mantıktan uzak...[/QUOTE]
Neresi mantıksız onu yaz ıonun üzerinde tartışalım lafları cımbızla çekme. Herkez istediğini sever istediğini sevmez lafını kim demiş yukarda sarı çizmeli mehmet ağa mı? Bizim sevgiye ihtiyacımız yok zaten bi takım diğer takım taraftarını sevgisini ne yapsın? |
[QUOTE=Metal Gear;597851]24.01.2010 15:00
Bu maç benim için 17 galibiyete eşittir.Ona göre..[/QUOTE] hay azina salik kardes ne güzel yazmissin benim icinde 17 galibiyete esit mac,trabzon bizden korksun biz trabzondan neden korkalim daha önce hep yenen taraf biz olmusuz trabzonun 10 macta bir galibiyeti var,diyerlride hep bizim üstünlümüzle sonuclanmis,trabzonda kimmis be bu güne kadar hep yenmisiz,trabzonun eli ayagi birbirine dolasacak göreceksiniz,hamsi beyinliler,bir defa yendi kendilerini bisey sandilar, |
[QUOTE=gönlüm5873;599829]Unuttum yazmayı diger arkadaslarin oyle demiyor ama, her yerde anadolu abisiyiz diye dolasip duruyorsunuz,biz abi falan istemıyoruz,şimdi sen akıldan ve mantıktan uzak dersin ama idare et...[/QUOTE]
3..5 taraftarın yazdığı şeyi nasıl milyonların düşüncesiymiş gibi çeviriyorsunuz ya. Sen mantıktan uzak dersin demişsin şöyle bir msj ı görünce allahını seversen ne diyim? Her ts taraftarı bir mi ya da sivas taraftarı farketmez. Siz büyüklükle abilik lafını karıştırıyorsunuz demekki o dediğiniz insanlar da karıştırıyor. |
[QUOTE=Metal Gear;599901]
Bir de bunların meşhur lafları vardır."İstanbıul takımı olacağına Anadolu'dan bir takım olsun!"..Yalanın kuyruklu olanı..:) Çıkışa geçen bir Anadolu takımın kaybettiği her maç onlara muazzam bir haz verir![/QUOTE] Yapma yahu gerçekten mi? Sizin bişeye inanmanız için yemin mi etmek lazım ya da noter tastikli belge felan... Ben şampiyonluk için mücadele ediyorsam rakibim de bursa veya kayseriyse tabiki yenilmesini isterim.Yenilmese nasıl şampiyon olacaksın. Ama şuan ilk 4 için mücadele ediyoruz bundan dolayı biz olmayacağımız göre kayserinin olmasını isterim. Bizim şampiyonluklarımıza engel olan takımların niye şampiyon olmasını isteyelim her ts linin bu 3 kız kardeşe içi nefret doludur. |
[QUOTE=Metal Gear;599901]Tabi ki her forumda her takım tarafatrı vardır.Ama böyle en has Sivaslı ayağına yatıp,siteyi karıştıran,üyeleri birbirne düşürüp fesat sokanalar başka yerde yok!:)Ya da en azından ben görmedim;)
[/QUOTE] Bizim forum da var. Daha dün ya da bugün banlardı o dediğinden en has ts li ayağına yatmış. Bilin bakalım hangi takımlı? Sütten çıkmış ak kaşık:) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:09. |