![]() |
Cevap: Sivas İçin Oy Ver
her gün buradaki arkadaşlar birer oy verirse geçebiliriz. tanıdıklarımıza da duyuralım
|
ARKADAŞLAR
3 gün içinde 10 sıra birden yükseldik.. oylamaya ve yayamaya devam edin lütfen artık üst sıralara yükselmek için oylamamız lazım |
Niye oy verecem ne saçma ya bane ne monoplyden Çanakkale şehitleri tiyatrosu için oy vermek gerekiyorsa hemen verelim...
|
[QUOTE=superglam;607942]Niye oy verecem ne saçma ya bane ne monoplyden Çanakkale şehitleri tiyatrosu için oy vermek gerekiyorsa hemen verelim...[/QUOTE]
kardeş maksat monopoly oyununa bi katkı değil maksat şehrimizin bir oyunda isminin geçmesi ve tanınması.sen oyunu ver bi kaybın olmaz merak etme. |
BENDE 3 AYRI MSN İLE ÜYE OLDUM.HERGÜN 3 OY SİVASIM İÇİN BENDEN
|
[QUOTE=havacı_58;607943]kardeş maksat monopoly oyununa bi katkı değil maksat şehrimizin bir oyunda isminin geçmesi ve tanınması.sen oyunu ver bi kaybın olmaz merak etme.[/QUOTE]
Kardeş şehrimize ne katkısı olacak sence..? Ben kayıp yönünden bakmadım kazancımız ne olacak... sen monopoly olsan nereye gidersin 10 milyonluk İstanbulamı 280 binlik sivasamı? bunlar oyun üyelik adına.. sen yiğidosun akıllı ol.. |
[QUOTE=superglam;607946]Kardeş şehrimize ne katkısı olacak sence..? Ben kayıp yönünden bakmadım kazancımız ne olacak... sen monopoly olsan nereye gidersin 10 milyonluk İstanbulamı 280 binlik sivasamı? bunlar oyun üyelik adına.. sen yiğidosun akıllı ol..[/QUOTE]
monopoly oyunun ismi kardeş bu oyun son yıllarda en çok oynanan oyunlardan biri yani bu bi oyun ismi bi yere gidecek nesne değil.bu oyunda şehrimizinde ismi geçsin istiyoruz.türkiyedeki 22 şehrin ismi geçecek en çok oy alan bizde bunlardan biri olmak için uğraşıyoz hepsi bu... |
[QUOTE=havacı_58;607950]monopoly oyunun ismi kardeş bu oyun son yıllarda en çok oynanan oyunlardan biri yani bu bi oyun ismi bi yere gidecek nesne değil.bu oyunda şehrimizinde ismi geçsin istiyoruz.türkiyedeki 22 şehrin ismi geçecek en çok oy alan bizde bunlardan biri olmak için uğraşıyoz hepsi bu...[/QUOTE]
Tamam ne diyeyim inancın tam bu konuda hayırlı olsun diyeyim ama bana yanlış kardeş ismimizin monopoly ile anılması beni bozar...Çanakkale ile anılırsa İstiklal savaşı ile anılırsa beni mutlu eder... Kusra bakma biraz eski kafalıyımdır da kardeş... |
[QUOTE=superglam;607942]Niye oy verecem ne saçma ya bane ne monoplyden Çanakkale şehitleri tiyatrosu için oy vermek gerekiyorsa hemen verelim...[/QUOTE]
seni zorlayan mi var , vermessen verme |
sivas varsa bende varım oyumu verdim verecem de ....
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:13. |