![]() |
Cevap: Alioum Saidou Sivasspor'da
[QUOTE=buraks58;649611]inşallah yakında, burada böyle [B]olumsuz yorum[/B] yapanlar aynı [B]ceyhunda[/B] olduğu gibi saidou konusunda da haksızmışız diyeceklerdir. unutmayın buna olumsuz yorum yapan bir çok kişi ceyhun içinde ne gerek vardı, niye alındı, çok yaşlı vb tarzında yorumlarda bulunmuştu hatta alaysı yorumlar yapmıştı.ancak baktık ki sivassporumuz takım için çok önemli bir transfer yapmış.
şimdi aynı mevzu [B]saidou[/B] içinde geçerli. bu adam ön liberoda ilk oynacak oyuncumuz.tatlı sert futbolu, tecrübesiyle çok şey katacak.(tıpkı mehmet nas ve zitanın takım mücadelesine çok şey kattığı gibi) onun dışında keita, kadir ve sedat üçlüsünden birisini hoca oynatabilir ve mehmet nası asıl yeri olan sağ kanada çekebilir. böylece hem sağ kanatta da alternatifi (zita ve mehmet nas ile) oluşturup ikinci yarı uğuru almak zorunda kalmayız.uğurda asıl mevkisi olan defansın sağında düşünülürse oyuna girer. kısacası bu kadar olumsuz olmak çok saçma. hemde tanığımız futbolunu bildiğimiz bir oyuncu için! inş yakında futbolunu gördüğünüzde buraya bir konu açıcam ve buradaki olumsuz yorum yapanlardan teker teker haksızmışım ÖZÜR diliyorum demelerini bekliycem. takımımız için olduğunca pozitif düşünmeyi de eksik etmeyelim ve bu futbol takımına çok büyük şeyler kazandıran yönetimimize de haksız yorumlar yapmayalım. BAŞARILAR SİVASSPOR ŞAMPİYON SİVASSPOR...[/QUOTE] [B]BURAK kardes yazini okudum her kelimesinde haklilik payin var tamam guzel ama ben ceyhun un transferinde yonetime kizdim ve ceyhunun alinmasinin yersiz oldugunu bilen biri olarak sana sadece su soruyu sormak isderim sen ceyhun gibi bir oyuncunun sivasda 1 yil oynamasinimi isdersin yoksa 10 yil takima hizmet etmesinimi ???? ben her yazimda soyledim ceyhunun ne sahsi ve kisiligi ne futbolu bunlarin hepsi 4 4 luk bi adam hic bisi demem .... ama gel gorki gozum 1 yil sivas adini duyuracak diye 30 yas usdu futbolcu alirsan gelecek yil hangi kadroyla oynamayi dusunuyorsun bunu merak ediyorum.. unutmaki lig sadece 1veya 2 yil degil dunya dondukce oynanacak bir lig.. saido konusuna gelincede tamam takima katki saglar ama 1 yil sonra ne yapacaksin kime satacaksin kime vereceksin???? elinde tutarsanda adam emeklilik zamanim gelmiz diyecek.. bizim insanimiz neden uzun vadeli dusunmuyor? neden anlik planlar uzerinde calisiliyor .. sezonluk basarilar taraftari memmun etmez bunu herkes bilir sivas bu yil guzel kadrosu var ben inaniyorumki ceyhunda saidoda cok isler yapacaklar takima katki konusunda.... AMA BEN TAKIMIN GELECEK YILINDAN SUPHELIYIM ARKADAS... BANA BUNUN GARANTISINI VEREN VARSA BUYURSUN YAZSIN.... 33 35 YASLARINDAKI TOPCULARI KAC YIL DAHA OYNATACAKSINIZ???????[/B] |
[B]BU ARADA BURAK KARDESIM UNUTTUM SOYLEMEYI
lutfen super kupa finalinde oynayan ve kupayi alan atletico madrid in kalecisinin yasina bakk.... ne demek isdedigimi anlarsin o zaman... her sey tecrubeli olmak degil yanii,... atletico 12 13 yil bu kalecinin ekmegini yesin basaridan basariya kossun..sonra kaleci 33 yasina gelince sen transfer et 1 yillik bir basari icin GENC OYUNCUDAN YANAYIM KARDESIM NE KADAR BASARISIZ OLURSA OLSUN ... 20 YASINDAKI BIR TOPCU EN FAZLA 3 YIL BASARISIZ OLUR SONRA OYNAT 33 E KADAR..... 10 YILL SEN 33 LUK ADAMIN BASARISINI 3 YIL UZATABILIYORMUSUNN/////[/B] |
[B][COLOR="Red"]ARKADAŞLAR ŞUNU DA DÜŞÜNÜN SAİDOU İLE ORTA ALNI GÜÇLENDİRİNCE CİHAN VEYA MEHMET NAS I SOLA ALACAK VE BÖYLECE SOLDAKİ SIKINTI BİRAZ OLSUN AZALACAK:)[/COLOR][/B]
|
[B]Saidou lig bitti biteli yani 3 aydir ne yapmis, hangi takimla beraber kamp yapmis biri bana aciklayabilir mi? :confused:;)[/B]
|
[B]Ümit KARAN alınabilirdi boşta bir futbolcu ve yararı olurdu forvete ümit karanı alsaydık keşke.orta sahamızda yeterınce futbolcu var. SEDAT YEŞİLKAYA yı ne die aldıki yönetim[/B]
|
[B]YASİN ÇAKMAK DENİZLİSPOR 'DA gitmesi gereken yere gitti yasin 2.lig. aslında 2.lig bile fazla ona 1 sene sivas nasıl dayandı yasine anlamış degilim[/B]
|
hayırlı uğurlu olsun
|
Saiodu bence çok iyi bir oyuncu eğer bununda bir alterbatifi olursa oda rekabet edip iyi oynar
|
ESRARENGİZ kardeşim yorumlarını okudum. kesinlikle düşündüklerinde haklısın.ancak bu düşüncelerin her takım için yada her şart için geçerli olmuyor. benim en çok üzüldüğüm hala kabullenemediğim konuların başında şampiyonluğu iki yıl kaçırıp şampiyonlar ligi elemesi oynamayı hak kazanan bir takımı kümede zor tuttuk. şimdi bursaya bakıyorum kadrosunu korumuş üzerine de gelen paralarla süper transferler yapmış.burada bursayı gördük kadro genişliğini oyunlarının ne kadar sağlam olduğunu.işte bursadan önce bize geçen bu fırsatı değerlendiremediğimiz için üzülüyorum. belki de bülent uygun zamanında takımı dağıtırken yapmaya çalıştığı da [B]senin dediğin gibi genç oyuncularla[/B] sivasspor geleceğini kurmaktı.ancak hata ne oldu?biz daha fb gibi gs gibi bjk gibi yada ts gibi kemikleşmemiştik ki. bak bursaya yine, takıma direk katkı edeceklerini düşündükleri oyuncuların hepsi tecrübeli isimler.(insua,vederson,stepanov,nunez).tabi 27 yaşındaki stepanov yada 29 yaşındaki vedersonla 33 yaşındaki ceyhun bir değil diyebilirsin.ama biz bu oyuncuları 2 yıl önce şampiyonlar ligi elemesi oynarken alabilirdik artık tren kaçtı.şimdi alabileceğimiz ceyhun.yine dediğini geliyorum atletico madrid; bu kulupler kemikleşmiş sistemleri belli takımlar.adam 20 yaşındaki kaleciyi oynatıyor ama geride güvendiği oyuncuları var.misal agüero 22 yaşında ancak transferde kulüplerin göz bebeği.peki agüeroyu satarsa ne yapacak atletico.yine arjantinden getirdiği 19 yaşındaki salvio(agüeronun varisi deniyor) onun yerini alacak. bu adamı benficaya mı ne kiraladılar.bunlar çarkı kurmuşlar dönderiyorlar.biz daha çarkı döndürecek düzeni kuramadık ki dediğini yapalım.ama bak bir ferhatımız var.ben ısrarla diyorum.eğer üzerine düşülürse türkiyenin en önemli sol beklerinden olur.ama işte onu oynatacak takım lazım.o hata yapınca saidou gibi bilica gibi vs oyuncular tecrübeler olacak ki hatayı kapatsın.yada ilerleyen maçlarda telafi etsin. geçen yıl hadi ferhat oynasaydıda kazandığımız 3 puan aldığımız maçlardan birinde onun yüzünden puan kaybı yaşamış olsaydık.ne olurdu acaba.
yani güzel kardeşim dediklerin için zaman ve başarı gerekiyor.şuan yönetimin yaptığı transferleri yerinde buluyorum.inşallah bir kez daha sivasspor şahlanışı yaşarsak imkanlar elimize geçerse işte o zaman niye şu alınmıyor bu alınmıyor diye daha rahat eleştiririz. biz bi kayseri bi manisa felan değiliz ki bonservisiyle zalayetayı makukulayı alalım.yoksa bende çok düşündüm söyledim kazandığımız iki maçın parasını versekte shabalalayı alsak(bir galibiyet 700bin).ama bizim düşünmemizle söylememizle kalıyor.yönetim kolay olmuyor kardeşim. inşallah herşey sivassporumuz adını iyi olur.2 yıl önce elimize geçen fırsatlar yine elimize geçerde aynı hataları bu sefer yapmayız inşallah. |
ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN kadir bekmezciden kurtulduk defansif özellikleri çok iyi bi oyuncu faydalı olacaktır:D
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:03. |