SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   K.Karabükspor-Sivasspor Maçı Tahmin ve Yorumları (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32669)

sebasteia 10.09.2011 21:34

Cevap: K.Karabükspor-Sivasspor Maçı Tahmin ve Yoru

[QUOTE=Ozan5858585858;740234][B]aynen abi ben 16 yaşındayım Babam Astsubay olduğu için sürekli yer değiştiriyoruz ben 7 senedir bursa'dayım bursanın okulunda okudum bursanın suyunu içtim ama En Nefret Ettiğim Takım Trabzon ve Kayseri'den sonra Bursaspor'dur.. Ankarada doğsamda Bursada Yaşasamda damarlarımda memleketimin Sivas'ımın Kanı Geçiyor Aslım Sivas Memleketim Sivas Takımım SİVASSPOR ;)[/B][/QUOTE]

genç kardeşim sivasspor aşkından ve bilincinden dolayı seni kutluyorum. ancak gel kimseye kin gütme! ne demiş yunus emre:

sövüne dilsiz gerek,
dövene elsiz gerek,
derviş gönülsüz gerek!

HALIL 10.09.2011 21:57

arkadaslar bugun butun gun link aradim ve sadece zar zor bjk ts maclarini izleyebildim oda toplasan 50 dakika futbol izledim bugun samsun-gencler ve a.gucu-miy maclarina hic 1 tane link yoktu yani demek istedigim yarin svs-karabuk macina da link yoktur simdiden soylim bari kafaniz agrimasin benim gibi:rolleyes: ama insallah ordan burdan bir link bulur macimizi izleriz en kotu ihtimal radyo canli anlatim hadi en kotusudiyelim macin skoruna bakabiliriz ancak:D

Ozan5858585858 10.09.2011 22:04

[QUOTE=sebasteia;740244]genç kardeşim sivasspor aşkından ve bilincinden dolayı seni kutluyorum. ancak gel kimseye kin gütme! ne demiş yunus emre:

sövüne dilsiz gerek,
dövene elsiz gerek,
derviş gönülsüz gerek![/QUOTE]

[B]Doğru Söylüyorsun abi ama ben Trabzon ile Kayseri ile olan olaylar ortada İnsan İster İstemez Bir Öfke Duyuyor Bursa'ya Gelince Geçen Sene Bursa Maçında Sende Biliyorsun Abi 90 Dakika Küfür yedik ben o maçta bizim tribündeydim Gol Attıklarında Hareketler yapmalar falan filan biz aldırmadık biz gol attığımızda dışarıda kaçmayın tarzı işaretler yaptılar bağırdılar çağırdılar bunuda geçtik son 15 dakikada yediğimiz küfürleri söylemeye terbiyem müsaade etmiyor işte ben o günden beri bursa'dan hep nefret etmişimdir sanada saygım sonsuzdur abim umarım kendimi sana anlatabilmişimdir..[/B]

58MUAMMER58 11.09.2011 02:43

ilk golü sivas bulursa galip gelme olasılığımız artar ilk golü karabük atarsa berabere ve yenilme olasılığımız artar karabük emenike ile ligde tutundu şimdi oyok yerine alınanlar hepsi düz oyuncu hiçbiri sivasda oynayan lardan üştün değil bana göre 3 önemli oyuncusuları var deumi cernat mehmet çakır bunlar karabükün ligdeki konumunu belirleyecektir sivasspor gecen sezon deplasmanda çok kacırdı emenikeyide tutamayınca adam tek basına GALİP GETİRDİ bu sene aynı hataya düşmeyiz ve kazanırız en kötü berabere biter ahada buraya yazdım .

alemdarlar 11.09.2011 04:31

Ozan sağı solu bırak KAYSERİSPOR maçında serbestsin.Kafana göre...
Çünkü rekabette herşey yaşanır.Ayık olmak gerekir.

sivaslımuho 11.09.2011 09:13

-----------------Borjan---------------

M.Ali-----Faty-------Navratil-----Hayro

--------------Kadir----------------

Cerny----------Erman----------Grosicki

-------Eneramo------Rasmussen--------

Bence Kadro Böyle Olmalı Yada Eğer Rasmussen Yeni Die Oynatmazsa Şöyle Olmalı
-----------------Borjan---------------

M.Ali-----Faty-------Navratil-----Hayro

------------Kıvanç-----Kadir-----------

Cerny----------Erman----------Grosicki