SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz) (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=50)
-   -   GALATASARAY`lıdan Sivasspor`lulara SLM...! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=3404)

howsoonisnow3 19.01.2009 22:25

Cevap: GALATASARAY`lıdan Sivasspor`lulara SLM...!

[QUOTE=milan;463001][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"][COLOR="Red"][/COLOR][/SIZE][/FONT]hepinize selamlar sivasspora başarılar. ben GALATASARAY lı olarak sivasın başarılı olmasını isterim. ama şampiyonluk bu bütçelerle zor be kardeşim en iyi 3. 4 lüktür sivas için. sivasa lig ve kupada başarılar....[/QUOTE]

geçen sene 73 puan almadık mı takımın yarısı sakattı?
bu sene o puanı daha iyi olan kadromuzla alırsak ki, hayli hayli alırız.
Ş A M P İ Y O N U Z!!!!

erol_58 19.01.2009 22:40

[QUOTE=milan;462951]bende galatasaraylıyım. sivasspora başarılar.
ama gerçekçi olmak lazım gs sivasa ters geliyor gs eler sivası kupadan[/QUOTE]kardeş feneri yendik sıra sizde kaçış yok bir ilki gerçekleştireceğiz inşallah bu maçta şeytanın bacağını kıracağız.

bayhan 20.01.2009 19:58

[QUOTE=erol_58;463086]kardeş feneri yendik sıra sizde kaçış yok bir ilki gerçekleştireceğiz inşallah bu maçta şeytanın bacağını kıracağız.[/QUOTE]

imkansis Galatasaray bu macii farkli alicak hic sorlanmadan sampiyon Galatasaray hic bosuna heveslenmeyin ama ikinci olabilirsinis ;)

mev58lüt 20.01.2009 20:04

[QUOTE=bayhan;463597]imkansis Galatasaray bu macii farkli alicak hic sorlanmadan sampiyon Galatasaray hic bosuna heveslenmeyin ama ikinci olabilirsinis ;)[/QUOTE]

sen cok hayel görüyon.................................................

bayhan 20.01.2009 20:11

[QUOTE=mev58lüt;463601]sen cok hayel görüyon.................................................[/QUOTE]

ben hayal görmüyorum gecen seneki iki maci bir hatirla ikisinide Cim Bom cok rahat kazandi sivasin kadrosu hemen hemen ayni ne güc kazandi nede güc kaypetdi ama cim bom dahada güclendi gercekci olalim üstelik sivas cim bomu tarihinde hic yenememis

mev58lüt 20.01.2009 20:18

[QUOTE=bayhan;463605]ben hayal görmüyorum gecen seneki iki maci bir hatirla ikisinide Cim Bom cok rahat kazandi sivasin kadrosu hemen hemen ayni ne güc kazandi nede güc kaypetdi ama cim bom dahada güclendi gercekci olalim üstelik sivas cim bomu tarihinde hic yenememis[/QUOTE]

SIVASSPORUNSU KADROSU IKI SENEDIR ILKYARIYI LIDER BITIRIYO BIDE SIZE BAKIN SAMPIYONSIVASSPOR

howsoonisnow3 20.01.2009 20:21

[QUOTE=bayhan;463605]ben hayal görmüyorum gecen seneki iki maci bir hatirla ikisinide Cim Bom cok rahat kazandi sivasin kadrosu hemen hemen ayni ne güc kazandi nede güc kaypetdi ama cim bom dahada güclendi gercekci olalim üstelik sivas cim bomu tarihinde hic yenememis[/QUOTE]

Sivas'ın ilk 11'ini say desem sayamazsın,
Dolayısıyla ne kadar güüçlendiğimizi de anlayamazsın,
Ama cumartesi saat 15:45'te ve ayrıca Mayıs sonunda bazı şeyleri anlayacaksın merak etme bizanslı kardeşim.

howsoonisnow3 20.01.2009 20:22

[QUOTE=bayhan;463597]imkansis Galatasaray bu macii farkli alicak hic sorlanmadan sampiyon Galatasaray hic bosuna heveslenmeyin ama ikinci olabilirsinis ;)[/QUOTE]

rica etsem cumartesi maçtan sonra da buraya skoru yazar mısın?

erol_58 20.01.2009 21:50

[QUOTE=bayhan;463597]imkansis Galatasaray bu macii farkli alicak hic sorlanmadan sampiyon Galatasaray hic bosuna heveslenmeyin ama ikinci olabilirsinis ;)[/QUOTE]ALIRMI ALAMAZMI GÖRECEĞİZ AMA SEN FARKI RÜYANDA GÖRÜRSÜN.

delifisek58 20.01.2009 21:56

hoş geldin kardeş saolasın güzel dileklerin için urfasporada başarılar

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:07.