![]() |
Cevap: Transferde son nokta
Sadece Kayseriyi degil nerdeyse her takimi kiskaniyoruz hemde her yönden cünkü en zayif en cürük en icraatsiz yönetim bu ligde bizde var. Ya allah bilir Akhisar gencliksporun yönetimi bile bizimkinden daha dinamik.... cok üzülüyorum ya cok o kadar umut bagladilar NDouassel filan ile ama simdi gel görki adamlar bizi ellerinin tersiyle redetmis.
|
lütfen su sayfaya yeni ve dogru haberleri ekleyin ,günde bir kac defa bakiyorum yeni bir sey varmi diye,transfer falan yok yav bu ne bicim sey
|
[QUOTE=asabibaba;798493][B]ZAMALEK VS. AL AHLY 0 - 1
LigCAF Şampiyonlar Ligi Tarih: 22 Temmuz 2012 Başlama Vuruşu 23:00 İlk devre0 - 0Maç Sonu 0 - 1 StadyumCairo Military Academy Stadium (al-Qāhirah (Cairo)) İLK ONBIR 16 Abdel Wahed El Sayed 20 Mahmoud Fathalla 3 A. Mendomo 13 Mohamed Abdul Shafy 17 Ahmed Hassan 4 Ahmed Samir 5 Ibrahim Salah 30 Nour Al Sayed 40' 21 Mohamed Ibrahim 26 Hamada Tolba 84' 18 A. Cissé Koç: Hassan Shehata 1 Sherif Ekrami 24 Ahmed Fathy 8' 17 Sayed Moawad 4 Sherif Abdul Fadil 23 Mohamed Naguib 14 Hossam Ghaly 25 Hossam Ashour 31' 8 Mohamed Barakat 11 Waleed Soliman 22 Mohamed Abo Trika 79' 9 Emad Moteab Koç: Hossam El Badry YEDEKLER 11 Ahmed Gaafar for Ahmed Hassan 63' 27 Islam Awad for A. Cissé 71' 7 Hazem Emam for Mohamed Ibrahim 76' 6 Sabri Rahil 19 Ahmed Tawfik 24 Said Kotta 1 Mahmoud Abdul Rahim 19 Abdalla El Said for Hossam Ghaly 61' 15 Gedo for Mohamed Barakat 67' 27 Mahmoud Hassan for Mohamed Abo Trika 89 6 Wael Gomaa 16 Mahmoud El Saoud 28 A. Oussou Konan 12 Ahmed Shedid BU KONGO DA OYNANAN MAÇIN SONUÇ TABLOSU KAYNAK:[url]http://www.soccerwaytr.com/matches/2012/07/22/africa/caf-champions-league/zamalek/al-ahly/1284920/[/url] BU DA KAYNAK ŞİMDİ BANA BİR KİŞİ OTOMOYOSSİYİ BULABİLRİMİ RESİMDE BULAN ARKADAŞLAR BU DEMEKDİR Kİİİİİİİ BU YAZININ MİLLETİ AYAĞA KALDIRMANIN ALEMİ YOKKKKKKK.....[/B][/QUOTE] [B]Bak bakalim Omotoyossi oynamis mi oynamamis mi !!![/B] [url]http://www.soccerwaytr.com/matches/2012/08/04/africa/caf-champions-league/tp-mazembe-englebert/zamalek/1284922/[/url] |
Roman Bednar vasatın altında bir oyuncu olarak aklıma kalmıştı yoksa bu Ankaragücü'nde ki Bednar mı dedim ve baktım cidden oymuş.
Bugüne kadar ki istatistikleri falan pek iç açıcı olduğu söylenemez ama Çek Cumhuriyeti Milli Takımı forması da giyiyor,çokta takip ettiğim bildiğim bir oyuncu değildi.Cerny ve Rajnoch'tan dolayı takıma yabancılık çekmez ve kısa sürede takıma alışır diyorum... Zaten ligimizde de kısa bir tecrübesi olmuştu yaklaşık 2-3 sene önce bu sefer eğer takıma uyum sağlarsa iyi olabileceğini düşünüyorum... Hayırlı olsun takımımıza pek inanasım gelmiyor haberlere ama Kürşat kardeşimiz sağolsun haberlere inandığımdan değil ona inandığımdan hayırlı olsun diyorum. Roman Bednar ile uyum sağlayabilecek bir forvet oyuncusu da alınırsa o zaman iyi olur. Umarım Jude Aneke'de alınır. Ancak ben yine de Kadir'in yanına Türk ve sağlam bir oyuncu alınması gerektiği görüşündeyim savunmaya da kaliteli bir stoper alınmalı. Kaleci konusunda sıkıntı çekeceğimizi düşünmüyorum çünkü Borjan ve Korcan kötü kaleciler değiller savunma kötü olunca kalecinin yapabileceği pek bir şey kalmıyor sağlam vuruşlara ama tabi ki hataları da oldu olmadı değil. Ben savunma probleminin de çözülmesini isterim yoksa bu sene geçen seneki gibi yediğimizden fazla atabileceğimizin garantisi yok... Yine çok gol yiyen bir takım görüntüsündeyiz umarım ligde bu görüntüyü sürdürmeyiz. |
[QUOTE=oguzhan_1616;799262]Roman Bednar vasatın altında bir oyuncu olarak aklıma kalmıştı yoksa bu Ankaragücü'nde ki Bednar mı dedim ve baktım cidden oymuş.
Bugüne kadar ki istatistikleri falan pek iç açıcı olduğu söylenemez ama Çek Cumhuriyeti Milli Takımı forması da giyiyor,çokta takip ettiğim bildiğim bir oyuncu değildi.Cerny ve Rajnoch'tan dolayı takıma yabancılık çekmez ve kısa sürede takıma alışır diyorum... Zaten ligimizde de kısa bir tecrübesi olmuştu yaklaşık 2-3 sene önce bu sefer eğer takıma uyum sağlarsa iyi olabileceğini düşünüyorum... Hayırlı olsun takımımıza pek inanasım gelmiyor haberlere ama Kürşat kardeşimiz sağolsun haberlere inandığımdan değil ona inandığımdan hayırlı olsun diyorum. Roman Bednar ile uyum sağlayabilecek bir forvet oyuncusu da alınırsa o zaman iyi olur. Umarım Jude Aneke'de alınır. Ancak ben yine de Kadir'in yanına Türk ve sağlam bir oyuncu alınması gerektiği görüşündeyim savunmaya da kaliteli bir stoper alınmalı. Kaleci konusunda sıkıntı çekeceğimizi düşünmüyorum çünkü Borjan ve Korcan kötü kaleciler değiller savunma kötü olunca kalecinin yapabileceği pek bir şey kalmıyor sağlam vuruşlara ama tabi ki hataları da oldu olmadı değil. Ben savunma probleminin de çözülmesini isterim yoksa bu sene geçen seneki gibi yediğimizden fazla atabileceğimizin garantisi yok... Yine çok gol yiyen bir takım görüntüsündeyiz umarım ligde bu görüntüyü sürdürmeyiz.[/QUOTE] Ankaragücü deyince simdi bende de jeton düstü. Bu adam kokain aldigi yüzünden kulübü tarafindan kadro disi birakilmis ve federasyondan 3 ay futboldan men cezasi almisti 2010 senesinde. Bana sorarsaniz sakincali transfer.. mecburiyetten yapilmis transfer gibi görünüyor. Denize düsen yilana sarilir misali... |
roman bednar nereden çikti simdi ! transfermarkt transferi o inanmayin
|
[QUOTE=Çılgın Türk;799264]Ankaragücü deyince simdi bende de jeton düstü. Bu adam kokain aldigi yüzünden kulübü tarafindan kadro disi birakilmis ve federasyondan 3 ay futboldan men cezasi almisti 2010 senesinde.
Bana sorarsaniz sakincali transfer.. mecburiyetten yapilmis transfer gibi görünüyor. Denize düsen yilana sarilir misali...[/QUOTE] aynen evet hatta Trabzonspor'da ilgileniyordu ancak kokain engeli çıkmıştı iyi hatırlattın dostum |
[QUOTE=Çılgın Türk;799264]Ankaragücü deyince simdi bende de jeton düstü. Bu adam kokain aldigi yüzünden kulübü tarafindan kadro disi birakilmis ve federasyondan 3 ay futboldan men cezasi almisti 2010 senesinde.
Bana sorarsaniz sakincali transfer.. mecburiyetten yapilmis transfer gibi görünüyor. Denize düsen yilana sarilir misali...[/QUOTE] Yanlis hatirlamisim 2010 degil 2009 senesinde imis [url]http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/12270769.asp[/url] |
ben başarılı olabileceğini düşünüyorum yine de
|
Roman Bednar son 3 yılı bilhassa Kokain dolayısıyla ceza almasından dolayı hiç de parlak geçmemiş;adam adeta çökmüş...kaç maç oynadığı Trasfer mark da yazıyor;biri yüklesin biz de görelim..En iyi zamanı bundan 4 sene önceki zamanı...Bu adamdan bize bence fayda gelmez...Rıza Hoca aslında bu tür oyuncuları sevmez ama bizim yönetim bonservisi elinde olan bu tür oyunculara adeta bayılır...Bednar 29 yaşından sonra ne kadar faydalı olur bilemiyorum..Ayrıca takımla da fazla idmana çıkmadı;ne kadar hazır onu da bilmiyoruz..Ama benim bildiğim Ankaragücü ile 8 maça çıkıp sadece 1 tane gol attığı..Transfermark da bu bilgi var..Uzun boylu Rıza Hoca nın istediği tipte bir santrfor ama takımla hazırlık kampı geçirmediği için takımda ne zaman ilk 11 oynar onu da bilmiyoruz..Ben olsam bu oyuncuyu alacağıma sorunsuz Marcin Robak ı alırım..Hiç değilse bizim ligi daha iyi tanıyan bir oyuncu;bence Bednar dan daha fazla bize faydalı olur...Kimse kusura bakmasın sivasspor kulübü bu yıl trnsfer olayında sınıfta kaldı ve geç de kaldı..Bu saatten sonra parayı bastırmazsan kimse sana hazır ,ilk 11 de oynayacak iyi bir golcü vermez..Eğer verirlerse mutlaka ya kulübüyle sorunları olan ya vasat bir oyuncu ya da disiplin sorunu olan veya sakatlık sorunu olan oyuncuları alırsın..Sivasspor ne yapıp etmeli ilk 11 de oynatacağı iyi bir golcü almalı..Alamazsa lig başlayınca bu takımın ne kadar gol atacağını hep beraber göreceğiz....
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:48. |