![]() |
Cevap: Gençlerbirliği 7-1 Sivasspor
7--1 KERE MAŞALLAH allah nazardan korusun işte sivassporumur gerçekten çok iyi hazırlanmışız takım rakibe top göstermedi:D çünkü top hep bizim kaledeydi
başta eşi benzeri bu dünyaya gelmemiş rıza hocaya teknik ekibe sahada canla başla mücadele eden takımımızın formasını gururla temsil eden futbolculara candan teşekkürler sivasspor taraftarına bu müthiş mutlulugu yaşatanlara |
BİR TAKIMIN DEFANSA ADAM AKILLI TRANSFER YAPMASI İÇİN DAHA KAÇ YEMESİ LAZIM!!!!
ARTIK ADAM GİBİ TRANSFER İSTİYORUUUUUUUZ!!! YOKSA KENDİ İPİMİZİ KENDİMİZ ÇEKECEĞİZ. VAKİT ÇOK GEÇ OLMADAN BİRŞEYLER YAPIN ARTIK YÖNETİM. VAKİT ASLINDA GEÇ DE OLDU ALAN ALDI, SATAN SATTI. KİMİ TRANSFER EDECEKSEK???? |
Skoru gördükçe ben utanıyorum böyle bir şey olmaz ya
|
[QUOTE=poolat58;800517]BİR TAKIMIN DEFANSA ADAM AKILLI TRANSFER YAPMASI İÇİN DAHA KAÇ YEMESİ LAZIM!!!!
ARTIK ADAM GİBİ TRANSFER İSTİYORUUUUUUUZ!!! YOKSA KENDİ İPİMİZİ KENDİMİZ ÇEKECEĞİZ. VAKİT ÇOK GEÇ OLMADAN BİRŞEYLER YAPIN ARTIK YÖNETİM. VAKİT ASLINDA GEÇ DE OLDU ALAN ALDI, SATAN SATTI. KİMİ TRANSFER EDECEKSEK????[/QUOTE] [B]Vallaha cok haklisin gardas![/B] |
Yedek kadroyla çıkılmış Sivasspor.com olarak biz 11 kişi çıkartsak daha iyi oynardık
|
zaten tokatspordan bile 2 gol yememizden belliydi. işte süperlig takımıyla oynayınca halimiz ortaya çıktı.
|
***rıza hocayı tebrik ediyorum 1-7 skordan dolayı cünkü gelecegin yıldızları yetiştiriyor çünkü bir kupayı kazanması icin sadece 90 dak.mücadele edecekti ..onun kahramanlarını sayıyorum örneğin.uğur,tosun fatih,kahraman hayrettin ,aslan mehmet nas kurtarıcı olarak geleceğin hazırlığını yaptı.kendiside oturduğu yerde hic bankta kalkmadı.bir mangalı eksikti,sanırım onuda siyah,beyaz eşofmanı kirlenir diye yakmadı ..macı sahada izlerken aklıma flim şeridi gecti . calıştırdığı takım oyuncusundan cok taktik verirken koşan ve mücadele eden HİKMET KARAMAN aklıma geldi.
***bu zamana kadar cok sayıda süperliğ macıları izledim bu kadar rahat ne bir takım nede bir teknik adam gördüm ,inşl bu kadroyla antepe gitmeyiz derim. |
akifesk gibilerini hakli çikardilar simdi bende onlara hak veriyorum bu takim tam bir rezalet transferler berbat yonetim ve riza hoca bu mu basari beklediginiz hazirlik maçlarinda neysek ligde'de o kume dusmekten korkiuyoruz artik yeter artik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mad::mad::mad:
|
Kalecisi ATİLLA
Sağbeki UĞUR Stoperi FATY Solbeki HAYRETTİN olan takım 7 değil 17 de yer ! (Eski yorumlarıma bakarak bu isimlerin teknik analizini de okuyabilirsiniz) Bunu okuyan her taraftar bunu biliyorda eger okuyorsan RIZA HOCAM SEN BUNU BİLMİYOR MUSUN HALA ? |
[QUOTE=savaş2;800526]***rıza hocayı tebrik ediyorum 1-7 skordan dolayı cünkü gelecegin yıldızları yetiştiriyor çünkü bir kupayı kazanması icin sadece 90 dak.mücadele edecekti ..onun kahramanlarını sayıyorum örneğin.uğur,tosun fatih,kahraman hayrettin ,aslan mehmet nas kurtarıcı olarak geleceğin hazırlığını yaptı.kendiside oturduğu yerde hic bankta kalkmadı.bir mangalı eksikti,sanırım onuda siyah,beyaz eşofmanı kirlenir diye yakmadı ..macı sahada izlerken aklıma flim şeridi gecti . calıştırdığı takım oyuncusundan cok taktik verirken koşan ve mücadele eden HİKMET KARAMAN aklıma geldi.
***bu zamana kadar cok sayıda süperliğ macıları izledim bu kadar rahat ne bir takım nede bir teknik adam gördüm ,inşl bu kadroyla antepe gitmeyiz derim.[/QUOTE] savaş2 seyrettiğin maç süperlig maçı değildi unutma!gazozuna maçdı ve hoca 2 gün üstüste maç oynayan oyuncuların bir kısmı yerine değişik denemeler yapdı,hepsi bu.kaleci atillayı eleştiyorlar,adam zaten 2. veya 3.kaleci ve yediği gollerin hepsi boş kaleye.doğa zaten bugün hiç oynamadı ve en az 5-6 yıldır tanıdığımız bir süperlig futbolcusu,amerikayı keşfetmiyoruz. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:01. |