![]() |
Cevap: Trabzonspor 1-0 Sivasspor
aynen valla halilede gol attiriozya helal olsun nedense bizim maclarda insanin aklina gelmeyen gol atamayan topcu gola atarr ahh defans ahhh
|
Geçen seneden daha iyi bir takım olduğumuzu düşünüyorum, bu maçta ise her iki taraf da kazanabilirdi Trabzon kazandı ama iyi oyun ortaya koyduk.Takımın daha dengeli etkili olduğunu söyleyebiliriz ,eksikler tabii ki var ama onlar da zamanla düzelir.En azından kadro genişliği var.
|
yigidolar yenildi ama ,lazlar sanslilardi,ortada macti yenildik diye karamsar olmamak lazim,trabzon kalecisi sansliydi borjan iyiydi ama halilin golunde topa hamlesi hataliydi insallah sezonun flas takimi kasimpasayi haftaya yeneriz ve bizimde kaliteli takim oldugumuzu gosteririz,Grosickiyide mutlaka takima tekrar kazandirmak lazim ona ihtiyacimiz var herseye ragmen riza hoca nin arkasinda durulmali
|
[QUOTE=mishka;806949]Geçen seneden daha iyi bir takım olduğumuzu düşünüyorum, bu maçta ise her iki taraf da kazanabilirdi Trabzon kazandı ama iyi oyun ortaya koyduk.Takımın daha dengeli etkili olduğunu söyleyebiliriz ,eksikler tabii ki var ama onlar da zamanla düzelir.En azından kadro genişliği var.[/QUOTE]
4. maç oldu senin dediklerin olana kadar atı alan üsküdarı geçmiş olacak |
ahhh ahhh be rıza hocam be kazanacagımız bir macı bir kac basıt hatadan vermek ne zor atıfı ilk izlediğimde cok kısa bir sure icinde bu adamda iş var dedimse adem koçak içinde bize yaramaz derim inş bunda yanılırım adem çabuk adapte olur ve çok guzel işlere imza atar lakin hiçde o yönde bir izlenim vermedi
|
Oyun olarak kötü değiliz biraz daha iyileştirmeyle çok iyi oynayabiliriz. Eneramo'nun yanında Bednar ve Abdülkadiri bir türlü göremedik onlar da belki takıma olumlu katkı sağlayacaklar bilemiyoruz ama Kasımpaşa maçından iyi bir sonuç çıkartırız diye düşünüyorum.
|
mactan gördügüm bence iki forvet oynamaliyiz Eneramo top tutuyor ve sakliyor ama sürükliyemiyor ve soguk kanli bitirsili sutlari yok bence ona yardimci bir forvet yada forvet arkasi oyuncu lazimdki cok yürümesine gerek kalmaz eneramonun
macta begendigim tek seyde formalarimiz ben cemiyete baktim maca ve ordaki sivassporlu olmiyanlar bile cok begendi umarim yakinda cikarda bi türlü almanyada alabiliyim formayi |
Lig başından beri futbol ile alakası olmayan ve iyi kalecileri ile çekirge misali zıplayıp duran Ts yı once bızım forvetlerın becerıksızlıgı sonrada ıyı kalecılerı yıne kurtarmıstır. Halil e o pas 40 kere verılseydı bence bır kere bu derece guzel ayagına otururdu,o da sansımıza ılk denemede oturdu:(
|
[QUOTE=GuVeN;807047]Lig başından beri futbol ile alakası olmayan ve iyi kalecileri ile çekirge misali zıplayıp duran Ts yı once bızım forvetlerın becerıksızlıgı sonrada ıyı kalecılerı yıne kurtarmıstır. Halil e o pas 40 kere verılseydı bence bır kere bu derece guzel ayagına otururdu,o da sansımıza ılk denemede oturdu:([/QUOTE]
Hocam Sivassporumuzun hiç mi kabahati yok. Her defasında bu tür bahaneler bulacağımıza , takımımızı sorgulamalıyız. aksi halde bugün trabzonun kalecisi zıplar, yarın başka takımı hakem kurtarır , diğer sefer şans rakipteydi demeye devam ederiz biz ne yaptık yapmaya çalıştık bunu konuşalım. Madem trabzonsporun kalecisi zıpladı kurtardı onları bizde iyi bir kaleci bulalım zıplasın bizi kurtarsın. önce kendimizi eleştirip eksiklerimizi gidermeliyiz. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:56. |