SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35507)

58musab58 27.01.2013 19:03

Cevap: UTANILACAK TABLO

rıza hoca gitmeden bu takımdan bir cacık olmaz yeter artık nerde kamil atıf rajnoch diğerleride yedek böyle saçmalık mı olur forvet alıp ortasaha oynatma saçmalığı nedir ozaman git ortasaha al yeter be yeter yeteeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrr rrrrrr:mad ::mad :

KaRiZmA YiĞiDo 27.01.2013 19:06

[QUOTE=ivancrayz;831365][B]bir mağlubiyet aldık sadece ![/B][/QUOTE]

Güldürme Bugün Bir Yarın İki PTT 1.Liğde Görüşürüz Kardeşim

sivaslıadem 27.01.2013 19:06

Cevap: ACİL ÇÖZÜM BEKLİYORUZ

sağ kanat tamamen felç herkeste en iyi hücum organizasyonları sağdan gider
Bizde sağ kanat rakibi hiç sıkıntıya bile sokmuyor sol bek sıkıntısının yaşandığı ülkemizde hiç bir tehlikeli atak yapamıyoruz sağdan
Birkaç tane oyuncu var isimlerini herkes biliyor artık bu oyuncularla yollar ayrılmalı
Rıza hoca da şu takıntılarından vazgeçmeli artık

mühendisburak58 27.01.2013 19:06

Cevap: Maçı Değerlendirelim

Lig tv sitesinde özeti şimdi eklendi. Tekrar izledim özette bile 1 tane atağımız olmaz mı? izleyin bakın var mı? bugün her ne kadar sövsemde takımda tek sitekli kaleci borjanmış ilk golde hatalı gol yesede.

yigidolar06 27.01.2013 19:07

[QUOTE=calipso;831397][B]Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay istifa etti[/B]
Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, 3-0 kaybettikleri Mersin İdman Yurdu maçının ardından yaptığı açıklamada, "Sivasspor'un şu anda ligde almış olduğu başarısız sonuçların sorumlusu benim. Bunu söylemekten gurur duymuyorum. Üzülüyorum, utanıyorum, kahroluyorum" dedi. "Oyuncularımda iyi niyet olmasına rağmen bu konuda mesafe alamadık. Bu nedenle de Sivasspor'da kan değişikliğinin yararlı olacağını düşünüyorum" diye konuştu.
şaka şaka nerde o günler :D[/QUOTE]
[B]İnşallah gerçek olurda bu ortamdan kurtuluruz[/B]

AmiRaLL 27.01.2013 19:08

a artik bitiim eridim tukendim yaa anlatamiyorum ne yazacagimi pedriel ne ise yarar UGURRRRRRR HELEKI UGURRR sen ne is yaparsin bi orta yok adam usurme yok hucum yok yok oglu yokkk yeter yaa ulan sen amator ligde oynarsan yaziklarr olsun beee kadirrr al bi o kadarda ooo yeterrr ne yazacgimi bilmiorumm

ivancrayz 27.01.2013 19:09

[QUOTE=yigidolar06;831384][B]B[/B]enim yaşım 55 rezaletin avukatlığını yapma şapka düştü kel GÖZÜKTÜ[/QUOTE]
[B]
Ben Rıza Çalımbayı Değil Mecnun Başkanı savunuyorum. Ayrıca ortada bir rezalet varsa tribündedir. taraftardadır.[/B]

ivancrayz 27.01.2013 19:09

[QUOTE=KaRiZmA YiĞiDo;831400]Güldürme Bugün Bir Yarın İki PTT 1.Liğde Görüşürüz Kardeşim[/QUOTE]

kaçıncı haftadayızda bu kadar emin konuşuyorsun ?

KaRiZmA YiĞiDo 27.01.2013 19:09

[QUOTE=58MUAMMER58;831381][b]Değerli yiğidolar sivassporun oynadığı futbol hiçbirimize ilerki haftalar için umut vermiyor bugün itibariyle elazığspor ,kayserispor ,mersin idmanyurdu kazanarak aramızdaki puan farkı kapanmış durumdadır elazığspor mersin idyurdu eksik mevkilerini takviye yaptı bugün gördük mersinin tüm yeni transferleri harika oynadı buna rağmen sivassporun ligde kalmış gibi inanılmaz vurdumduymaz ve rahatlıkla oynaması hepimizi derinden üzmektedir henüz takımın eksik mevkilerine gerekli takviye yapılmamıştır yapılan transferlerdede ışık görünmemektedir rıza hocanın özel sıkıntıları nedeniyle takımla yeterince ilgilenememektedir transfer sezonun kapanmak üzere olduğunu takımın zor bir fixtüre gireceğinide göze alıp yarın çok geç olmadan neler yapılmalı? ne gibi önlemler alınmalı ?hangi mevkiye transfer yapılmalı ?transferleri yeterli görüyormusunuz? görüşlerimizi bu başlık altında paylaşalım [/b][/QUOTE]

Rıza Hocayı Göndersinler,Adam Gibi Bir Hoca Gelsin Bak Neler Düzeliyor Görün Siz.Hastalık Belli,tedavi Belli Çareyi Başka Yerde aramak niye?

58musab58 27.01.2013 19:10

Rıza çalımbay bu yaptığın nedir bir yıldır bjk bjk bjk bjk diye şerefimizle oynadın yeter artık yeter kamilin yaptığı açıklamada ne var sen bjk ye beni alacaksanız bir an önce alın demedinmi...nerde kamil rajnoch atıf sercan piek sen bu takımın sahiibimi sanıosun kendi yeter be yeter artık bizde insanız...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:48.